Baja társkereső

Bajai társkereső nők

Baloghdiana19970214, társkereső Baja
Fényképek1
Sziasztok!! Balogh Diána vagyok 14 éves Valentín napon születtem és a szerelmet szeretném meg találni mert sokszor csesztem már el és most nem szeretném boldog akarok lenni 14 és 16 év közötti fiút keresek sportoljon mert én is azt teszem és szeressen Bajai legyen mert én is az vagyok ne dohányozzon és ebbe a drog is bele tartozik mert az előző pasim volt hogy nem vette be az adagját és begolyózott és nem szeretnék megint így járni és szeretnék egy boldog igazi párkapcsolatot melyben...
Társkereső Baja
Angéla, társkereső Baja
Fényképek1
Angéla vagyok. 52 éves. szeretek főzni, sütni, filmet nézni, sétálni. Romantikus alkat vagyok.
Társkereső Baja
Annamari, társkereső Baja
Fényképek2
Fiatalos, vidám természetű hölgy vagyok aki hasonló barátot, társat keres. :)
Társkereső Baja
Elisa, társkereső Baja
Fényképek1
Légy önmagad! - mert mindenki más már foglalt.
Elisa, 31
Társkereső Baja

Bajai társkereső férfiak

Attila, társkereső Baja
Fényképek1
Diszkrét kapcsolatra keresek barátnőt! Bajaiak előnyben!
Attila, 53
Társkereső Baja
Péter, társkereső Baja
Fényképek4
Sziasztok, szeretem a természetet, állatokat, horgászást, a Dunán csónakázni, sátorozni, pecázni, főzni, stb, társam keresem Baja környékéről.
Péter, 62
Társkereső Baja
Zoleeka, társkereső Baja
Fényképek4
Komolyabb kapcsolatot keresek egy hozzám illő nővel vagy 35 éves vagyok Baján lakok a szüleimmel szeretek ismerkedni és jókat beszélgetni hátha kialakul valami idősebb 40 feletti hölgyekkel szívesen ismerkedek. Csak nőket keresek!
Társkereső Baja
Tihamér, társkereső Baja
Fényképek2
Szia! köszi, hogy megnézted az adatlapomat Bajai és környékbeli lányokkal ismerkednék.
Társkereső Baja

Társkereső Baja: első találkozás

Baja rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 196 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Baja városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Baja városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes bajai társkereső nők

Gabriella, társkereső Baja
Fényképek1
Röviden: /mások szerint\: empatikus, kedves, segítőkész. Szeretem a humort. Mindig őszinte. Kimondom amit gondolok.
Társkereső Baja
Mónika, társkereső Baja
Fényképek5
Születésnapi torta Születésnapja volt
Merj megismerni és megtudod milyen vagyok!
Társkereső Baja
Születésnapi torta Születésnapja volt
Katalin, társkereső Baja
Fényképek1
Őszinte kapcsolatot keresek, érdeklődésem ezotéria területe. Szeretnék azzal a férfival sétálni, beszélgetni az élet nagy dolgairól, kirándulni, minden egyebet, ami jó. Akivel boldogan lehet közösen lakni, hogy ünnep legyen a mindennapi percek, akinek én vagyok a folytatása és Ő az én elejem, aki kimondja, amit álmomban gondolok, akinek nem vagyok sok és kevés sem, akinek pont jó vagyok. Aki megérdemli a kidobott éveket, az elparazolt ifjúságom, akinek a pajtása, múzsája vagyok. A Sors-társ,...
Társkereső Baja
Treszka, társkereső Baja
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek !
Társkereső Baja

