Szolnok társkereső

Szolnoki társkereső nők

Böbi, társkereső Szolnok
Fényképek4
Egyedül álló magas mackós ápolt özvegy emberrel szeretnék ismerkedni csak Szolnok vonzás körzetéből ( előny ha van autód! ) 70-75 éves korig!( Fantom képekre nem reagálok )
Böbi, 72
Társkereső Szolnok
Andi, társkereső Szolnok
Fényképek1
Andi most csatlakozott a Fényképes társkeresőre Új tag
Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású társamat. Egy olyan társ jelentkezését várom aki őszinte. Komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni. Szeretem az élet szép dolgait, és szeretnék olyan társat aki hasonló módon gondolkodik. Még személyesen nem ismersz meg addig ne ítélj. Határozott és kiegyensúlyozott személy vagyok. Őszinte, hűséges és káros szenvedélyektől mentes vagyok. Szívesen írok többet is magamról, ha rátalálok egy rokon szellemre, aki szívesen megosztja gondolatait. Merek...
Andi, 43Andi most csatlakozott a Fényképes társkeresőre
Társkereső Szolnok
Andi most csatlakozott a Fényképes társkeresőre Új tag
Erzsebet, társkereső Szolnok
Fényképek2
Ez Én vagyok magamnak és másoknak is! Özvegyi magányomra egy vidám társat keresek!
Társkereső Szolnok
Mesi, társkereső Szolnok
Fényképek3
Nyitott, kíváncsi, érdeklődő ember vagyok. Én még hiszek a tündérmesékben. Komoly kapcsolatot keresek. Személyes találkozás híve vagyok. Szeretek élni, minden helyzetben, minden társaságban feltalálom magam. Szeretnék egy társat, akivel megoszthatom az életem minden pillanatát. Jó kedvű, optimista, házias, türelmes, alkalmazkodó, hűséges személyiség vagyok. Fiatalos, vidám természetű vagyok. Független vagyok, tartós kapcsolatot szeretnék. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Örökmozgó...
Mesi, 48
Társkereső Szolnok

Szolnoki társkereső férfiak

Dávid, társkereső Szolnok
Fényképek3
Helló Szia Csáó Üdv itt, Nálam, azaz ott Nálad de majd ez lehet másként is..27 evés/éves vagyok. Szolnokról illetve közvetlen szomszédságából. Állatokkal foglalkozom, nevelem, gazdálkodom, egy gyönyörű házban csendes környezetben. 3 éves a kislányom :) Az édesanyjával már külön váltunk. A kislányom közelben van, így készülj fel arra, hogy sűrűn csal majd mosolyt orcádra Egy izgalmas, kalandvágyó, humoros, erozikus, fiatalember vagyok..mondom Én, és így is érzem én.
Dávid, 29
Társkereső Szolnok
Lajos, társkereső Szolnok
Fényképek2
Önálló, Magamra és környezetemre igényes vagyok. Rendezett múlttal és biztos egzisztenciával rendelkezem. Őszinte, Örömteli, tartós nem összeköltözős párkapcsolatot keresek! Szabadidőnket együtt eltölteni, 65 és 70 év közötti Hölggyel. Szolnok és vonzás körzetéből! Fontos a szeretet, oda-vissza!
Lajos, 71
Társkereső Szolnok
Ferenc, társkereső Szolnok
Fényképek1
Szolnoki pasi vagyok aki diszkrét kapcsolatra keres Hölgy partnert hosszútávra!
Ferenc, 51
Társkereső Szolnok
Tom, társkereső Szolnok
Fényképek5
Keresem azt a (elsősorban de nem feltétlenül) szolnoki lányt akivel tartós komoly kapcsolatot tudok kialakítani. Többet nem írnék, inkább egy személyesen találkozáskor ismerjük meg egymást! ui: Írj rám ha szimpatikus vagyok mert én nem biztos hogy megtalállak téged!
Tom, 33
Társkereső Szolnok

Társkereső Szolnok: első találkozás

Szolnok rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 537 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Szolnok városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Szolnok városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes szolnoki társkereső nők

