Társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi komoly társkeresőt is.
Ádám, társkereső Egercsehi
Fényképek5
Szeretem az életet, szeretek nevetni, szebb az élet ha mosoly vesz körül. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor írj és írok magamról bővebben. Szeretném újra érezni, milyen jó dolog szerelmesnek lenni. Ismerkedni szeretnék korban hozzám illő társkeresővel. Vidám természetű vagyok. Imádok utazni, sok szép helyet megnézni, és imádom az állatokat, különösebben a kutyákat. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, amire vágyom egy...
Ádám, 44Prémium tagság
Társkereső Egercsehi
Prémium tagság Prémium tag
Marcsika, társkereső Pápa
Fényképek5
Sziasztok kedves Társkeresők. Hogy miért is vagyok ezen az oldalon? Keresem a kedvesem, párom, társam egy kedves, szimpatikus, monogám Úriember személyében akinek én vagyok az egyetlen nő az életében. Aki velem szeretné leélni az életét szeretetben, boldogságban és egyetértésben. SOKAT KÉREK?
Társkereső Pápa
Gábor, társkereső Tárnok
Fényképek5
Sziasztok! Kérik írjak valamit magamról. Jobban szeretem ha írsz és beszélgetések során kiderül. :) De azért egy kis infó rólam. 31 vagyok Tárnokon élek, jelenleg szerelőként melózok. Szeretek a természetben lenni kirándulni sétálni pecázni. Nem dohányzom :) Ha rád írtam és úgy érzed nem szeretnél beszélgetni semmi gond mindenki véleményét elfogadom. De legalább írd meg ha nem :)
Gábor, 31 Elérhető
Társkereső Tárnok
Viola, társkereső Budapest
Fényképek7
Őszinte, jókedélyű, vidám alaptermészetű vagyok. Budafokon élek, s nem jó az egyedüllét. Nem vagyok otthon ülő típus. Természet, utazás kedvelő vagyok.
Viola, 67 Elérhető
Társkereső Budapest
Vicca, társkereső Budapest
Fényképek1
Komoly kapcsolatot szeretnék, talán még megtalálhatom a társam, akivel mindenben kiegészítjük egymást. Sok mindent szeretek csak unatkozni nem. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Szeretek sétálni túrázni, ha van alkalmam akkor utazni is. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Olyan embert keresek, aki értékeli ha a kedvében járok. Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Független vagyok, tartós kapcsolatot szeretnék....
Vicca, 44 Elérhető
Társkereső Budapest
Endrődi, társkereső Budapest
Fényképek6
A makacsságom nem szokott a javamra válni. Ha komolyan kell beszelni seperc alatt komoly vagyok. Olyan társat keresek aki családcentrikus és megérti ha a gyermekeinknek szüksége van ránk az az első de együtt is lehetne közös tartalmas programokat szervezni kölcsönös szimpátia esetén. Vígkedélyű, nem vitatkozós vagyok. Szelíd, szerény, bár néha kissé akaratos talán, de jószívű személy. Hiszek abban, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen. Családcentrikusnak tartom magam. Szeretem a zenét....
Társkereső Budapest
Irma, társkereső LentiCsak belépve látható
Fényképek1
A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Szeretem a letisztult, kifinomult, de mégis praktikus dolgokat. Komoly kapcsolatot keresek. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Szeretem a tengert, de a hegyvidéket sem vetem meg. A barátaim kedvelik az iróniámat. Szívesen elmondok mindent magamról, ha kölcsönösen szimpatikusnak találjuk egymást. Nagyra értékelem az őszinteséget, hiszen én is őszinte embernek tartom magam. Szeretek sétálni, beszélgetni és...
Irma, 60 Elérhető
Társkereső Lenti
Mária, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Nem szexkapcsolatot keresek! Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: kölcsönös tisztelet, őszinteség, bizalom és a legfontosabb a " Szeretet! "
Mária, 45 Elérhető
Társkereső Szeged
István, társkereső TatabányaCsak belépve látható
Fényképek4
Szia Kedves Ismeretlen! Istvánnak hívnak, Tatabányán lakom. Egyedül, saját kertes házban élek. Zenekedvelő, természetszerető ember vagyok. Szeretek kirándulni, (egyedül kicsit unalmas :) ), Szeretem a holdfényes nyári esték hangulatát, finom borokat kóstolgatni esténként a teraszon ülve. Hasonló beállítottságú hölggyel szívesen ismerkednék szabadidőnk közös eltöltéséhez. Aki mellett megfiatalodom, nem megöregszem! :)
István, 60 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Tatabánya
Prémium tagság Prémium tag
Csilla, társkereső Pécs
Fényképek15
Egy nyugodt természetű, evangélikus nő vagyok. Kiegyensúlyozott, nyugodt, békés életet élek, de a jó élmények és a boldogság hiányzik. Alkoholt italozó, vagy drogozó, goromba, verekedős pasik kíméljenek.