Fényképes bajai társkereső férfiak

Lángolójég, társkereső Baja
Fényképek2
Nőtlen-gyermektelen-intelligens férfi vagyok! Nem hiszem el,hogy Baján (esetleg Baja közelében) nem tudom megtalálni, akivel végre .......................!!! Ha Te vagy,aki engem keres,akkor nyugodtan írj,nem olyan "ciki" az,ha egy NŐ ír elsőként!! Érzékenyebb vagyok talán az "átlagnál",ugyanakkor szenvedélyes(talán még "túlfűtött" is "néha"!)! Ismerj meg,a többit "élőben" megtudod!! Persze,ha az ország másik szegletében él most,akivel végre "megkapnánk" egymástól,amire vágyunk,az sem...
Társkereső Baja
Zoltán, társkereső Baja
Fényképek29
Prémium tagság Prémium tag
„Hiányzik nekem, hogy én is hiányozzak egyvalakinek. ” Nőtlen, gyermektelen intelligens férfi vagyok, komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalon. Ha szimpatikus vagyok, bátran írj üzenetet, vagy küldj füstjelet!
Társkereső Baja
Prémium tagság Prémium tag
Péter, társkereső Baja
Fényképek3
Sziasztok! :) Szívesen beszélgetnék normális nőkkel, megismerkednék! Mindenkinek jár egy esély! :) Mert a boldogság mindenkié! :)
Péter, 28
Társkereső Baja
Zsolt, társkereső Baja
Fényképek1
Szia. mit is írjak magamról. jó kérdés. Kérdésekre válaszolni egyszerűbb mint magamról írni, úgyis a személyes beszélgetés-találkozásnál dől el minden. így csak az alapokat írom. Váló félbe vagyok, gyerekem nincs, kávézok dohányzok, alkoholt ritkán iszom. Ha gondolod írj és válaszolok, -ismerj meg. nem kell hogy egzisztenciával- ház, lakás kocsi- vall rendelkezz, gyereked lehet 2-3 is, nem akadály, ha nincs az se baj.
Zsolt, 56
Társkereső Baja

50 feletti bajai társkereső nők

Márti, társkereső Baja
Fényképek2
Én különb vagyok, mint a többi ember, mert belőlem csak egy van, a többiből pedig sok.
Márti, 68
Társkereső Baja
Zita, társkereső Baja
Fényképek4
Amikor néha eszedbe jut a múlt, hogy mennyi mindened volt, és most úgy érzed, az a valami elveszett és többé nem lesz a tiéd, jusson eszedbe az, ami most előtted van! Teljesen mindegy, hogy egy tárgyi, megfoghatatlan vagy érzelmi dologról, vagy akár egy emberről van szó, akit szerettél, de már nem szeretheted. Ha előre tekintesz, meglátod azokat a lehetőségeket, amiket egyszerűen nem halaszthatsz el! Ne sírj a múlt miatt, küzdj a jövődért és tedd széppé a jelent, hogy ha majd idős leszel,...
Zita, 45
Társkereső Baja
Mária, társkereső Baja
Fényképek17
Fiatalos lendülettel bíró, energikus, sportos alkat vagyok! Ismerkedés, barátkozás céljából regisztráltam! /Esetleges romantikus kapcsolat építése!/ Mottóm: Intelligencia, ápoltság, humor!
Mária, 75
Társkereső Baja
Mariann, társkereső Baja
Fényképek15
Vonzó, intelligens, szép szemű, dús keblű, kedves, jószívű, optimista, vidám, családszerető, szenvedélyes, bújós, kreatív, egyedülálló IGAZI NŐ vagyok. Nagyon élvezem a tartalmas beszélgetéseket, a jó kirándulásokat, finom vacsorákat és még sok-sok jó dolgot. "A nők olyanok, mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak. A legtöbb férfi nem nyújtózkodik a jókért, mert azokért meg kell dolgozni és félnek, hogy leesnek - megsérülnek. Ehelyett néha csak felvesznek egy almát a földről,...
Társkereső Baja

50 feletti bajai társkereső férfiak

Péter, társkereső Baja
Fényképek4
Teljesen független egyedül álló és élő szingli vagyok, kiegyensúlyozott háttérrel. Hasonlóan szabad és független társat keresek minél komolyabb kapcsolatra.
Péter, 43
Társkereső Baja
Pool, társkereső Baja
Fényképek1
Keressük együtt az éjszakat a nappalt az örömöt egymásnak ajándék életünk értelmét kihasználni gyönyört okozva nevetve a jövőben nézni boldog játékos csinytevesel élni gondodtalan
Pool, 52
Társkereső Baja
Sanyi, társkereső Baja
Fényképek3
Magamról csak annyit hogy akik velem rendesek azokkal én i az vagyok szókimondó ember vagyok ha többet szeretnél meg tudni rólam írj bátran
Sanyi, 34
Társkereső Baja
István, társkereső Baja
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek, egészségügyben dolgozom.
Társkereső Baja

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Fényképes társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Fényképes társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Fényképes társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető bajai társkereső nők

