Komárom társkereső

Komáromi társkereső nők

Anikó, társkereső Komárom
Fényképek6
Sziasztok! Én egy molett dundi testalkatú nő vagyok aki az igazi szerelemre vágyik egy olyan férfi oldalán aki megbecsül szeret és olyannak szeret amilyen vagyok. Engem akar és nem csak beéri velem míg jobb nem jön. 30 éves vagyok. Felvidéken lakom nem messze Komaromtól. Ha érdekellek írj rám :)
Anikó, 34
Társkereső Komárom
Aliz, társkereső Komárom
Fényképek1
Szeretek zenét hallgatni. Sétálni a. szeretném. megtalálni azt aki ugy szeret ahogy vagyok. Aki minden t3ren hűséges hozzám akinek én vagyok a fontos és nem más.
Aliz, 38
Társkereső Komárom
Panni, társkereső Komárom
Fényképek2
Maximalista vagyok.
Panni, 50
Társkereső Komárom
Anikó, társkereső Komárom
Fényképek6
Sziasztok! Én egy molett dundi testalkatú nő vagyok aki az igazi szerelemre vágyik egy olyan férfi oldalán aki megbecsül szeret és olyannak szeret amilyen vagyok. Engem akar és nem csak beéri velem míg jobb nem jön. 30 éves vagyok. Felvidéken lakom nem messze Komaromtól. Ha érdekellek írj rám :)
Anikó, 34
Társkereső Komárom

Komáromi társkereső férfiak

Emil, társkereső Komárom
Fényképek2
Komáromban egy városi Nonprofit cégnél dolgozom Műszaki Csoportvezetőként, mellette a hobbim is nagy fokon űzöm a Magyarock Dílszinháznál mint statiszta, táncos, és nagyrészt díszletépítés és tervezés. Szeretem a túrát és bár mit amivel lehet szórakozni! Imádom a nőket a tenyeremen hordozni és vigyázni rájuk mégis levegőt hagyva nekik!
Emil, 37
Társkereső Komárom
György, társkereső Komárom
Fényképek4
Magánvállalkozó programozó vagyok én, Hobbiként szeretem a filmnézést. Jöhet sorozat vagy anime is nem bánom, Némi turisztika sem riaszt vissza a nyáron. Bulizós, cigizős, alkoholos nem vagyok, Helyettük inkább valamit alkotok.
Társkereső Komárom
Márk, társkereső Komárom
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek. Vidám, családcentrikus vagyok. Csak akkor írj ha nem vagy stresszes fajta.. Falun élek egyedül a házban.. Ez nem azt jelenti hogy az isten háta mögött élek.. sokat utazom es dolgozom..
Márk, 44
Társkereső Komárom
Péter, társkereső Komárom
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Hűséges, együttérző, toleráns, nyugodt típusú, kimenő, barátságos az emberek számára. Fiatalos, vidám természetű, természetet kedvelő vagyok. Kedvenc kikapcsolódásom az élményfürdőzés. Társasági emberként biztos vagyok benne, hogy a komolyabb kapcsolatteremtéshez előbb-utóbb személyes találkozás is szükséges. Szeretem tartani az élet tempóját. Komoly kapcsolatot szeretnék, talán még megtalálhatom a társam, akivel mindenben kiegészítjük egymást. Amikor találkozunk mindent elmondok. Imádok...
Péter, 47Prémium tagság
Társkereső Komárom
Prémium tagság Prémium tag

Társkereső Komárom: első találkozás

Komárom rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 125 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Komárom városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Komárom városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes komáromi társkereső nők

Ilona, társkereső Komárom
Fényképek9
Férjem hosszan tartó súlyos betegségei miatt meghalt. 62 évi házasság után egyedül maradtam és a magányt nehezen viselem. Szeretnék találni egy őszinte igaz barátot egy életre a "vagy Nekem és vagyok Neked" érzés alapján. Régi és új ismerőseim szerint a koromnál fiatalabb külsővel és fiatalos gondolkodással rendelkezem. Az életkor meghatározásnál a 69-80 évesig keresem a társam. Kérem azon személyek írjanak vagy válaszoljanak. akik ezt az életkor különbséget el tudják fogadni.
Ilona, 88
Társkereső Komárom
Krisztina, társkereső Komárom
Fényképek6
SZIA KEDVES LÁTOGATÓ HÁT MAGAMROL CSAK ANYIT HOGY KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEK A TÖBBIT TALÁN SZEMÉLYSSEN!
Társkereső Komárom
Anita, társkereső Komárom
Fényképek1
szerettek kirándulni és nagyon szeretem ha valaki őszinte
Anita, 32
Társkereső Komárom
Berniii91, társkereső Komárom
Fényképek2
Ha valami érdekel írj szívesen válaszolok bármire!
Társkereső Komárom

