Pápa társkereső

Pápai társkereső nők

Irisz, társkereső Pápa
Fényképek1
Szelíd, szerény, bár néha kissé akaratos talán, de jószívű személy. Nagyon szeretek táncolni. Elengedhetetlen a humor, hiszen szerintem az egy fokmérő egy kapcsolaton belül, hogy mennyit nevetünk a párunkkal. A személyes találkozás híve vagyok. Különleges, szeretetteljes és gondoskodó ember vagyok, komoly társat keresek, aki megérti a kapcsolat értékét. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Nagyon vágyom már az...
Irisz, 75
Társkereső Pápa
Terézia, társkereső Pápa
Fényképek5
Szeretem a zenét, a filmeket. Szeretek kirándulni, utazni, wellness hotelekben pihenni. Egyedülálló társkereső vagyok. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Egymás kölcsönös elfogadása, a bizalom és a hűség nálam alap. Imádok túrázni, utazgatni. Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt. Életvidám, pozitív, türelmes ember vagyok. Komoly társkereső vagyok. Fiatalos, vidám természetű, természetet kedvelő vagyok. Nagyon szeretek túrázni, biciklizni, sétálni,...
Társkereső Pápa
Indra, társkereső Pápa
Fényképek3
Egyedül élek, rendezett körülmények között, gyerekeim felnőttek. Egy meghitt, harmonikus párkapcsolatot keresek. Dohányosokat sajnos nem tudom elviselni. Állatbarát vagyok, csak olyan ismeretséget keresek aki el tudja fogadni az állatok közelségét.
Indra, 56
Társkereső Pápa
Janna, társkereső Pápa
Fényképek2
Olyan hívő keresztyén özvegy vagyok, aki megtanulta egyedül teljesen Megváltó URára bízni életét. Krisztusi erővel szolgálom a Teremtőt! Aki ugyanígy él, de családja hiánya fáj, s még van bizalma ujat kezdeni Krisztusban, keressen! ..."Jobban boldogul kettő, mint egy..A hármas fonal nem szakad el egyhamar. " Préd.4. 9
Janna, 73
Társkereső Pápa

Pápai társkereső férfiak

Ferenc, társkereső Pápa
Fényképek1
Pápa környékén keresek társat. Ami a mai világban nagyon ritka, lelkem ott van a helyén. Szeretem a társaságot, beszélgetéseket. Optimista vagyok, igyekszem mindig a dolgok jó oldalát nézni és a megoldásra koncentrálni. Szeretem az igényes, intelligens embereket. Komoly kapcsolatot keresek. Írhatnék ide sok mindent, de kinek ilyen, kinek olyan vagyok. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár másodperc alatt. Mindenképp...
Ferenc, 37
Társkereső Pápa
István, társkereső Pápa
Fényképek1
Szeretnék ismerkedni hölggyel aki szintén Pápai lakhelyű.
Társkereső Pápa
Lajos, társkereső Pápa
Fényképek4
Keresek egy olyan Hölgyet, aki menthetetlenül romantikus, szerethessen amilyen vagyok, szerethessem azért amilyen, legyen egyszerű, figyelmes, takarékos, ne dohányozzon, ne legyen nálam magasabb, iskolai végzettségének megkötése nélkül, a regisztrációs lapomon megadott paramétereim megközelítése, figyelembe vétele mellett. Igazi társat keresek egy életre. Az /adataimban/ megtalálható információkon túl, kreatív, gyerekszerető, gondoskodó, pozitív gondolkodású, kertes családi házban egyedül élő...
Lajos, 71
Társkereső Pápa
József, társkereső Pápa
Fényképek1
Független vagyok, tartós kapcsolatot szeretnék. Jó kedélyű, tevékeny és szerény vagyok, némi humor is szorult belém, így a stresszt jól tűröm. Jószívű vagyok. Spirituális beállítottságom miatt nem az átlag ember fejével gondolkodom. Nem a tökéletest keresem, hanem a hozzám illőt. Fontosak számomra az emberi értékek, mint pl. a bizalom, a figyelem, az őszinteség. Remélem valamikor megtalálom a párom. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már...
Társkereső Pápa

Társkereső Pápa: első találkozás

Pápa rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 168 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Pápa városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Pápa városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes pápai társkereső nők