Szilvia, társkereső Szolnok
Fényképek2
Barátságos, kedves, vidám, fiatalos, zenét, sportot kedvelő vagyok. I am friendly, kind, cheerful, youthful, music and sports. I want to meet Americans. Amerikaiakkal szeretnék ismerkedni.
Társkereső Szolnok
Iza, társkereső Szolnok
Fényképek2
Komoly kapcsolat céljából vagyok itt, de arra kerek mindenkit csak az írjon akinek komolyak a szándékai.
Iza, 40
Társkereső Szolnok
Zsóka, társkereső Szolnok
Fényképek4
Szeretet adni tudó, szerethető, megbízható, őszinte ember vagyok. Szeretem a szépet, s a jót, megértő vagyok.
Zsóka, 73
Társkereső Szolnok
Ibolya, társkereső Szolnok
Fényképek11
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Romantikus, humoros, vagány pasik jelentkezését várom. A halat, cigit, sört tartó és tükörben magát fotózó emberek kíméljenek.. Ja, a 30 évvel ezelőtti fotókra sem bukom.
Ibolya, 61
Társkereső Szolnok

Fényképes szolnoki társkereső férfiak

Karcsi, társkereső Szolnok
Fényképek3
Tóth Károly vagyok 21 vagyok Szolnokon lakok és tartós kapcsolatot keresek :) :) :) :)
Karcsi, 28
Társkereső Szolnok
Burkus, társkereső Szolnok
Fényképek2
hello szolnokon lakom a szecskán nincs csajom de ha valakinek bejövök akkor írjon és meglátyuk
Burkus, 26
Társkereső Szolnok
Ferenc, társkereső Szolnok
Fényképek1
Kedves, romantikus vagyok. Társasági ember vagyok. Odafigyelek magamra, a környezetemre. Ragaszkodó típus vagyok ebben csalódást nem okozok. Keresem a tűt a szénakazalban. Focit is megnézem tévében ha leendő társamat érdekli. Testi és lelki társat keresek egy életre, aki úgy fogad el, ahogy vagyok, ugyanezt adom én is. Kedves, megbízható személy vagyok. Szeretem a csendet és nyugalmat, kirándulni, nevetni. Szeretem a nyüzsgést, az utazást, a társaságot, a baráti összejöveteleket, de a csendes...
Ferenc, 46
Társkereső Szolnok
Roland, társkereső Szolnok
Fényképek1
Sziasztok! Ismerkednék hölgyekkel komoly kapcsolat céljából. Az első komoly kapcsolatom nagyjából 6 éve ért véget, utána nem is akartam senkitől semmit. Viszont most úgy érzem, hogy szeretnék egy társat :) Magamról 24 éves Sötét barna haj Barna szem 186cm Grafikus Designer Humoros, ha kell romantikus típus vagyok. Nagyon közvetlen, és nagyon őszinte. Túlságosan is őszinte. Van akinek ez nem tetszik, és keverik a bunkósággal, de szerintem ha valakit szeretünk, akkor annyit megérdemel, hogy...
Roland, 24
Társkereső Szolnok

50 feletti szolnoki társkereső nők

Anna, társkereső Szolnok
Fényképek6
.. Nem is tudom milyen vagyok igazából.. nyitott vagy zárkózott, szórakoztató vagy szórakozott.. zajos vagy inkább csendet szerető.. a lényeg hogy nem szeretek egyedül enni inni lenni.. . (a lányom mondta kicsinek:.. Anyucikám úgy utálok nélküled VANNI. ).. .. hát valahogy Én is így vagyok már ezzel.. .
Anna, 52
Társkereső Szolnok
Singly, társkereső Szolnok
Fényképek16
Prémium tagság Prémium tag
Szeretek mindent ami szép és igaz, Őt keresem, Aki rám talál.
Singly, 59Prémium tagság
Társkereső Szolnok
Prémium tagság Prémium tag
Helga, társkereső Szolnok
Fényképek3
Imádok utazni, egészségügyi iskolába járok:)
Helga, 24
Társkereső Szolnok
Margó, társkereső Szolnok
Fényképek4
Keresem társam! Nem kalandot! Ha még bízol a boldogságban írj!
Margó, 64
Társkereső Szolnok

50 feletti szolnoki társkereső férfiak

Attila, társkereső Szolnok
Fényképek1
Komoly keresztény kapcsolatot szeretnék létesíteni.
Attila, 33
Társkereső Szolnok
Ferenc, társkereső Szolnok
Fényképek1
Születésnapi torta Születésnapja volt
Az életet élni kell nem pedig végignézni mi történik körülöttem..Salsa Bachata, Kizomba, csak is táncos lelkek érdekelnek, rabja vagyok a latin táncnak...
Ferenc, 47Születésnapi torta
Társkereső Szolnok
Születésnapi torta Születésnapja volt
Feco, társkereső Szolnok
Fényképek3
Ha írsz ugyis megtudod.
Feco, 35
Társkereső Szolnok
Tibi, társkereső Szolnok
Fényképek1
Szingli. kék szemű pasi várja bárárnőjét.
Tibi, 32
Társkereső Szolnok

