Súgó

Gyakori kérdések

 1. Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

  Új belépési jelszót az elfelejtett jelszó aloldalon igényelhetsz. Miután megadtad a regisztrációnál is megadott e-mail címedet, egy levelet küldünk ami tartalmazza az új jelszavad.

 2. Hogyan és milyen képeket tölthetek fel?

  A képek feltöltését a képfeltöltési szabályzatban leírtak szabályozzák. Kérjük olvasd el figyelmesen mielőtt fényképet töltenél fel. A feltöltés a profilodon, a Fotó feltöltése linkre kattintva kezdheted meg.

 3. Hogyan lehetek Prémium tag?

  Kattints a jobb felső sarokban lévő kis profilképedre, a felugró menüben válaszd ki a Prémium tagságot. A következő aloldalon válaszd ki a fizetési módot illetve, hogy mennyi időre szeretnél előfizetni, majd kattints a Fizetés megkezdése gombra. Ha bármilyen problémád lenne, írj nekünk a(z) kukac e-mail címre!

 4. Prémium tagság nélkül is használhatom az oldalt?

  A Páratlan társkeresőt ingyen is kipróbálhatod. Létrehozhatsz profilt, feltölthetsz fényképeket, küldhetsz ajándékokat, ismerkedhetsz és cseveghetsz is másokkal ingyen. Ennél többet szeretnél? Fizess elő prémium tagságra!

 5. Hogyan tilthatok le felhasználókat?

  Minden részletes profilon találsz egy Letiltás gombot. A letiltott személyek többet nem léphetnek kapcsolatba veled, ahogy te sem léphetsz kapcsolatba a letiltott személyekkel. Amennyiben szerinted szabálysértést követett el a letiltott felhasználó, úgy letiltás előtt kérjük jelezd nekünk a Bejelentés gombra kattintva.

 6. Hogyan jelenthetek szabálysértést?

  Minden részletes profilon és beszélgetésnél is találsz egy Bejelentés gombot. Erre kattintva leírhatod, hogy mi a panaszod. A bejelentésedről a felhasználó nem értesül. Minden bejelentést kivizsgálunk, és megtesszük a szükséges lépéseket.

 7. Hol láthatom az érméimet?

  Érméidet a beállítások aloldalon láthatod, amit a jobb felső sarokban lévő kis profilképedre kattintva érhetsz el.

 8. Hogyan kapcsolhatom ki az e-mail értesítéseket?

  Az e-mail értesítéseid a beállítások aloldalon módosíthatod az E-mail értesítések résznél.

 9. Hogyan törölhetem a regisztrációm?

  A Beállítások aloldal alján található a regisztráció törlése, erre a linkre kattintva törölheted a regisztrációd.