Keszthely társkereső

Keszthelyi társkereső nők

Ilona, társkereső Keszthely
Fényképek11
Prémium tagság Prémium tag
Fiatalos, intelligens özvegy asszony vagyok. szeretek utazni, táncolni, színházba járni. Keresem párom, legalább 175cm magas, hasonló érdeklődésű, jól szituált úriember személyében.
Ilona, 73Prémium tagság
Társkereső Keszthely
Prémium tagság Prémium tag
Éva, társkereső Keszthely
Fényképek1
Kedves, szorgalmas vagyok, szeretek, és tudok főzni.
Éva, 50
Társkereső Keszthely
Andika, társkereső Keszthely
Fényképek3
Boldog házasságban élek, ezúton keresek lány, nőt, asszonyt aki csatlakozna hozzánk. Komoly vagy laza kapcsolat céljából. Nem vagyunk semmi jónak az elrontója.
Andika, 31
Társkereső Keszthely
Éva, társkereső Keszthely
Fényképek1
"Nagy áldozat figyelni egy másik emberre! De még nagyobb áldozat megérteni őt.... Önmagunk körül pörgünk. Saját egónk varázsvilágában. S miközben beszél a másik, magunkban fogalmazzuk a saját gondolatainkat. Nem vágunk a szavába, ránézünk, arcunkra mosolyt kényszerítünk, úgy tűnik mintha figyelnénk rá... a szavait értjük is... de hogy valójában ki ő, s mi fáj neki, nem halljuk, nem látjuk, nem érezzük. Legyen az a másik a férjem, a feleségem, a gyerekem, megérteni csak azokban a ritka...
Éva, 50
Társkereső Keszthely

Keszthelyi társkereső férfiak

Ferenc, társkereső Keszthely
Fényképek2
Kiforrott, tapasztalt, tanult, önbizalommal megáldott, érdeklődő, szeretni tudó és vágyó, egészségre vigyázó és folyton tanuló vagyok. Személyiségemhez tartozik a matematika, a közgazdaság, a jogi ismeretek több ága és az egészségvédelem. Nyugdíjas főkönyvelő. Egyénileg tornázok napi fél órát és művelem a kertet, egészséges ételeket termelek. Kérem a hölgyeket bátran írjanak. Leendő társamat keszthelyi kertes házamba várom. Örülnék annak, aki tudja vállalni a hozzám költözést, nem az eltartás...
Ferenc, 85
Társkereső Keszthely
György, társkereső Keszthely
Fényképek4
Kedves Társkereső! Nem vagyok egy tipikus Magyar férfi, nagyon sok szempontból. Ismerj meg és megtudod hogy miért. Fiatalos, sportos, vidám, intelligens férfi keresi komoly társát. Független, rendezett és egészséges életmódot folytatok. Tartós párkapcsolatot keresek, egy élet társat akivel kölcsönösön Jó lenni, akivel Jó lesz táncolni végig!
Társkereső Keszthely
András, társkereső Keszthely
Fényképek1
Jó kedvű, természetjáró és humoros vagyok.
Társkereső Keszthely
Bertalan, társkereső Keszthely
Fényképek1
Elvált gyermektelen ember vagyok saját lakásomba egyedül lakom nagyon romantikus ember vagyok imádom gyergyafényes vacsorákat édes kettesbe irjál bátran köszi
Társkereső Keszthely

Társkereső Keszthely: első találkozás

Keszthely rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 128 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Keszthely városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Keszthely városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes keszthelyi társkereső nők

Eszter, társkereső Keszthely
Fényképek4
Kedves csendes de ha kell mérges hangos is vagyok. Túl őszinte. Szeretetre vagyok. mióta szüleim meghaltak. szeretek sütni főzni kertészkedni. állatbarát vagyok. nem iszom nem dohányzok. család szerető vagyok. jrkenleg szomorú. elkeseredett.
Eszter, 56
Társkereső Keszthely
Mária, társkereső Keszthely
Fényképek19
Sziasztok Marika vagyok komoly kapcsolatra keresem a párom 23-29 év közti pasi személyében!
Mária, 34
Társkereső Keszthely
Zsuzsanna, társkereső Keszthely
Fényképek6
Kérdezz!
Társkereső Keszthely
Era, társkereső Keszthely
Fényképek9
Hát??? Ismerj meg!!!!
Era, 61
Társkereső Keszthely