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Fényképes társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Fényképes társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Fényképes társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető szolnoki társkereső nők

Ica, társkereső Szolnok
Fényképek3
"Őszinteség, tolerancia fontos egy kapcsolatban"
Ica, 61
Társkereső Szolnok
Katka, társkereső Szolnok
Fényképek1
Szia! Csak akkor látlak, ha írsz nekem, tehát ne küldj ajándékot. A félreértések elkerülése végett : Nagypapák, horgász és tükörben pózoló valamint asszony mellől levágott képű “férfiak “ ne írjanak. Depressziós és magányos farkasok szintén ne. Köszönöm szépen.
Katka, 49
Társkereső Szolnok
Anita, társkereső Szolnok
Fényképek2
Sziasztok! Anita vagyok egy kedves, egyszerű hölgy. Nem vagyok nagy társasági ember, nem szeretek bulizni. Inkább kettesben eltölteni az időt, kedveskedni a páromnak. Keresem azt a férfit, aki nyugodt természetű, szabadidejében nem keresi mindig mások társaságát! Nem kell minden idejét velem töltenie, hiszen nekem is van sok elfoglaltságom. Imádom a napfényt, a napozást, a szauna élménye adja a legjobb feltöltődést, de kirándulni is szeretek vagy csak egyszerűen otthon lenni. Szabadidőmben...
Anita, 56
Társkereső Szolnok
Böbike, társkereső Szolnok
Fényképek1
Én egy kedves és őszinte embernek tartom magam, amit természetesen másoktól is elvárok. A pozitiv gondolkodás hive vagyok. Hobbim a varrás, és a kreativ dolgok készitése.
Társkereső Szolnok

Ingyenesen megismerhető szolnoki társkereső férfiak

Tibor, társkereső Szolnok
Fényképek1
Szívesen írok többet is magamról, ha rátalálok egy rokon szellemre, aki szívesen megosztja gondolatait. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a napfelkeltét és a naplementét is. Szívesen elmondok mindent magamról, ha kölcsönösen szimpatikusnak találjuk egymást. Hiszek a végzetben, ahogy abban is, hogy a sors keretei közt tőlünk függ, hogy célba érünk-e. Nem vagyok egyszerű eset, de alapvetően vidám és optimista vagyok. Házisárkányok kíméljenek
Tibor, 44
Társkereső Szolnok
Imre, társkereső Szolnok
Fényképek3
Rendezett körülmények között élő, magamra és környezetemre igényes, az emberi értékeket is fontosnak tartó, egészségcentrikus, amatőr sportoló férfi vagyok. Gondolkodásban hozzám illő társam keresem harmónikus kapcsolat reményében, hosszú távra.
Imre, 52
Társkereső Szolnok
Gyula, társkereső Szolnok
Fényképek3
Magamról pár sor. Egyedül álló elvált vagyok van egy 30 éves fiam már önállóan él. Rendezett anyagiakkal stabil munkahellyel rendelkezem. Szeretem a természetet sokat sétálok biciklizek de autózni is szeretek. Romantikus alkat vagyok A Szeretek utazgatni sokat beszélgetni. Az érdekes fürdőket szeretem felkeresni. Tartós kapcsolat a cél ezen az oldalon. Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon várom és válaszolok.
Gyula, 63
Társkereső Szolnok
András, társkereső Szolnok
Fényképek3
Szeretek kertészkedni, barkácsolni, kirándulni, fürdőkbe menni ha tehetem.
Társkereső Szolnok

Elit szolnoki társkereső nők

Mariann, társkereső Szolnok
Fényképek4
Ha megismersz megtudod!!
Társkereső Szolnok
Tímea, társkereső Szolnok
Fényképek4
Barátot keresek!!!!!
Tímea, 47
Társkereső Szolnok
Mónika, társkereső Szolnok
Fényképek2
Kedves,ôszinte.Magamra igényes,ápolt nő vagyok. Családcentrikus,gyerekszeretö. Többit személyesen tapasztald meg. Ui: Akkinek nem válaszolok levelükre az azért van mert a rencer nem engedi h irjak!
Társkereső Szolnok
Julianna, társkereső Szolnok
Fényképek7
A NŐ jelez, a FÉRFI lép, a NŐ dönt. :)
Társkereső Szolnok