Alexandra, társkereső Baja
Fényképek5
Alexandra vagyok 1 gyerekes anya keresem az igazit mert hiszem,hogy megtalálom.Kedves,Aranyos,Közvetlen lány vagyok magamról ennyit...! Futokalandok és 1 éjszakás kalandok nem érdekelnek.........!
Társkereső Baja
Erzsébet, társkereső Baja
Fényképek3
Szeretnék társat találni mert rossz a magány.Már 4 éve élek egyedül özvegyen szeretnék szeretni és szeretetet kapni.Nagyon szeretem a zenét és a táncot,család centrikus vidám nő vagyok.Szeretem a természetet és a kirándulást
Társkereső Baja
Eca, társkereső Baja
Fényképek2
Szeretek bulizni, szórakozni, utazni, fürdeni, egyszóval szeretem az életet :)
Eca, 71
Társkereső Baja
Marika, társkereső Baja
Fényképek6
Már nem rohanok senki után. Aki az életem része akar tenni, tesz érte, hogy ott legyen.
Marika, 54
Társkereső Baja

Ingyenesen megismerhető bajai társkereső férfiak

Tibi, társkereső Baja
Fényképek4
"Leszek barátod az a néma angyal, aki megtanít repülni, ha a te szárnyad már nem emlékszik, hogyan kell. " A környezetem szerint normális, megbízható ember vagyok.
Tibi, 36
Társkereső Baja
Tamás, társkereső Baja
Fényképek1
Gimnáziumi érettségim van. A Demasz tervező osztályán dolgoztam, onnan nyugdíjba mentem! A barátaim bírjak a humorom!
Tamás, 64
Társkereső Baja
Kovács, társkereső Baja
Fényképek1
Szeretnek barátkozni többi majd kialakul.
Társkereső Baja
Joci, társkereső Baja
Fényképek4
Születésnapi torta Születésnapja volt
"Kicsit romantikus vagyok, mert szeretek álmodozni. Kicsit őrült, mert valóra is váltom őket. Szerelmes, mert nagyon tudok szeretni. Kicsit szomorú, mert csalódtam is már és kicsit erős, mert talpra tudok állni."
Joci, 31Születésnapi torta
Társkereső Baja
Születésnapi torta Születésnapja volt

Elit bajai társkereső nők

Bogilla, társkereső Baja
Fényképek4
Keresem a párom!
Társkereső Baja
Erzsébet, társkereső Baja
Fényképek5
Igazán jól vagyok.Szeretnék szeretni.
Társkereső Baja
Rika3, társkereső Baja
Fényképek1
Szemembe nézz, szívembe láss!
Rika3, 57
Társkereső Baja
Réka, társkereső Baja
Fényképek1
"Mindig lesz tavasz.A folyó újra folyni fog,amikor felenged a fagy.A szakadatlan hideg esők úgy mosták el a tavaszt,mint amikor értelmetlenül elpusztul egy fiatal élet." "Ha valaki elmegy,az azért van,mert jönni fog helyette valaki más." (Paulo Coelho)
Réka, 44
Társkereső Baja

Elit bajai társkereső férfiak

János, társkereső Baja
Fényképek3
Nagyon nehéz magamról írni. Egy kicsit hangulatember vagyok, én is szeretetre vágyom, mint mindenki ebben a rohanó világban. Az ezotéria felé nyitott vagyok, de nem elvakult. Egyik gyermekem még velem él. Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
János, 60
Társkereső Baja
Gábor, társkereső Baja
Fényképek16
Barátkozom..
Gábor, 56
Társkereső Baja
Laci, társkereső Baja
Fényképek1
remélem minél előbb megismersz!
Laci, 37
Társkereső Baja
István, társkereső Baja
Fényképek4
Sziasztok én egy életvidám mindig pörgő srác vagyok aki imád élni!
Társkereső Baja

Diplomás bajai társkereső nők

Rosemarie, társkereső Baja
Fényképek1
Nézz rám,láss és szeress belém.......a többit elmesélem......... S mert vándor vagy, minden nap tovább kell menned az úton, amely egyetlen célod, tehát lelked (...) megismerése felé vezet. Nem könnyű ez. (...) Vándor vagy és minden nap tovább kell menned. Nem tudhatod, meddig élsz, s egyáltalán lesz-e időd, eljutni utad végcéljához, lelked (...) megismeréséhez? Ezért menj minden nap tovább, sebes lábakkal és szegényen is. Mert vándor vagy. /Márai Sándor/
Társkereső Baja
Anita, társkereső Baja
Fényképek4
Keresek hogy megtaláljam azt, akit szeretni lehet és aki engem is szeretni tud!
Anita, 54
Társkereső Baja
Mari, társkereső Baja
Fényképek3
Szeretem az embereket,ezért sok barátom van,de az igazi aki társ is az hiányzikKomoly,modern nő vagyok,szeretek alkotni,szeretem az egyedi dolgokat.Szeretem a természetet.kerékpározni,nagyokat sétálni a vízparton.Őszinte vagyok,romantikus,kedves és nagyon fiatalos
Mari, 68
Társkereső Baja
Marcsi, társkereső Baja
Fényképek3
Egyedül élő elvált vagyok.Szeretem az őszinte egyenes embereket,én is ilyen vagyok.2 felnött gyermekem van akik nem velem élnek.
Marcsi, 77
Társkereső Baja