Marcsika, társkereső Pápa
Fényképek6
Sziasztok kedves Társkeresők. Hogy miért is vagyok ezen az oldalon? Keresem a kedvesem, párom, társam egy kedves, szimpatikus, monogám Úriember személyében akinek én vagyok az egyetlen nő az életében. Aki velem szeretné leélni az életét szeretetben, boldogságban és egyetértésben. SOKAT KÉREK?
Társkereső Pápa
Ilona, társkereső Pápa
Fényképek10
Kedves, őszinte, hűséges típus vagyok! Szeretek olvasni, sétálni, kirándulni, táncolni!
Ilona, 61
Társkereső Pápa
Emilia, társkereső Pápa
Fényképek5
Sziasztok. Emília vagyok Adasztevelrol 160/75/62. özv., egyedülálló vagyok Nyugdíjas.. 3 gyerm. 5 unokám van Festegetek-rejtvényezek-olvasok. Szeretem az állatokat. Jelenleg keresem a párom.
Emilia, 64
Társkereső Pápa
Rita, társkereső Pápa
Fényképek6
Szia! Alapvetően vidám természetű vagyok, szeretek jókat nevetni, persze néha nekem is vannak rossz napjaim. Őszinte és hűséges vagyok, így ugyanilyen társat is keresek. Adminisztrátorként dolgozom, egy nagyon jó összeszokott csapat részeként.
Rita, 43
Társkereső Pápa

Fényképes pápai társkereső férfiak

Krisztián, társkereső Pápa
Fényképek1
Vidám, humoros! Szeretem a természetet, a jó zenéket, imádok kirándulni!
Társkereső Pápa
Szabi, társkereső Pápa
Fényképek3
Ismerkedem és alakul.
Szabi, 44
Társkereső Pápa
István, társkereső Pápa
Fényképek1
Hogy milyen vagyok? Az biztos hogy őszinte és jó szívű. Talán ez is volt a baj mindig. Igazából megvan mindenem, semmi okom panaszra. De mégis hiányzik valami, valaki. Jó lenne megbízni valakibe, jó lenne sokat gondolni rá, jó lenne várni a találkozást. Megosztani az örömöket, sikereket, esetleges bajokat is. Egyedül jobb mint egy rossz kapcsolatban, a magány még mindig jobb, mint az igazságtalanság, gonoszság, rosszindulat. De megtalálhatja zsák a foltját, hiszen ez az igazi cél. :)
Társkereső Pápa
Dani, társkereső Pápa
Fényképek5
Sziasztok! Egy kis infó rólam! :) 172 cm magas rövid barna hajam, zöld szemű. Később szeretnék gyereket. Csak társaságban iszok és nem dohányzom Vicces őszinte vagyok. Szeretek kerékpározni, sétálni, kirándulni, konditerembe járni és kint lenni a szabadba. Néha állatvédő helyen szoktam menni segíteni. 3 műszakban melózok.
Dani, 28
Társkereső Pápa

50 feletti pápai társkereső nők

Szilvia, társkereső Pápa
Fényképek2
Hűséges és ragaszkodó csajszi keresi párját 27 és 31 év között!
Társkereső Pápa
Renáta, társkereső Pápa
Fényképek1
szeretek nagyokat sétálni,kirándulni és hajókázni.
Társkereső Pápa
Katica1989, társkereső Pápa
Fényképek3
Szia! Katának hívnak!! Komoly kapcsolatot keresek hosszú távra.
Társkereső Pápa
Babuci1955, társkereső Pápa
Fényképek1
Szeretném megtalálni az életem párját, remélem megtalálom hűséges, inteligens,őszinte és szeretni tudó páromat!
Társkereső Pápa