Elit szolnoki társkereső férfiak

Tamás, társkereső Szolnok
Fényképek1
Sziasztok komoly kapcsolatot keresek ismerkednék 25 év alatti nővel ismerkedni.
Tamás, 23
Társkereső Szolnok
Attila, társkereső Szolnok
Fényképek4
Születésnapi torta Születésnapja volt
Szia! Kedves keresgélő. Mindenből az első a legjobb. És a natúr. Az egyszerű dolgokat szeretem, néha vannak kivételek. Mindegy hogy milyen vagy, ha az arcod szép és kedves vagy a test nem számít. Akinek nem adnak, vagy nem kap szót lehet abban van a varázslat. (Csípem a molett nőket)
Attila, 44Születésnapi torta
Társkereső Szolnok
Születésnapi torta Születésnapja volt
József, társkereső Szolnok
Fényképek3
Türelmes vagyok, néha túlságosan is. A sport, és a kutyám, az életem része. Olyan társat keresek, aki megbecsül, akinek fontos vagyok.
Társkereső Szolnok
Gábor, társkereső Szolnok
Fényképek1
Keresem azt a hozzám illő kedves hölgyet, akivel hosszútávú kapcsolatban tervezhetünk. A személyes találkozást tudom elképzelni, telefonos egyeztetés alapján szívesen találkozom veled. Nem szeretnék több száz ajtón kopogtatni mire elérek hozzád. Had kérjem, ha adataim és kérdés/válaszaim alapján adsz 1 esélyt - jelezz nekem vissza egy, FORRÓ CSOKI" ajándék küldésével! Állandó nappalos munkahelyem van, ezért csak esténként van szabadidőm.
Gábor, 51
Társkereső Szolnok

Diplomás szolnoki társkereső nők

Mártus, társkereső Szolnok
Fényképek3
vidám természtü nö vagyok remélem még 55 évesen meg lehet találni a boldogságot
Társkereső Szolnok
Lia, társkereső Szolnok
Fényképek12
55-éves 165-cm 106 kg 4-felnőtt gyerekem van nem iszom nem dohányzom aki nem dohányzik és csak ritkán iszik. Csak nem dohányzó legyen.
Lia, 57
Társkereső Szolnok
Gitta, társkereső Szolnok
Fényképek1
40 éves, mások által csinosnak mondott nő vagyok.Mindent szeretek ami jó.Szeretem a különleges dolgokat.Zenében többféle műfajt is kedvelek.Szeretem a jó filmeket és a napfényt.Angolul beszélek és ez a nyelv a hobbim is.Ha felkeltettem érdeklődésed, írj üzenetet.
Gitta, 47
Társkereső Szolnok
Éva, társkereső Szolnok
Fényképek3
" Mindannyian keresünk valakit. Azt a különleges embert, aki mindazt nyújtja majd számunkra, ami hiányzik az életünkből. Valaki, aki társaságot, támogatást vagy biztonságot ajánlhat. És néha, ha elég erősen keresünk, találunk valakit, aki mindhármat tudja nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit. És ha nem találjuk meg, csak imádkozhatunk, hogy Ő talál meg minket" /Részlet: Született feleségek c. filmből/
Éva, 59
Társkereső Szolnok

Diplomás szolnoki társkereső férfiak

Károly, társkereső Szolnok
Fényképek1
Özvegy villamos üzemmérnök vagyok. Elsősorban számítástechnikával foglalkozom. Szeretek utazni, kirándulni, filmet nézni, barkácsolni, barátokkal beszélgetni. Olyan hölgyet keresek, aki alkatilag vékony, sportos vagy átlagos, és lehetőleg nem dohányzik.
Társkereső Szolnok
Csaba, társkereső Szolnok
Fényképek3
Tartós kapcsolatot keresek, melyben a kölcsönös elégedettség teremti meg a harmóniát.
Csaba, 53
Társkereső Szolnok
Attila, társkereső Szolnok
Fényképek1
Romantikus, kedves, önzetlen, figyelmes, jó humorérzékű, koromnál fiatalabb gondolkodású és kinézetű srác vagyok. Imádok sportolni. Rendszeresen futok, kondizok. Hetente bringázok, és ha jobb idő lesz kosarazni fogok, nyáron úszni, kenuzni, túrázni. Sokat olvasok, és szeretem a filmeket is.
Attila, 43
Társkereső Szolnok
Zoli, társkereső Szolnok
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek nem egy futó kalandot!
Zoli, 49
Társkereső Szolnok