Diplomás bajai társkereső férfiak

Ádám, társkereső Baja
Fényképek4
Ismerj meg személyesen! Szeretem a dallamos zenét, jó filmeket, és a szakmámat. Sokat vagyok a számítógép előtt, kezelem és javítom is őket. Imádok autót vezetni, moziba járni, utazni, olvasgatni.
Ádám, 53
Társkereső Baja
Béla, társkereső Baja
Fényképek8
Komoly kapcsolatot keresek
Béla, 49
Társkereső Baja
Cseró23, társkereső Baja
Fényképek2
Figyi lányok én egy öszinte Sükösdi srác vok és én elsősorban komoly kapcsit szeretnék akinek tetszem az irjon és ismizzünk..
Társkereső Baja

Néhány bajai társkereső bemutatkozása

Baja-München-Stuttgart... Piros-Napraforgóvirág-Coelho-Bach... Füstölő-bundáskenyér-mázolmányokolás-tériszony... Rock and Roll-tattoos-nyalóka-buddhizmus-kersztfiam... Ha csokijától megfosztott, fagyasztóba visszadugott pálcikás jégkrémmel találkozol tuti, hogy én jártam arra :P "Minden ember, minden apró mozzanat életedbe úgy került, hogy magad vontad oda. Az pedig, hogy most mit kezdesz velük, rajtad áll." (R.B.) "Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra” Én: :) http://www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=viQWJUoRG50 http://www.youtube.com/watch?v=N8Xo3xJkpP8 http://www.youtube.com/watch?v=AEq62iQo0eU http://www.youtube.com/watch?v=P-AYAv0IoWI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=jGqrvn3q1oo&feature=related

Bajai társkereső nő, Tiamano (40)

Minden igaz beszélgetés azzal kezdődik: az ember vállalja önmagát. Összhangban egy másik emberrel csak akkor lehetünk, ha önmagunkhoz hűségesek vagyunk. A legboldogabb embereknek pedig nem feltétlenül jut mindenből a legjobb, ők csupán mindenből, amivel találkoznak életük során, a legtöbbet hozzák ki. Azt gondolom ide tartozom én is. Anyagilag független, komoly gondolkodású, őszinte, lelkiismeretes, határozott, céltudatos, ugyanakkor vidám természetű vagyok. Baján élek, közgazdász végzettséggel rendelkezem. Fontos számomra a család, a barátok, és a személyiségben rejlő, belső értékek. Szeretek kreatív-hobby dolgokkal foglalatoskodni (díszek,egyedi ajándékok készítése), kirándulni, fotózni, természet kincseit (kagyló,toboz) gyűjtögetni, konyhában szorgoskodni. Ami kevés nőről mondható el: szeretem a futballt (főként olasz, spanyol futballt), Forma1-et, boxot. Mottóm, ami szerint próbálok élni: "add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen"

Bajai társkereső nő, BBettus (41)

Nőtlen-gyermektelen-intelligens férfi vagyok! Nem hiszem el,hogy Baján (esetleg Baja közelében) nem tudom megtalálni, akivel végre .......................!!! Ha Te vagy,aki engem keres,akkor nyugodtan írj,nem olyan "ciki" az,ha egy NŐ ír elsőként!! Érzékenyebb vagyok talán az "átlagnál",ugyanakkor szenvedélyes(talán még "túlfűtött" is "néha"!)! Ismerj meg,a többit "élőben" megtudod!! Persze,ha az ország másik szegletében él most,akivel végre "megkapnánk" egymástól,amire vágyunk,az sem "tragédia",csak picit nehézkesebb a kezdet,de nincs "lehetetlen"!!!