50 feletti pápai társkereső férfiak

Zsolt, társkereső Pápa
Fényképek3
Ismerj meg!
Zsolt, 41
Társkereső Pápa
Gyula, társkereső Pápa
Fényképek3
Átlagos, elvált férfi vagyok. Szeretek utazni, flimeket nézni, kettesben sétálgatni valakivel, elfogyasztani egy gyertyafényes vacsorát, vagy éppen csak sütkérezni a tengerparton. Na ez utóbbi mondjuk ritkán adatik meg...:-)) Olyan hölgyet keresek, aki mindezekben benne lenne, de ugyanakkor családcentrikus, és ragaszkodó is a párjához. A belső nekem többet ér a külsőnél, de azért bizonyos igényeim vannak a megjelenésben is. Nagyjából ennyi, a többit majd személyesen, ha eljutunk odáig...:-))
Gyula, 55
Társkereső Pápa
Péter, társkereső Pápa
Fényképek2
Kicsit fura vagyok,de ezért szeretnek!
Péter, 43
Társkereső Pápa

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Fényképes társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Fényképes társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Fényképes társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető pápai társkereső nők

Babi, társkereső Pápa
Fényképek1
Mások által fiatalosnak mondott nő vagyok. Van két gyönyörű nagyfiam, akik megajándékoztak 5 unokával. Olyan férfi társaságát keresem, aki józan életű, anyagilag független. Le lehet vele ülni beszélgetni, vagy nézni egy filmet, lehet vele kirándulni.
Babi, 66
Társkereső Pápa
Szilvia, társkereső Pápa
Fényképek2
Megkérdeztek egy bölcset, hogy melyik a legfontosabb óra, amelyet az ember megél, melyik a legjelentősebb ember, akivel találkozik, és mi a legszükségesebb tett? A válasz így hangzott:A legfontosabb óra mindig a jelen, a legjelentősebb ember mindig az, aki éppen előttünk áll, a legszükségesebb tett mindig a szeretet.
Társkereső Pápa
Ica, társkereső Pápa
Fényképek6
Prémium tagság Prémium tag
Határozott személyiségnek tartom magam, de mellette nagyon érzékeny is vagyok. Szeretem az őszinteséget, a hazugságot gyűlölöm. Munkában nagyon kitartó vagyok. Széles az érdeklődésem, szeretek olvasni, kézműveskedni, kirándulni, színházba, moziba járni, kertészkedni. Család centrikus vagyok, sok időt töltök szeretteimmel. Nem tartom magam különlegesnek, átlagos ember vagyok. Írj inkább és válaszolok. Korban hozzám illő társamat keresem tartós kapcsolat reményében.
Ica, 60Prémium tagság
Társkereső Pápa
Prémium tagság Prémium tag
Juditka, társkereső Pápa
Fényképek12
Csinosnak mondott fiatalos özvegyasszony vagyok, Koromhoz illő Férfit keresek, komoly kapcsolat céljából. Kalandorok kíméljenek! Kettesben szebbé tehetjük életünket, csak őszintén! !
Társkereső Pápa

Ingyenesen megismerhető pápai társkereső férfiak

Gábor, társkereső Pápa
Fényképek1
Hosszútávra keresek párt, akinél az őszinteség és a hűség az első, a többi lényegtelen.
Gábor, 51
Társkereső Pápa
Norbert, társkereső Pápa
Fényképek3
Sziasztok. Először ismerkedni szeretnék és ha működik a kémia kettőnk között akkor akár kapcsolat is szóba jöhet. Ha szimpatikus vagyok írj. Számomra az őszinteség fontos. Így légy az velem.
Társkereső Pápa
József, társkereső Pápa
Fényképek1
cső.
Társkereső Pápa
Balázs, társkereső Pápa
Fényképek9
Szeretem a természetjárást,úszást,kerékpározást.... a klassz kirándulásokat. A színházat,mozit... az intelligens vidám embereket!
Társkereső Pápa

Elit pápai társkereső nők

Johnnie, társkereső Pápa
Fényképek4
Régimódi, romantikus ifjú hölgy vagyok. Amiben hiszek: mindig a férfi kezdeményez, mindig a nő választ! Szóval senki ne várjon arra, hogy majd én teszem meg az első lépést! Ez speciel férfidolog! Nagyon szeretek mosolyogni, nevetni. A többit nyugodtan derítsd ki!
Társkereső Pápa
Sárgarózsa 5, társkereső Pápa
Fényképek2
Milyen vagyok ? Őszinte, megbízható,kölcsönös tisztelet és megbecsülés híve .,de ez később úgy is kiderül.
Társkereső Pápa
Health79, társkereső Pápa
Fényképek10
"Nem adhatok mást csak mi lényegem.. Alapvetően nagyon vidám természetem van.Ha nem muszáj komolynak lennem,szinte mindig viccelek.:-)Közel áll a szívemhez az irodalom,de még közelebb a biológia és annak minden ága.Csillagászat és minden,ami természettudomány.A pszihológia és a csillagászat sem áll távol tőlem.Az érdeklődési köröm igen tág skálán mozog.Érdeklődő,nyitott természetű ember vagyok.Szeretném,ha egy mesebeli herceg visszahúzna szakadék széléről,amin állok!Lelki...
Társkereső Pápa
Gonoszmanó, társkereső Pápa
Fényképek3
Család, barátok, buli!!
Társkereső Pápa