Néhány szolnoki társkereső bemutatkozása

Magányos, csinos, koromtól 15 évvel fiatalabb, szenvedélyes, határozott, temperamentumos, művelt, intelligens, borotvált, jó humorérzékű, nő vagyok. Tartós, állandó, stabil, hosszú távú testi kapcsolatra (csak erre, függetlenségemet nem szándékozom feladni) megbízható, független vagy nyitott házasságban élő, 45 éven felüli, 175 cm magasság fölötti, 16-os fölötti, sportos, pocakmentes, intelligens, művelt, fiatalos, céltudatos FÉRFIT keresek Szolnokról. Lepedőakrobaták, strigulagyűjtők ne keressenek. Ha lovagias, férfias FÉRFI vagy, fenti elvárásaimnak megfelelőnek érzed magad, írj bátran. Hosszú távra tervezek, kérlek vedd figyelembe ezt is. Ha persze az igazi másik felembe itt fogok bele botlani, nem megyek a Tiszának.

Szolnoki társkereső nő, FÉRFIT_keresek (54)

Szolnokon lakom de Budapesten tanulok. Keresem hozzám illő partneremet :) Kós Károly koliba vagyok BP-en a hét nagy részén. 14 ker-be és 11. kerületbe tanulok. Minden féle zenét meghallgatok. Kedvencem a vígjátékok és a rajzfilmek. Folyamatosan mosolygok. Vidám,vicces, nagyon nyugodt természetű vagyok, és hűséges típus. Addig legyünk gyerekek ameddig csak megtehetjük :) Ha jobban megakarsz ismerni írj egy üzenetet :)

Szolnoki társkereső férfi, csaba89 (32)

Magamról: ~ Mosolygós vagyok és nyitott mindenre. :) ~ Szeretem süttetni a hasamat,moziba járni,könyveket olvasni,kirándulni,zenét hallgatni,táncolni , randizni,shoppingolni, sütizni és ezen kívül még nagyon sok mindent ! =) ~ Jelenleg főiskolán tanulok/képzem tovább magamat. ~ Főleg szolnokiak leveleit várom akik komoly kapcsolatot keresnek ! ~ A személyes találkozót sem vetem meg! :)

Szolnoki társkereső nő, édeske67 (54)

Komoly tartós kapcsolatra keresnék egy szimpatikus, nálam fiatalabb, vékony alkatú hölgyet Szolnokról, vagy környékéről. Magamról: 28 évi németországi kintlakás után települtem haza magyarországra, elvált vagyok, a lányom már 20 éves, német nyelvű projekt-managerként dolgozom, van egy kis lakásom, nem iszom, valamint 100%-ig hű típus vagyok. (ez valóban így igaz) Kiváncsiságból be lehet írni a nevemet a GOOGLE-ba, van ott egy-két dolog rólam, ami lehet hogy nem nagyon fontos... Üdvözlettel: Pázsit Zsigmond

Szolnoki társkereső férfi, Zsigmond999 (68)

Kedves Idegen! Örülök, hogy rám kattintottál és elolvasod ezt a néhány sort. Röviden magamról: - nem alkalmi kapcsolatot keresek - optimista, racionális vagyok - romantikus alkat (szeretem kimondani amit érzek "sok férfi nem képes erre") - őszinte - család-centrikus - hűséges - egy hivatalban dolgozom "szellemi munkát végzek" - imádom a zenét, szabadidőmben egy 3 tagú csapatban zenélek bálok-lakodalmak-szalagavatók - emellett imádom a természetet és mindet amit párban lehet csinálni.. - Szolnokon képzelem el az életemet (ide köt a munkahely, a lakás...) Mit keresek egy nőben: - a lelki társat - a barátot - a nőt - a testi társat Ahol jól érzem magam: - kirándulás - élő zenés buli - koncert ( pop, rock) - csak csavarogni egyet - ha otthon maradunk arra is vannak ötleteim Mindenhez pozitívan állok hozzá (majdnem mindenhez): - úgy gondolom amit meg tudok csinálni ahhoz nem kell szakember a szétszedésig mindig sikerül eljutni :) - szerintem minden megbeszélhető Én sem vagyok tökéletes, és mástól sem várom el.

