Társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi komoly társkeresőt is.
Bandi, társkereső Budapest
Fényképek2
Budapesten Kőbányán önkormányzati társasházban egyedül lakom! Szeretteim, barátaim meghaltak! Gyermekem nincsen! A vagyonomból! A polgármester az önkormányzattal és a vagyonkezelö társaság a vegyes tulajdonú társasházban lévő örök lakásom amely 4. 5 milliomba került! És gázrobbanás miatt lakhatatlan lett! Munkahelyemen a főnököm irodájába éltem. Nem kaptam kártérítést! Idegösszeomlás. Főnök vállati jogász kiharcolta nekem a mostani önkormányzati lakást! Szép és jó de lebontották a ház melletti garázsokat és egy család házat elkezdtek építeni! A család veszekedtek és félkészen hagyták a házat elfagyot a vízvezeték, csőtörés és elárasztotta a lakást ahol most lakom. Felszívta a vizet a falam, a járólap parketta, leestek a csempék és kidőld a vécém és a bútorok egy része! Kin volt a tűzoltóság is. Értesítve lett polgármesteri hivatal is! Ki jött a vagyonkezelő társaság másnap és körbe nézet ben a lakásban! És pár hét múlva jön egy felszólítás 3 hónapom van hogy rendbe hozzam a lakást mert kilakoltatnak különben az utcára! 600 ezer forint ráment! De amikor beköltöztem nem szóltak hogy a lakáson belül levö dolgok azok én felelősségem lesz! Műszakilag nem volt megfelelő semmi! A gázkonvektort a gáztüzhelyet a villanyórát a bojlert és a konnektorok földelése! Ezt mind én fizettem ki! Segített egy család ide költözni amely egyik tagja ot dolgozik ahol én! Ha elmegyek nekik kezesnek! Nem fizette vissza a pénzt több felszólítás után sem!1. 3 milka amelyet tőlem vontak le! Idegösszeomlás 2. Munkám elvesztése ezek után! Fél év korházi kezelés! Munkahelyemen főnököm és a szakszervezet segített új munkát keresni de kevesebb a fizetés! Az előtt nettó 260 ezret kerestem 2 műszakban most netto 180 ezret 3 műszakban! Ez már 7 éve történt, azóta se adta meg a pénzem! Orvosi és önuralom ellenőrzéssel muszáj gyógyszereket szednem! Szeretetre, barátságra ványom nem kell a sajnálat! Természet, állat és gyerek szerető vagyok, jó a énekes madarak, gyerekek hangját hallgatni! Nem dohányzom! Munka rendem beosztásom megváltozhat egy telefonhívásra! 22 éve élek egyedül. Minden problémát magam óldok meg! Csak lámpa fénynél tudok aludni, mert elfog a remegés, sirás!22 éve nemvoltam testikapcsolatban senkivel ezért meg félek! Csalódtam az embereben 6 éves koromtól önellátó vagyok!
Bandi, 58 Elérhető
Társkereső Budapest
Tibor, társkereső Budapest
Fényképek3
Sportoláshoz; futás, bringázás, sziklamászás, evezős túrázás, stb. keresek társat, barátot. Az "első látásra családalapítás" és a "lelki protézis" szerepköre nem érdekel.
Tibor, 36 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Pamacs, társkereső Nagyatád
Fényképek2
Pamacs, 55 Elérhető
Társkereső Nagyatád
VERA, társkereső Pécs
Fényképek17
VERA, 71 Elérhető
Társkereső Pécs
Sanyi, társkereső Szombathely
Fényképek1
Sanyi, 39 ElérhetőSanyi most csatlakozott a Fényképes társkeresőre
Társkereső Szombathely
Sanyi most csatlakozott a Fényképes társkeresőre Új tag
Marcsi, társkereső Makó
Fényképek8
Marcsi, 62 Elérhető
Társkereső Makó
Ottilia, társkereső Érd
Fényképek4
Természetkedvelő vagyok, szeretek túrázni, kerékpározni, olvasni. Időnként finom ételeket készítek az unokáimnak, gyerekeimnek, a grillezés kerül ilyenkor előtérbe. A személyes találkozót részesíteném inkább előnyben, egy beszélgetés értékesebb számomra.
Ottilia, 61 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Érd
Prémium tagság Prémium tag
Zsuzsanna, társkereső Szeged
Fényképek3
Özvegy vagyok. Én nagyon vidám természetű vagyok. Nagyon szeretek táncolni. A zenével.
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Zsolt, társkereső Bana
Fényképek2
Zsolt, 29 Elérhető
Társkereső Bana
Erika, társkereső Gyöngyös
Fényképek8
Komoly kapcsolatot keresek. Szélhámosok kerüljenek!
Erika, 45 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Gyöngyös
Prémium tagság Prémium tag
János, társkereső Eger
Fényképek1
János, 45 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Eger
Prémium tagság Prémium tag
Noemi, társkereső Budapest
Fényképek1
Noemi, 48
Társkereső Budapest
Joci, társkereső Telki
Fényképek1
Joci, 37 Elérhető
Társkereső Telki
Zsolt, társkereső Perkáta
Fényképek3
Zsolt, 47
Társkereső Perkáta
Laci, társkereső DunakesziCsak belépve látható
Fényképek8
Szeretnék megismerkedni egy 40-53 éves nővel. Legyen sportos, igényes, kommunikáció nagyon fontos. Amennyiben 1 húron pendűlünk, az már jó jel. A személyes találkozásban hiszek. Kérlek aktuális fotóval írj rám, az én fotóim is frissek.
Laci, 54 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Dunakeszi
Prémium tagság Prémium tag
Feri, társkereső Kiskunfélegyháza
Fényképek3
Feri, 45 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Kiskunfélegyháza
Prémium tagság Prémium tag
Vajda, társkereső Kisnyárád
Fényképek1
Vajda, 66 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Kisnyárád
Prémium tagság Prémium tag
József, társkereső Ajka
Fényképek3
Csokitó ronda és finom!
Társkereső Ajka
László, társkereső Budapest
Fényképek5
10 éve vagyok özvegy! Már nyugdíjas vagyok! Ráckevén élek a kétszintes kertes házban a lányommal és a vejemmel! 66 éves vagyok! Hobbikánt az eszperantó nyelvel foglalkozom. Egy baleset következtében elvesztettem a bálkezemet! ez a baleset 9 éves kóromban történt!
Társkereső Budapest
Zoltán, társkereső Táborfalva
Fényképek3
Zoltán, 57 Elérhető
Társkereső Táborfalva