Fényképes keszthelyi társkereső férfiak

Péter, társkereső Keszthely
Fényképek1
Sziasztok kérdezzetek bátran válaszolok.
Péter, 43
Társkereső Keszthely
László, társkereső Keszthely
Fényképek1
Koromnál fiatalosabb, modern ízlésű vagyok.
Társkereső Keszthely
József, társkereső Keszthely
Fényképek7
Egyszerű visszafogott őszinte ,riitkán kajla néha marha . Hiszek az emberi értékekben ,és ezek mentén próbálom irányítani az életem . Néha ezért dinoszaurusznak érzem magam, de így könnyebb a tükörbe néznem . Alapvetően életvidám , optimista vagyok tehát bízom benn ,hogy megtalálom azt a lányt aki hasonlóan gondolkodik.
Társkereső Keszthely
József, társkereső Keszthely
Fényképek7
Általában jó kedvű,humoros pali vagyok.Az életben inkább a jó és szép eseményeken csemegézek.A rossz dolgokon igyekszem hamar túllépni,nem rágódni rajtuk.
Társkereső Keszthely

50 feletti keszthelyi társkereső nők

Lia, társkereső Keszthely
Fényképek2
Szeretnék barátságot kötni, egy szimpatikus férfival. Akivel kellemesebbé tehetnénk a hétköznapokat. Szeretném ha érdekelné az ezotéria, mert én is ezzel foglalkozom. Hit, remény, szeretet!
Lia, 67
Társkereső Keszthely
Csipkerózsikakonyak, társkereső Keszthely
Fényképek3
szeretem a bulit és a férfiakat,imádok inni és mulatni!!!
Társkereső Keszthely
Charlotte67, társkereső Keszthely
Fényképek1
Mindenem a munka és, hogy házamat szépítsem!
Társkereső Keszthely

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Fényképes társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Fényképes társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Fényképes társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető keszthelyi társkereső nők

Bebi, társkereső Keszthely
Fényképek2
Barátságos, de naív... Lelkiismeretes, de kicsit szétszórt... Kiváncsi, de könnyen zavarba jövős... Nyitott, de kicsit szégyenlős... Vidám.......
Bebi, 35
Társkereső Keszthely
Szilvia, társkereső Keszthely
Fényképek6
Vidám természetű embernek tartanak. Szeretem az egyszerű őszinte embereket, szeretek beszélgetni. Nálam az őszinteség fontos.
Társkereső Keszthely
Zsuzsu29, társkereső Keszthely
Fényképek1
Egy életvidám fiatal nő vagyok,aki szeret kirándulni a gyerekeivel.Imádok rajzolni,festeni és bárkácsolni is!
Társkereső Keszthely
Zsani, társkereső Keszthely
Fényképek1
Tipikus oroszlán nő vagyok!
Zsani, 36
Társkereső Keszthely

Ingyenesen megismerhető keszthelyi társkereső férfiak

Laci, társkereső Keszthely
Fényképek3
Lehet, hogy csak egyszer élsz De tiéd lehet bármit kérsz Ha szabad vagy és szállni se félsz Csak tépd le a láncot és célhoz érsz
Laci, 72
Társkereső Keszthely
Andras, társkereső Keszthely
Fényképek4
őszinte kedves férfi vagyok aki keresi maga mellé a társát!!!
Andras, 31
Társkereső Keszthely
Csabi, társkereső Keszthely
Fényképek3
A lényeg a pozitív gondolkodás! ;-) Keresem társam. Nem vagyok kalandor. Nagyon ragaszkodó és nagyon hűséges srácként jellemezhetném magam. Nem hiszek a csodákban, bár kétségkívül léteznek. Nem feszítek félmeztelenül képeken, nem játszom meg magamat. Szeretem ha valaki egyedi, és őszintén megnyílik azok felé akik fontosak neki. Szeretem a nyugalmat, a csendet, azt az állapotot amikor az ember képes figyelni önmagára, és társára. Nagyon szeretem ha valaki nem a sablonosságot, az elvárt...
Csabi, 39
Társkereső Keszthely
Gyula, társkereső Keszthely
Fényképek11
" Ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon, És én is egyetlen leszek a te számodra."
Gyula, 38
Társkereső Keszthely

Néhány keszthelyi társkereső bemutatkozása

Sziasztok! Egyedülálló alapból vidám és örök optimista,őszinte,kedves,megértő és hűséges típusú nő vagyok.Keszthelyen élek és dolgozom idős-beteg embereket gondozok és ápolok!Keresem párom,társam,kedvesem,barátom mind ezt egy személyben,aki igazán őszintén és önzetlenül tud szeretni.Persze nem mindenáron keresem a kedvesem!!!!!!!Nem várok el többet mint amit Én is adni tudok!Első szempont légy őszinte,egyszerű,vidám,kedves,megértő,romantikus, hűséges és szavahihető,megbízható ember!! Csak teljesen független emberek keressenek!! Italozó életet folytató személyek kerüljenek!!akinek szimpatikus vagyok keressen meg nyugodtan.Köszönöm megértéseteket! MINDENKINEK SZÉP NAPOKAT ÉS SIKERES PÁRKERESÉST KÍVÁNOK!PUSZI KATA KESZTHELYRŐL!!!!