Diplomás pápai társkereső nők

Linda1978, társkereső Pápa
Fényképek6
Sziasztok!Én egy őszinte ,megértő,tisztelettudó nő vagyok,aki szeret táncolni,zenét hallgatni,szereti a motorokat és mindent ami ezzel kapcsolatos.Nyitott vagyok az élet rejtelmeire,és nem hátrálok meg semmilyen akadály előtt,céltudatos ,és magabiztos vagyok.Szeretnék egy őszinte,tiszta kapcsolatot kialakítani,egy olyan férfival,aki megértő,őszinte,vonzó,és elfogad olyannak ,amilyen vagyok ,és nem akar átformálni.
Társkereső Pápa
Hajni, társkereső Pápa
Fényképek6
Nagyon kedves csajnak tartom magam aki minden helyzetbe fel találja magát.Szeretek ismerkedni és imádok barátkozni. Ugyhogy ha felkeltettem az érdeklődésed akkor keress nyugodtan !!!!!!!!!!
Hajni, 48
Társkereső Pápa
Adél, társkereső Pápa
Fényképek7
Mindig nett,inteligens és jókedvű vagyok. Szeretek mindent ami szép és ami jó, Romantikus , sokoldalú és nyiltszivű. Nem szeretnék dicshimnuszt zengeni magamról, mert úgyis a találkozás első pillanátban eldől, hogy szimpatikus vagyok-e vagy sem. Bővebben magamról ,szivesen válaszolok kérdésekre.
Adél, 63
Társkereső Pápa
Barbara, társkereső Pápa
Fényképek1
Romantikus alkat vagyok, de azt nem szeretem ha valaki át akar vágni, és nem őszinte. Szeretek kirándulni, könyvet olvasni és sokat foglalkozni a gyermekemmel. Keresem már régóta a páromat, remélem, hogy megtalálom.
Társkereső Pápa

Néhány pápai társkereső bemutatkozása

5 unokás boldog Nagypapa vagyok. Társtalanul, de nem magányosan!!Gyermekeim távol élnek Tőlem. Erősáramú vill. ipari technikusként dolgoztam erőművekben. Kis családi házamban élek jó barátságban szomszédaimmal. 2 aranyos kis kutyáimmal Társat keresek, nem okvetlenül összeköltözéssel. Csak, hogy tudjam tartozom még Valakihez. Természet szerető, kedvelő hölgyet keresek. Adósságom semmilyen formában sincs.

Pápai társkereső férfi, Ivbéla (81)

Üdv kedves látogató! Igyekszem nagy vonalakban összefoglalni, amit esetleg érdemes tudni rólam. Tehát: Pápán lakom, immár több, mint két éve, de mezőtúri születésű vagyok, és előtte ott is éltem. Győrben dolgozom, így a hétköznapjaim jó része a munka mellett az utazással megy el. Mivel a hétvégéimet sem szeretem különféle szórakozóhelyeken tölteni, így nem túl bőségesek az ismerkedési lehetőségeim, ezért is vagyok itt. Mindemellett a személyes ismerkedés híve vagyok, szóval olyasvalakit keresek, aki hajlandó egy-két bemutatkozó levél után élőben is randizni, természetesen csak kölcsönös szimpátia esetén. :) Fontosnak tartom megjegyezni, hogy társat keresek, nem alkalmi partnert. Tehát a különböző szexuális szolgáltatásokkal házaló hölgyeket sajnos ki kell ábrándítanom, más célpontot kell keresniük. :) Amit fontosnak tartok egy kapcsolatban... az jó kérdés. Leginkább magát a kapcsolatot, minden velejárójával (pl. őszinteség, kölcsönös tisztelet, szeretet, stb.) együtt. Röviden ennyi, most más nem jut eszembe, amit leírhatnék. Ha bármilyen kérdés felmerülne, tedd fel nyugodtan, mindenre igyekszem minél előbb válaszolni. Ha pedig nem nyertem el a szimpátiádat, további jó böngészést. :) Üdv: Zoli