Csilla, 53 Elérhető
Társkereső Pécs
Ilona, társkereső Edelény
Fényképek19
Mivel már nagyon régen egyedül élek szeretnék megismerkedni, korban hozzám illő emberrel. Beszélgetés és barátság céljából.
Ilona, 70
Társkereső Edelény
Josk, társkereső Gyöngyös
Fényképek1
Inkább molett, vagy erősebb molett nőt keresgélek, persze nem mindenáron, mert azért az átlagos is jó! :) :)
Josk, 41
Társkereső Gyöngyös
Miklós, társkereső Budapest
Fényképek8
Vidám természetű, gyengéd, de szenvedélyes. Pozitív ember vagyok. Párkapcsolatot keresek. Káros szenvedélyektől mentes, türelmes ember vagyok. A sok csalódás erősebbé és bölcsebbé tett. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, Istenfélő társamat, akivel megoszthatom életemet, szeretetemet.
Miklós, 68 ElérhetőPrémium tagságElső a keresésben
Társkereső Budapest
Első a keresésben Kiemelt profil
Péter, társkereső Veszprém
Fényképek1
Komoly társam Veszprém környékén keresem. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Fiatalos, energikus, kedves, életvidám vagyok. Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet tudhat meg rólam. Egyszerűen csak megélni szeretném a napokat, heteket éveket. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Nyugodt, kiegyensúlyozott, barátságos. Kedvenc kikapcsolódásom az élményfürdőzés. Remélem megtalálom a társam, a nagy Ő-t, aki engem keres. Hiszem, hogy mindenkinek arra van...
Péter, 38 Elérhető
Társkereső Veszprém
Sándor, társkereső Budapest
Fényképek4
Teljesen átlagos, ámde vidám és szeretettel teli életre vágyom. Szeretek kézen fogva sétálni. Fontosnak tartom a tiszteletet, megbecsülést és az őszinteséget. Szeretek sétálni nagyokat, filmet nézni, beszélgetni. Családcentrikus, kedves, figyelmes és őszinte embernek tartom magam. Személyes találkozás híve vagyok ezért nem hiszek a (KM) távkapcsolatban A hosszú távú őszinte kapcsolat érdekel. Füst mentesen élek. Jó lenne valakit szeretni, Társnak érezni!
Sándor, 68 Elérhető
Társkereső Budapest
Tibor, társkereső Fácánkert
Fényképek3
Szeretetre vágyó és adó társas magányban elhagyottan elő.
Tibor, 60 Elérhető
Társkereső Fácánkert
Zoltán, társkereső Budapest
Fényképek1
39 éves, jelenleg még gyermektelen, egyedülálló férfi vagyok, Budapesten lakok. Szeretek sokat sétálni, kirándulni, sokat nevetni - de azért komoly gondolkodású vagyok. A kötetlen programokat kedvelem. Egy idős otthonban dolgozok ápolóként. Érettségivel és felsőfokú képesítéssel rendelkezek. Komoly kapcsolat céljából keresem a hozzám illő, szintén budapesti, 30-40 év közötti független nő ismeretségét, akivel jókat lehet beszélgetni, és nem csak problémák léteznek az életében, hanem látja a...
Zoltán, 39 Elérhető
Társkereső Budapest
Laci, társkereső Göd
Fényképek1
" Ha nem tudsz velem bánni a legrosszabb formámban, akkor rohadtul nem érdemelsz meg, mikor a legjobb vagyok" - mondta egy nő, Marilyn Monroe.
Laci, 73
Társkereső Göd
Csabo, társkereső JászberényCsak belépve látható
Fényképek4
Független, gyermektelen, vidám természetű, pozitív szemléletű férfi vagyok. Keresem páromat bárhonnan ha a harmónia megvan..:)
Csabo, 48
Társkereső Jászberény
Laca, társkereső Budapest
Fényképek7
„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak, és nagyon boldogok legyünk. ” (Ernest Hemingway)
Laca, 49 ElérhetőElső a keresésben
Társkereső Budapest
Első a keresésben Kiemelt profil