Keszthelyi társkereső nő, Kata1957 (64)

Sziasztok! Kata vagyok Keszthelyen élek és dolgozom. 52-éves alapból vidám és örök optimista természetű nő vagyok!Van három felnőttkorú önálló életet élő gyermekem és három szép unokám!Munkám idős-beteg,fogyatékkal élő és hajléktalan embereket gondozok és ápolok, már 16 éve a legjobb tudásom szerint.20-éve elvált vagyok,keresem barátom társam,kedvesem,párom mind ezt egy személyben,persze nem minden áron.Ha szimpatikus vagyok számodra akkor kérlek tudasd velem.Mindenkinek szép napokat és sikeres társkeresést kívánok!Puszi nektek Kata Keszthelyről!

Keszthelyi társkereső nő, Kettyke57 (64)

Keszthelyi egyetemista... :-) A távolság az oka mindennek. Ezért soha többet nem megyek bele távkapcsolatba. Ebből az jön, hogy nem felnőttes a gondolkodásom? Hmm.. Nincs annál rosszabb, amikor nem tud ott lenni mellettem... nem simogathatom az arcát.. a haját.. az ajkait.. nem adhatok neki gyenge csókot.. nem feküdhet a mellkasomra.. nem tudom a fülébe súgni, hogy szeretlek... És tudod azt, hogy a távolság miatt soha többet nem találkozhatsz Vele és nem lehet többé a párod, mert csak belehülyülnél, hogy nem foghatod meg a kezét amikor csak akarod? Nem. Ez nem az Én műfajom. :-(

Keszthelyi társkereső férfi, IgPeti (31)

Én egy családos nő vagyok, és nem keszthelyen lakom. Egy nagyon jó igazi barátomnak keresek lányt, hölgyet, csak is komoly kapcsolatra. MIért Én? Ő már beleunt a netes ismerkedésbe, nincs tulzottan jó tapasztalata. Én meg nem hiszem el, hogy nincs egy értelmes, csinos, ápolt Nő akit tényleg nyugodt szívvel ajánlhatnék neki! Tud róla, hogy ismerkedem a nevében! Egyet kért, képet ne rakjak ki. Ha valakit Én szimpatikusnak találok (bízik bennem, éés nem az a balfék típus) adjam meg a weboldalának a címét, ott az egész élete szinte fenn van. Mindig csak azt hallom, nincs egy normális, családcentrikus, kiegyensúlyozótt, értelmes, nem link pasi! Hölgyek itt van, most ajánlom! Mit is írjak ami negatívum? Talán az hogy tul meseszerű az ilyen pasi. Igen az! Utóbbi években, több lány is azért hátrált meg, mert ilyen nincs, mindig azt keresték benne, hogy mi a hiba. Régóta ismerem, így ha valódi társra van szükséged, akkor írj bátran (persze ha az ideálban megadottaknak úgy érzed megfelelsz csak akkor), ha valami olyat látok, olvasok ami megfogó lesz (egyeztetni fogom vele), akkor adok egy weboldal címet, amin elérhetőségek is vannak, és ismerkedjetek!

Keszthelyi társkereső nő, balatoniman (53)