Bajai társkereső férfi, Lángolójég (52)

Szeretek fényképezni, focizni, másokat megnevettetni, legjobb koncerteken tombolni,tábortűz közelébe partizni A teammel .. Szeretem az óra végét jelző csengőőt,a teszkós buszt, a grízes tésztát, itt élek Bács-Kiskun megye szívében... halászlében mi vagyunk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legjobb arcai.. Baja én így szeretlek .....stb "Ha nem tudsz magadon nevetni, barátom, én örömmel megteszem helyetted." ( mindent elárul )

Bajai társkereső nő, Lea05 (29)

45 éves vagyok. 90 kg 175 magas . fekete hajam. zöd szemem . Hazasag celjabol. egyedü élek . nőtlen vagyok . nem iszok. nem cigizek. . Magamrol vidám öszinte megbizhato megértö hüséges becsületes . bajai vagyok... SZeretek sétáni netezni zenéthalgatni kiránduni utazni napozni. dogozni. Komolykapcsolat céljábol. akár házaságis Távolság nem akadáj. SZép Békeségbe boldogságba nyugalomba család alapitást szeretnék.. Szép napfényes ragyogás. Szép holdfényes éjszaka ketesbe. CSodálatos tengerpartot szeretnék ketesbe eltölteni majd... A partnerem adatai 34 töl 45 évesig. 160 magasto 175 magasig . 60 kg tol 85 kg ig. Haja fekete szöke lehet göndör haja is . csak egyedü álo jelenkezen. és aki komolyan veszi.

Bajai társkereső férfi, Zsolti (53)

Sziasztok!! Balogh Diána vagyok 14 éves Valentín napon születtem és a szerelmet szeretném meg találni mert sokszor csesztem már el és most nem szeretném boldog akarok lenni 14 és 16 év közötti fiút keresek sportoljon mert én is azt teszem és szeressen Bajai legyen mert én is az vagyok ne dohányozzon és ebbe a drog is bele tartozik mert az előző pasim volt hogy nem vette be az adagját és begolyózott és nem szeretnék megint így járni és szeretnék egy boldog igazi párkapcsolatot melyben bízhatok az emberben akit nekem rendelt a sors szimplán ja és utálom ha Diusoznak nem tudom miért de utálom ennyi dia voltam :))

Bajai társkereső nő, baloghdiana19970214 (24)

27 éves vagyok,Baján lakom a családommal,van 2 tesóm,és keresem az igazit. Szeretek bulizni,ismerkedni,új emberekkel találkozni. Kertész-zöldség-dísznövény termesztő vagyok,de nem vesznek fel sehová sajnos. Ezért keresek jelenleg más munkalehetőséget. Nálam idősebb párt keresek,maximum 44 éves korig,a korkülönbség nem zavar. Direkt éretteb hölgyek érdekelnekaz sem baj,ha 40 felett vagy,attól még tetszhetsz nekem.

Bajai társkereső férfi, Zoli (37)

sziasztok! filákovity márió vagyok bajáról. ne tévesszen meg a külsőm , mert ha nagypofájú , piás, nőverő macsót vársz akkor csalódni fogsz ! én egy kedves, hűséges, őszinte, megbízható srác vagyok. . bár ez ma már úgy veszem észre inkább hátrány és nem előny. nem iszom alkoholt és nem dohányzom, szabad időmben fontos a sport , zene, olvasás. a sportok közül a testépítés a kedvencem. kedves, hűséges hölggyel ismerkednék és a többi úgy is kialakul!

Bajai társkereső férfi, mario (41)

Tartós kapcsolatot Baja környékén keresek. A személyes találkozás híve vagyok. Megbízható vagyok. Vidám, őszinte, szenvedélyes emberke vagyok. Egyenlőre csak beszélgetni vagyok itt, ismerkedni és kiderül, hogy lesz-e ennél több. Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, Istenfélő társamat, akivel megoszthatom életemet, szeretetemet. Párkapcsolatot keresek. Világ életemben egyenes voltam most sem lesz másképp. Az élet teljes megéléséhez hiányzik egy társ, lehet itt megtaláljuk egymást. Volt már részem távkapcsolatban, tudom, hogy nem működne. Komoly kapcsolat reményében ismerkednék. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Hagyományos értékrenddel rendelkezem, akinek a szerelem a fontos egy párkapcsolatban. Kölcsönös szimpátia, megbízhatóság, esetén bármi kialakulhat. Tartós, hűséges kapcsolatra keresek művelt, valamilyen sportot rendszeresen űző, független társat. Vígkedélyű vagyok, és családcentrikus, minden értelemben.

Bajai társkereső nő, Petra (26)