Pápai társkereső férfi, Zoltán (39)

Sziasztok lányok! :) Dávid vagyok egy egész hétköznapi srác a nagyvilágból, kb 188 cm magas, 80 kg vagyok nem épp egy vastag gyerek :D 22 éves vagyok, Pápán élek szüleimmel, Győrbe dolgozok, szeretem a családomat, a barátaimat, szeretek kikapcsolódni beülős helyekre Pubokba járni, a DISCO nem az én világom, de nem vetem meg az elektronikus zenét, inkább szabadtéri programokon szeretek kikapcsolódni, szeretek társaságba lenni, szeretem a jó zenét igazából vegyes az érdeklődésem ilyen téren :) Szeretek túrázni, állatokkal foglalkozni, kapcsolataimba határozott vagyok, kicsit féltékeny típus, a távolság számomra ismeretlen fogalom, szeretem a munkámat és ami a legfontosabb a rendes, aranyos lányokat ;) Ez lennék én röviden, ha kis bemutatkozásom elnyerte tetszésed, remélem egy rövid, akár hosszabb beszélgetésre el tudjuk egymást csábítani ;) Üdv: Dávid

Pápai társkereső férfi, davidpocok (32)

Szia! :) Dávid vagyok, egy Pápa melletti kis faluban lakom, Tapolcafőn. Egy átlagos, hétköznapi srác vagyok, ki szeret társaságban lenni, szereti a zenét, az életet néha ha nyüzsgés van, néha viszont, ha teljesen ki lehet zárni a világot. Egyszóval egy teljesen hétköznapi srác vagyok. Szeretem az állatokat: a kutyákat és a lovakat, viszont a macskák nem állnak közel hozzám. Szeretem a zenét, inkább Rock zenét hallgatok, de bármilyen zenei stílusra nyitott vagyok :) Szabadidőmbe gitározok, makettokkal foglalkozok. Szeretek kimozdulni a természetbe túrázgatni, motorral, kocsival, biciklivel, de akár gyalog is. Kapcsolataimat komolyan veszem, odaadó, hűséges típus vagyok, és néha igen csak féltékeny tudok lenni. Hát ennyit rólam dióhéjban, most Te következel! Ha felkeltettem érdeklődésedet jelentkezz bátran! ;)

Pápai társkereső férfi, Dávid (32)

Egy olyan társat keresek, akivel el tudok beszélgetni, megbízható, és persze megvan köztünk az a bizonyos szikra. Mivel elég magas vagyok, így sajnos olyan emberkéket keresnék, akik legalább 180 cm-ek... És Pápáról és közvetlen környéke az, ami számítana nálam. Ez lehet nyersen hangzik, de ki lehet kerülni a felesleges köröket. Cserébe kap egy alapjában kedves, néha hisztis és nehezen kezelhető nőt. :-)

Pápai társkereső nő, KicsiLány (40)

Keresek egy olyan Hölgyet, aki menthetetlenül romantikus, szerethessen amilyen vagyok, szerethessem azért amilyen, legyen egyszerű, figyelmes, takarékos, ne dohányozzon, ne legyen nálam magasabb, iskolai végzettségének megkötése nélkül, a regisztrációs lapomon megadott paramétereim megközelítése, figyelembe vétele mellett. Igazi társat keresek egy életre. Az /adataimban/ megtalálható információkon túl, kreatív, gyerekszerető, gondoskodó, pozitív gondolkodású, kertes családi házban egyedül élő férfi vagyok. Testi, lelki társam keresem. Kizárólag Pápa 75 km-es körzetéből várom a megkereséseket. Köszönöm megértésüket. Lajos.