Kedves lányok, hölgyek, nők, aszonyok...FIGYELEM!;-) Bögyikirálynőmet keresem;) Aláírás: a királyfi.;-):-D Pár dolgot le kell szögeznem mert sajnos akadnak a mai világban igencsak értetlen egyéniségek (is)!!! Tisztelet a kivételnek. Akinek nem inge, ne vegye magára! ;-) ...aki sértegetni, csak beszólogatni, negatív véleményt közölni akar az NE írjon mert nem érdekel. ...a hazugságra, és arra, hogy hülyének néznek, arra allergiás vagyok!!! Bocs csajok,jók a megérzéseim...és ugyan engem is be lehet csapni DE engem az átlagnál jóval nehezebben,ennyi. Először is...aki férjnél van, párja van ez-az-amaz miatt és még MINDEN OKÉS is a kapcsolata körül és/vagy aki NEM IS KERES SENKIT, NEM ismerkedésre használja ezt a rendszert, azt nyomatékosan megkérem, húzzon el innen! Foglalkozzon a párjával! Ha meg gondja van vele, adja ki az útját s úgy kacsingasson pölö énfelém. ;-) Aki pedig például NEM VALÓS adatokat tesz fel magáról ide (akár életkor, akár súly, akár más adattal kapcsolatban) az vagy javítsa ki, vagy pedig villámgyorsan törölje magát innen! 2. Ha valaki az év túlnyomó részét külföldön tölti (vagy mert ott él, vagy mert csak külföldön dolgozik) és már ha ez egyáltalán igaz, az NE ide regisztráljon, s ha mégis, akkor ne x idő és levél után jelentsétek be nekem, pasinak, hogy jaj, de hát a külföldi munkám miatt ezért meg azért meg amazért inkább ne folytassuk az ismerkedést mert ezzel elég fájdalmas csalódás okozható! Vagy akkor azt TŰNTESSÉTEK MÁR FEL legyetek kedvesek az adatlapotokon vagy a bemutatkozásotokban, hogy így fölösleges kellemetlen érzelmi és egyébfajta csalódásoktól és fölöslegesen futott köröktől kímélhetnétek meg ENGEM (is)! Szóval fölöslegesen NE nézzük egymást igenszőkének jó? Mert vigyázat, a tetőn dolgoznak, gyalogos forgalom (és a hülyék) a túloldalon (laknak). :-P Na, ha most fel- vagy át, a túloldalra néztél, akkor TE is kiestél a játékból!:-D 3. Akik nem hajlandóak a városukat mint lakhelyüket elárulni sem az adatlapon, sem kérésemre, az NE ÍRJON mert úgy törlöm, hogy csak na!:-P Tényleg, ti akkor miért is vagytok itt? Nem félni kell, hanem szelektálni (amit közületek páran elég mesterfokon űznek néha velünk pasikkal...csak az a gond, nem akkor amikor és azzal teszitek ezt, akivel kellene, rászolgált, megérdemli stb. Hja, félünk, de pasi az kéne mi? Akkor tessék "megmutatni az eladásra kínált és itt meghirdetett portékát" mert TI sem vásárolnátok szívesen egy zsákbamacska elven működő piacon ugyebár? 4. Őszinteség! Egyszer az életben, amikor kapcsolatot kerestek, legalább addig legyetek őszinték, NEM kell kertelni, NEM kell a másik felet hülyének nézni mert igen bosszantó tud lenni mikor ilyen-olyan-amolyan süket, mondvacsinált okokkal álltok elő...néha nem tudom, ki a nagyobb marha, aki elhiszi ezeket (már ha egyáltalán van ilyen) vagy akik mindezt összehordják! :-) Röviden és egyelőre ennyit szerettem volna az értelmesebbekkel közölni...akik idáig elolvasták, na, azok az intelligensebbek, ti vagytok nekem a nyerők, olvashatjátok is tovább! ;-) Akik meg idáig el sem jutottak mert bepöccentek (talán mert rájuk illik amiket fentebb írtam vagy felismerni vélik magukat a leírásomban) azoknak meg amúgy is: "aviszonlátás" :-P ...khm...khm..lányok, hölgyek, egy kis figyelmet kérek! :-) MOST jön a bemutatkozásom...chips, popcorn, üdítő bekészítve? :-D Akkor induljon a mozi!:-) Én egy keszthelyi, 34 éves 180 cm magas 80 kg súlyú, egészséges, férfi létemre különösen és igényesen ápolt, intelligens, humoros de kellően komoly, normális, káros szenvedélyektől mentes, őszinte,megbízható férfi vagyok. Kimondottan a teltalkatú, gömbölyű, formásan dundi-duci és/vagy nagymellű dúskeblű csajokat nőket szeretem, TI vagytok a mindenem... ;-) Na, ha ilyen vagy, máris írhatsz! ;) :-P

Keszthelyi társkereső férfi, VVTI (45)

Kedves lányok, hölgyek, nők, asszonyok...:@ Előszóként annyit, hogy akinek NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA! Először azokhoz pár szó, akik a primitivitás csúcsát uralják: aki nő tiltott csakmert egyáltalán meg mertem nézni az adatlapját az elmehet...igen, oda is de itt szalonképesen: ...Kukutyinba térdig érő szélben kekszet kapálni meg tarhonyát permetezni...hát mit képzeltek ti magatokról, kik vagytok??? Ágikácskának Keszthelyre idézem lentebbről:"...a hazugságra, és arra, hogy hülyének néznek, arra allergiás vagyok!!!" Nem kicsit...nagyon.:D Andikának Somogyba: Na vajon miért tűnik el mindenki 1-2 tali után és miért nincs tovább? Elárulom: talán kéne neked is a kapcsolatért valamit tenned, például a talit firtató kérdésre válaszolni, nem pedig várni a sült galambot. Egy kapcsolat 2 főből áll és nemcsak a pasiknak kell ám érte tenni, jajám!:D