Fényképes komáromi társkereső férfiak

Robi, társkereső Komárom
Fényképek1
Kedvenc kikapcsolódásom az élményfürdőzés. Nagyon fontos az őszinteség, megbízhatóság, odafigyelés a másikra és persze még millió dolog ami egy párkapcsolathoz elengedhetetlen. Komoly társat keresek. Keresem őszinte, magára és környezetére igényes társam. Odaadó, kedves és őszinte vagyok. Nem kedvelem különösebben a zajt és a tömeget, így a bulizás nem jellemző rám. Kedvelem a régebbi hagyományokat egy kapcsolatban. A zene és a sport fontos szerepet tölt be az életemben. Őszinte, hűséges és...
Robi, 42
Társkereső Komárom
Attila, társkereső Komárom
Fényképek1
Felvidéken élek, sajnos rokkantnyugdíjas vagyok. Komoly kapcsolatot szeretnék, szeretem a sportot igaz csak tv ből. Szeretnék megismerkedni egy intelligens nővel aki el tud fogadni olyannak amilyen vagyok. Humoros és komoly is tudok lenni ahogy a helyzet hozza. Nálam legfontosabb az őszinteség és a belső. Szeretek szeretni.
Attila, 51
Társkereső Komárom
István, társkereső Komárom
Fényképek1
A cél tartós kapcsolat lenne. Szeretnék társat találni. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja.
Társkereső Komárom
Csaba, társkereső Komárom
Fényképek2
Hello Ismerkedni, barátkozni szeretnék. Akár itt Németországban akár Magyarországon. Csak komoly kapcsolatot jöhet szoba. Ha valaki esetleg tervezi hogy ki jön dolgozni, szívesen segítek neki, persze kölcsönös szimpátia fontos. Meg van mindenem itt, autó, lakás, jó munkahely...csak kegy kedves aranyos társ hiányzik, akivel együtt álmodhatjuk tovább életünket. Üdv. Csaba
Csaba, 51
Társkereső Komárom

50 feletti komáromi társkereső férfiak

Robi, társkereső Komárom
Fényképek1
személyesen el mondom ha érdekel
Robi, 53
Társkereső Komárom

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Fényképes társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Fényképes társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Fényképes társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető komáromi társkereső férfiak

György, társkereső Komárom
Fényképek5
Tartozni valakihez. Szeretni és szeretve lenni. Sokat beszélgetni, nevetni, kirándulni. Ezeket szeretném. Nem levelező partnert keresek, az olyan személytelen. Sokkal jobb, többet mond egy találkozás, adott esetben, több is.
Társkereső Komárom
László, társkereső Komárom
Fényképek3
Közvetlen, életvidám embernek tartom magam, szeretek kirándulni, túrázni, futni, új helyeket felfedezni. "A futás a legnagyszerűbb hasonlat az életre, mert annyit veszel ki belőle, amennyit beletettél. "
Társkereső Komárom
Janos, társkereső Komárom
Fényképek5
36. Éves férfi vagyok szeretek főzni sütni túrázni a hegyek be síelni a Balatonba úszni búvárkodni. Utazni olvasni moziba járni koncertekre. Sportolni. Szeretem a romantikát.
Janos, 39
Társkereső Komárom
Zoltan, társkereső Komárom
Fényképek1
Sziasztok igaz szerelmet keresem 34 éves vagyok és keresem azt a csajt vagy nőt aki jó szívű és megad mindent szexbe is és 34 éve nem volt szex élmenyem ha van aki komoly kapcsolatot szeretne az írjon Svájcban dolgozom.
Zoltan, 35
Társkereső Komárom

Néhány komáromi társkereső bemutatkozása

Tégy próbára, fedezd fel bennem a férfit! Szia! Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Elsősorban komoly kapcsolatot keresek. Munkámból kifolyólag három naponta tudnánk egymáséi lenni 2 napra. Ha így megfelel a kapcsolat akkor várlak szeretettel. Nem vagyok bulizós típus, de rendezvényekre, kirándulásra szívesen elmegyek. Rendszeresen ingázom Komárom és Szolnok, Kecskemét között, ha útközben laksz valahol akkor is írj! További szép napot!