Pápai társkereső férfi, lajos (71)

Leendő társam Pápa környékén keresem. Családcentrikus vagyok, így célom a békés boldog családi élet. Barátomat, partneremet, társamat keresem. Ha valamit a fejembe veszek addig nem nyugszok még végre nem hajtom. Nem szeretek szerepelni. Egyszerűen csak megélni szeretném a napokat, heteket éveket. Azért regisztráltam ide, mert hátha megtaláljuk egymást, megtalálom a másik felemet. Szeretek sportolni és szabadban lenni. Barátságos, kedves, vidám, fiatalos, zenét, sportot kedvelő vagyok. Egyszerű életet élek ehhez keresem párom. Kiegészíteni szeretnék valakit és cserébe ugyanezt megkapni. Komoly kapcsolat céljábol regisztráltam fel. Komoly érett gondolkodású társra vágyom akire lehet számítani mindenben és nem hagy magamra. Furcsa vagyok a magam módján, szeretek viccelődni ha olyan a helyzet, de nem viszem túlzásba. Káros szenvedélyektől mentes, pozitív gondolkodású, természetet, utazást, állatokat kedvelő, türelmes ember vagyok. Mindenkit meghallgatok, ha valakit megszeretek akkor az örökre szól.

Pápai társkereső férfi, Balázs (40)

Pápa környékén keresek magamnak társat. Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt. Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden. Ha megismersz meglátod és megtudod. Kíváncsiságból regisztráltam erre a komoly társkereső oldalra, de soha nem lehet tudni, hogy mi lesz. Arra van szükségem, hogy valakivel megértsük egymást és legalább az alap dolgokban egyezzen az életszemléletünk. Szeretek nevetni és jókat enni, túrázni, sétálni vagy egy pohár bor mellett beszélgetni. Mindenkit meghallgatok, ha valakit megszeretek akkor az örökre szól. A szerelmet nem sürgetem. Ha szeretnéd hogy felvegyem veled a kapcsolatot írj rám. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel erre a társkereső oldalra, nem kalandot keresek. Komoly kapcsolatot keresek, rendezett körülmények között élek. Mindenkivel máshogyan viselkedem. A társam keresem a hátralévő időre. Jó kedélyű, tevékeny és szerény vagyok, némi humor is szorult belém, így a stresszt jól tűröm. Megbízható, kedves, jóindulatú és céltudatos vagyok.

Pápai társkereső nő, Henike (36)

Pápa környékén keresek társat. Ami a mai világban nagyon ritka, lelkem ott van a helyén. Szeretem a társaságot, beszélgetéseket. Optimista vagyok, igyekszem mindig a dolgok jó oldalát nézni és a megoldásra koncentrálni. Szeretem az igényes, intelligens embereket. Komoly kapcsolatot keresek. Írhatnék ide sok mindent, de kinek ilyen, kinek olyan vagyok. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár másodperc alatt. Mindenképp korombeli társak jelentkezését várom. Szeretek szórakozni, társaságba menni. A társam keresem a hátralévő időre. Kedvelem a kreativitást. A mozgás lételemem. Őszinte, megbízható, magára környezetére igényes. Amikor találkozunk mindent elmondok. Imádom a vizet.

Pápai társkereső férfi, Ferenc (37)

Párom Pápa környékén keresem. Öt éve élek egyedül és most jutottam el odáig, hogy ismét keressek és találjak, egy igaz társat akivel békességben és szeretetben élhetném le az életem hátralevő éveit. A társ hiányát bizony nem lehet pótolni, de a meghitt párbeszédek, közös séták, az együttlét valakivel, reményeim szerint enyhíthetnek a lélek, a szív szorításán. Tudom, hogy ez vízválasztó, de közölnöm kell, hogy ugyan mozgáskorlátozott vagyok ( amputált láb) de nem gondozóra, hanem egy igaz társra van szükségem. Minden nap ha esik, ha fúj egyedül sétálok egy két kilométert. Talán még egy nyugdíjast is megérinthet a szeretet, a megértés valamint a hűség összehozó ereje. Tudom, nem én vagyok a szónoki készség igazi római tógájába bújtatott társkereső, ám ha mégis megtisztelnek pár érdeklődő sorral, akkor már örömmel kijelenthetem, hogy megérte.

Pápai társkereső férfi, Tamás (69)