Keszthelyi társkereső férfi, Tibor (45)

Romantikus, őszinte, kedves, csendes, érzékeny és érzéki ember vagyok. Nagyon szeretem a nyugalmat, békét, meghittséget, harmóniát. Velem lehet színháza menni, klasszikus zenét hallgatni, kiállítást megnézni. Szeretem a hegyeket, az erdő csendjét, a vizet, a napsütötte réteket. Kirándulás, fotózás, fűben fekvés. Felfedezni a tájat. Megnézni régi pincéket, öreg fákat. Kis vendéglőkben jókat enni. Érdekel a Tantra masszázs. Finom zene, gyertyák, füstölők. Első sorban adni szeretek. A RÁK csillagjegy nagyon igaz rám. Komoly, tartós kapcsolatot szeretnék elsősorban KESZTHELY és környékéről!

Keszthelyi társkereső férfi, András (50)

Kiforrott, tapasztalt, tanult, önbizalommal megáldott, érdeklődő, szeretni tudó és vágyó, egészségre vigyázó és folyton tanuló vagyok. Személyiségemhez tartozik a matematika, a közgazdaság, a jogi ismeretek több ága és az egészségvédelem. Nyugdíjas főkönyvelő. Egyénileg tornázok napi fél órát és művelem a kertet, egészséges ételeket termelek. Kérem a hölgyeket bátran írjanak. Leendő társamat keszthelyi kertes házamba várom. Örülnék annak, aki tudja vállalni a hozzám költözést, nem az eltartás és lakásmegoldás miatt. Aki még szeretne Boldog lenni. A bmi 32 %-nál ne legyen több. Csak azok üzenjenek, akik komolyan gondolják a társkapcsolatot, aki tudja vállalni a hozzám költözést A dohányzást nem tudom elfogadni. Most a Covid miatt, mivel nem oltatok csak a hasonlóan oltatlanokkal ismerkedhetek. Kérem az oltatlanokat keressenek. Aki érdeklődik irántam, küldjön ajándékot vagy jelöljön kedvencnek.

Keszthelyi társkereső férfi, Ferenc (85)

Keszthely környékén keresem a párom. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Néha magabiztos, törődő vagyok. Nem hiszek a távkapcsolatokban. Őszinte, szeretetet adni és kapni tudó emberrel szeretnék ismerkedni, barátkozni. Én egy vicces, őszinte, hűséges ember vagyok. Nem vagyok bonyolult személy, viszont őszinte, jókedélyű, energikus. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Szeretek a természetben lenni sétálni, kirándulni. Ha megnevettetlek akkor nyert ügyem van? Megbízható, kedves, jóindulatú és céltudatos vagyok. Szeretem az olyan embereket, akikkel lehet hosszasan, jókat beszélgetni. Mellettem mindent lehet csak unatkozni nem. Nem őrjítem meg a barátaim, de hiszek a nő és férfi között lévő őszinte barátságban. Hűség, őszinteség az alap elvem és azt viszont elvárom. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel.

Keszthelyi társkereső férfi, József (59)

Keszthely környékén keresem magamnak a szerelmet. Nem a tökéletest keresem, hanem a hozzám illőt. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Szeretnék újból szerelmes lenni, szeretni és törődni, fontos lenni. Jó fej vagyok, néha vicces, de nem mindig. Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Mindenkivel máshogyan viselkedem. Vidám, őszinte ember vagyok, aki szereti az állatokat. Őszinte vagyok akkor is ha fáj, megbízható, pontos, szeretem a rendet magam kőrül, de utálok pakolni más után. Kulturált, intelligens vagyok, bízom a klasszikus társkeresésben. A megfelelő időben úgyis találkozunk. Igyekszem megfelelni, alkalmazkodni a másikhoz. A szívem nagy, de viharvert a lelkem, és a kelleténél mindig nagyobb a szám. Vidám, sportos, családcentrikus vagyok. Értelmes személyekkel szívesen beszélgetek. Későbbiekben bármi kialakulhat.

Keszthelyi társkereső férfi, László (59)