Komáromi társkereső férfi, Feri0123 (43)

Egy idézettel szeretnék szebb napot kívánni minden kedves lapom látogatójának. Az a virág, amely a szívből nyílik nem hervad el soha, ahogy a szeretet sem pusztul el, ha lélek az otthona. Hiszen a szeretet nem más, mint a lélekből sarjadt virág: láthatatlan, és mégis érzed rejtélyes illatát. Láthatatlan. Csak akkor látni, ha szemed mosolyog! munkámrol KÖRNYEZETVÉDELEM! Ne dobja ki! Hívjon! Házhoz menő szolgáltatás! Használt leselejtezett elektronikai termékek elszállítását, begyűjtését! Elvégezzük. Remélhetőleg így jobban magukénak érzik a környezetvédelem fontosságát a térség tisztelt lakói! Vállalkozói! Telefonon, és e-mail- on- történő bejelentés adategyeztetés után felkeressük önt, és a feleslegessé vált egybeépített termékeket, szállítást díjmentesen elszálltjuk. 06-70- 6 777-282 kornyezetvedelem@komarom.com jajo@citromail.hu Cím: Komárom Szönyi út 28 Személyesen átvételi díj mentessen leadható! Egybeépített Villanymotorok, elektronikai termékek, akkumlátorok, tv, rádió, stb. hűtő - hűtőláda vas hulladék Megbontott termékek díjmentesen NEM adható le! További információért kérem, hívjon bizalommal! KÖRNYEZETVÉDELEM! Ne dobja ki! Hívjon!

Komáromi társkereső férfi, save (51)

Hatvanadik életévemben járó,két éve megözvegyült,gyermektelen férfi vagyok.A Duna túloldalán,Rév-Komáromban élek. Pár hónappal ezelőtt még nem gondoltam volna,de mostanában egyre gyakrabban érzem úgy,hogy nem jó az embernek egyedül.Nem fogalmazódott még meg bennem,hogy pontosan mit is akarok.De talán van valaki,akivel kölcsönösen teljesebbé tudnánk tenni egymás életét.Aki hiányozna,ha épp nincs velem,s aki esetleg még nekem is tudna örülni.Túlságosan olcsónak és őszintétlennek tartanám,a nagy szavakkal való üres hőzöngést.Azok teszik ezt,akik még nem értik pl.a boldogság,hűség,egymás megbecsülése kifejezéseket.Szóval - egyenlőre talán barátkozni szeretnék.Az összes többit,mintegy prejudikálni - egyrészt értelmetlen,másrészt felelőtlen lenne.Hiú reményeket nem szabad sem kergetni,sem kelteni. Talán,valaki,valahol..,szintén úgy érzi,hogy nem jó az embernek egyedül.Talán,valaki,valahol...

Komáromi társkereső férfi, László (69)

Sziasztok ancsy vagyok komáromba élek a szüleimmel !!! jelenleg itthon vagyok mert babát várok :) és nem sokára egy gyönyörű kisfiúnak adok életet :) a volt párom elhagyott engem még 6 hónapos terhesen :( hát nagyon szörnyű volt mert rosszul esett és szörnyű csapásként ért :S majd nem el is vetéltem :'( de szerencsére minden rendben van a gyerekemmel :) így ő mellette is szeretnék boldog lenni egy komoly megbízható sráccal aki elfogad így gyerekkel együtt is és boldogok leszünk majd egyszer :)

Komáromi társkereső nő, Ancsy kékesi (31)

43 éves elvált férfi vagyok, Komáromban élek. Van egy 5 éves kisfiam. Szeretem a rockzenét:). Mit is mondjak magamról: Én egy kétbalkezes ezermester vagyok aki nagyon ügyes:), nagyon jó szándékú aki néha icipicit gonosz, nagyon szép is vagyok, úgyhogy ezt látnod kell és különben is derítsed ki milyen vagyok:))) Téged kereslek, amennyiben 33-43 év közötti, komáromi vagy környékbeli Nő vagy, akinek fontos a hűség, az őszinteség:)Téged kereslek ha nem diszkócica vagy, de néha egy koncertre vagy moziba szívesen elmennél. Téged kereslek amennyiben szép napokat akarsz megélni leendő társaddal:)

Komáromi társkereső férfi, Laci (49)