Szolnoki társkereső férfi, Junip (39)

Elsősorban ismerkedés miatt regisztráltam az oldalra, mivel sokat voltam távol otthonomtól és nem volt sok időm komoly kapcsolatok kialakítására. Nyugat-Magyarországon lakom, de időm nagy részét Szolnokon töltöm. Katonai egyetemre járok már 4. éve. Hobbim a sport, ez tölti ki szabadidőm jelentős részét. Külső: Magas,izmos, általában jókedvű srác, aki igényes megjelenésére és tiszteli a nőket. Belső: Kulturált és intelligens vagyok, szívesen beszélgetek hasonló emberekkel. Szeretem az állatokat, van autóm, sokat szórakozom barátaimmal, kedvenc kajám a csirkemell és a zöldségek, kedvenc színem a lila, gyümölcs: ananász,kókusz. Ha tehetem sokat alszom, de ki nem? Angol és német nyelvet beszélek( rendszeresen használom) Szeretek a társaság központja lenni, imádom a jó vicceket. Ha tudsz egy nagyon jót,akkor írd meg egy levélben. :)

Szolnoki társkereső férfi, Andrisbence (32)

Röviden magamról: (Csak komoly kapcsolatban gondolkozom) Sajnos nincsen sem fősulim sem diplomám (a mai világban inkább a szakma érvényesül) Szolnokon dolgozom Szüleimmel együtt de mégis külön önállóan Hobbim, Számítástechnika, net, mozi, természetjárás, Budapesten csak úgy sétálni, Handz up trance dance rmb stílusok (zene) eldugott kis sörözök Rózsaszín, (szín) Mitsubithi, Pioneer(márkák) A jó és finom sörök néha egy kis tömény (vodka) Imádom a partneremet kényeztetni de nem csak testiekben hanem lelkiekben Röviden ennyi UI: KOMOLY NŐK ÉRDEKEKNEK Kérlek ne jelölj be ha semmit nem akarsz tőlem vagy csak játszani akarsz velem mert az ilyeneket szórom ki az ablakon.

Szolnoki társkereső férfi, Michael1980 (41)

Kedves Hölgyek! Én Máté vagyok , 25 éves szolnoki férfi. Szeretem a természetet és minden ezzel kapcsolatos tevékenységet, az állatokat, főzni-sütni. Bakelit lemez gyűjtő és hallgató vagyok. Kedvencem stílusirányzatom a rock és mivel az élő zenét mindennél többre tartom, rendszeresen látogatom kedvenceim koncertjeit. Legkedveltebb sportom a foci, amit hobby szinten magam is gyakorlok,emellett a horgászat a másik szenvedélyem,kikapcsolódásom. Szeretem az őszinte,nyílt,kedves,megértő,humoros lányokat.

Szolnoki társkereső férfi, Máté (32)

Pénzügyi vonalon dolgoztam - szinte végig .-a márlegképes lehetőségeivel. Most : egy kis családi házban lakom = SZOLNOKON , kis kerttel. Jelenleg 5.db.zojotyukom háziállatom van. Szeretek kertészkedni, főzöcskézni, kirándulni , zenét hallgatni .../NEM = MULATÓSAT !!!!!/ csak a régi hagyományosat. Szeretnék - egy - IGAZI- BECSÜLETES- Hű - TÁRSAT TALÁLNI = a hátralévő időre. Akivel az örömöket és a napi problémákat..- közösen megbeszélve, megoldjuk azt. Részleteket - bővebben = személyesen -gondolom ??? H A K Á R H E T E M - IRJ 2-3 sort = VÁLASZOLOK !!!!! /em

Szolnoki társkereső férfi, Jozsi (70)

Sziasztok.Szolnokon élek jelenleg tanulok 19 éves vagyok nagyon őszinte és túl szókimondó.Mivel egy eléggé rossz kapcsolaton vagyok túl szeretnék ami még nagyon friss végre egy olyan Szolnoki sráccal megismerkedni, aki szintén Komoly Kapcsolatot keres. Megtetszett a profilom mire vársz dobj egy üzit:D !!!!!!!!!!!!!!!Kalandorok,30 év felettiek,laza kapcsisok,távkapcsisok kíméljenek.!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!Mivel leirtam az ideálom nem szeretnék több olyan levelet kapni ahol több mint 40 éves emberek irosgatnak +...stb ezt nem commentálnám nem távkapcsolatra vágyom ezek kíméljenek nem tudom h több mint 130km az mikor havonta találkozik 2 ember az milyen kapcsolat!!!!!!!!mivel nem arra vágyom h 30-40 évesek irogassanak!!!!! nem tudom h nem lehet ezt felfogni de olvasni tudni kéne!!!!!!!!!!kis hülye 12 éves kis ........ hadjanak a picsába jesszus milyen emberek vannak itt:D

Szolnoki társkereső nő, Luckygirl (29)