Szerelmem Komárom környékéről keresem. Kizárólag komoly párkapcsolat céljából regisztráltam. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet megoldani a gondokat. Próbálok egészségesen és környezettudatosan élni. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Szívesen ismerkedek, beszélgetek. Szívesen írok többet is magamról, ha rátalálok egy rokon szellemre, aki szívesen megosztja gondolatait. Közösen együtt megélt programok, együtt töltött értékes, érdekes idő, ha Te is ezt keresed, akkor írj. Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni. Őszinte, szertelen, tele empátiával, ha kell komoly, de alapjába véve jókedvű vagyok. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat tanulni. Ismerkednék, beszélgetnék a többi majd kialakul. A zene és a sport fontos szerepet tölt be az életemben. Ismerkedem, hátha itt egymásra találunk. Segítőkész vagyok és jószívű. Szeretek kirándulni.

Komáromi társkereső férfi, Attila (40)

Komárom környékén keresek magamnak társat. Menjünk el mi is, dobjunk érmét a szökőkútba és kívánjunk valami különlegeset. Fiatalos, vidám, spirituális beállítottságú ember vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem a társam. Olyan társat keresek aki családcentrikus és megérti ha a gyermekeinknek szüksége van ránk az az első de együtt is lehetne közös tartalmas programokat szervezni kölcsönös szimpátia esetén. Hagyományos értékrenddel rendelkezem, akinek a szerelem a fontos egy párkapcsolatban. Ha valamit a fejembe veszek addig nem nyugszok még végre nem hajtom. Szeretem a természetet, az aktív sportot, klasszikus és pihentető zenét, színházat, hangversenyeket. Szeretnék egy jó társat akivel leélném a hátralevő éveket. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Remek ember vagyok. Koromhoz és lakóhelyemhez közelebb keresem a társam. Személyes találkozás híve vagyok. Az élet teljes megéléséhez hiányzik egy társ, lehet itt megtaláljuk egymást. Nagyon közvetlen és nagyon őszinte. Őszintén szeretni, és szeretve lenni.

Komáromi társkereső férfi, Arpi (49)

Komárom környékén keresem leendő párom. Szeretek sportolni és szabadban lenni. Hűséges, együttérző, toleráns, nyugodt típusú, kimenő, barátságos az emberek számára. Átlagosan kimért, a személyes kapcsolat híve és szavahihető vagyok. Írj nyugodtan, nem harapok. A sok beszéddel megőrjítem a barátaimat. Keresem a párom, aki szeret szeretni, és szeret szerelmes lenni. Csendes, zárkózott természetű vagyok. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Határozott, olykor karakán, céltudatos társkereső vagyok. Őszinte, szertelen, tele empátiával, ha kell komoly, de alapjába véve jókedvű vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Tartós, hűséges kapcsolatra keresek művelt, valamilyen sportot rendszeresen űző, független társat. Nagyon sok érdekes, nem hétköznapi dolgom, és szokásom van. Humor nélkül nem létezem. Őszinte vagyok akkor is ha fáj, megbízható, pontos, szeretem a rendet magam kőrül, de utálok pakolni más után.

Komáromi társkereső férfi, Zsombor (27)

Kedves Látogató! Köszönöm, hogy megnézed a profilom! Röviden magamról azt, amit fontosnak tartok megosztani a kedves társkeresőkkel. Túlsúlyos, tehát sok sok plusz kilóval "rendelkező", magyarul, rút, csúnya kövér nő vagyok. Az egész alakos fotón jól látható, hogy; rövid, vastag combom, nagy hasam, hatalmas fenekem van. Független vagyok, de nem élek egyedül, édesanyámmal a szlovákiai Komáromban lakom. Nem eltartót, sem főbérlőt keresek, van hol laknom, a megélhetésemet a nyugdíjam biztosítja. Ami, aki hiányzik: egy kapcsolat, egy társ. Kívánok Mindenkinek sok sikert, egészséget, boldogságot!

Komáromi társkereső nő, Éva (63)

Üdvözöllek kedves Látogató! Szlovákiai Komáromban élek. Kedvelem a természetet. Nyugdíjas, pozitív gondolkodású, független, vidám természetű vagyok. Számomra fontosak a belső értékek. Elvárásaim? Nem akarom a másikat megváltoztatni. Fontos a kölcsönös szimpátia, az őszinteség, a megértés, hogy működjön a kémia. Legyen közös témánk. Ez mind kiderül idővel. :) Köszönöm, hogy elolvastad! Szép és kellemes napokat kívánok!

Komáromi társkereső nő, Vidám (63)