Orosházai társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi orosházai társkeresőt is.
Gguz, társkereső Orosháza
Fényképek1
Tipikus oroszlán vagyok. Önfejű, hűséges, kitartó és persze egoista! De ez mind nem számít, írhatnék szépeket, jókat, az első benyomás majd eldönti. Nem vagyok jobb, vagy több mint más, csak éppoly egyedi. Ha gondolod ismerkedhetünk!!!!!!!
Gguz, 40
Társkereső Orosháza
Gábor, társkereső Orosháza
Fényképek6
Kedves, mosolygós :)
Gábor, 40
Társkereső Orosháza
István, társkereső Orosháza
Fényképek2
Szeretek kirándulni.
Társkereső Orosháza
Mihály, társkereső Orosháza
Fényképek1
szeretek bulizni és emberrekkel bánni a munkámból kifolyólag,mások szerint jó humorú srác vagyok hőlgyeim
Társkereső Orosháza
Eszter, társkereső Orosháza
Fényképek2
Életvidám, kutyabarát és tulajdonos, céltudatos, kedves leányzó vagyok. Nem könnyű ide mindent leírni, ha van szimpátia, beszélgessünk :)
Eszter, 32
Társkereső Orosháza
Maria, társkereső Orosháza
Fényképek2
Orosházán lakom van társam de kikell lépnem ebből a kapcsolatból mert megrögzött hazudozó ! Egy kapcsolat legyen őszinte !!!!
Maria, 63
Társkereső Orosháza
Mari, társkereső Orosháza
Fényképek1
Csak beszélgetni vagyok itt. Köszönöm, hogy megérted.
Mari, 55
Társkereső Orosháza
Szilvia, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek11
...az embernek érzelmekre is szüksége van, mert gyengédség és szeretet nélkül az élet csupán afféle lélektelen gépezet.´ Az életben soha ne magyarázkodj senkinek. A barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid úgyse hiszik el, a hülyék pedig nem értik meg. A te saját életedben jogod van döntéseket hozni, mi az amit tenned vagy mondanod kell, akkor és úgy ahogy te akarod. Ha elrontod szerzel egy rossz tapasztalatot, ha pedig jól döntesz élvezheted. A lényeg, hogy sose add fel önmagad, hogy...
Társkereső Orosháza
Feri, társkereső Orosháza
Fényképek3
Egymást szeretni nem azt jelenti, hogy egy életen át nézünk egymásra. Egymást szeretni azt jelenti, hogy egy életen keresztül nézünk egy irányba! /Antoine de Saint-Exuréry/
Feri, 54
Társkereső Orosháza
Tibor, társkereső Orosháza
Fényképek3
Ez nem egyszerű.. Ugyanis mindent leírni nem lehet, a részinformáció pedig nem fedi a valóságot, mégis.. megpróbálom.. Hazudnák ha azt mondanám, átlagos ember vagyok. E tulajdonság miatt vagyok sokak számára nem megfelelő.. Az átlagos emberek nem találják bennem az átlagos tulajdonságokat, így nem tudnak mit kezdeni velem.. Aki úgy más mint én talán jobban megért, de olyan emberrel ritkán találkoztam még... Idáig embert említettem. Nőt még nehezebb találni aki elfogad, elfogadja ezeket a...
Tibor, 49
Társkereső Orosháza
Sándor, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek2
Szeretem a zenét egész nap zenét hallgatok a Youtube-on is szoktam zenét hallgatni nyugdíjas vagyok takarítok főzök dohányzom kávézom nem iszom csak név és születésnapomon egy pohárkával nem vagyok oda az italért.
Társkereső Orosháza
Martin, társkereső Orosháza
Fényképek1
Negatívumaim: Romantikus, kedves, szókimondó, tisztelettudó, megértő, bölcs és művészi személy vagyok továbbá szeretem az állatokat a gyerekeket növényeket. Ugye milyen szörnyű ember vagyok?! :)
Martin, 22
Társkereső Orosháza
Gabi, társkereső Orosháza
Fényképek2
Életvidám, természetet kedvelő igényes nő vagyok. keresem hasonló beállítottságú szerethető és szeretni tudó férfit keresek, aki jóban rosszban együtt van velem, Igényes magára, ápolt és szeret kirándulni, sportolni, s nem hagyja el magát, optimista, családcentrikus.
Gabi, 66
Társkereső Orosháza
Laci, társkereső Orosháza
Fényképek2
Komoly és őszinte kapcsolatot szeretnék! Bízom benne, hogy itt megtalálom azt a hölgyet akit szerethetek és viszont szeret.
Laci, 46
Társkereső Orosháza
Sándor, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek4
Elsősorban komoly kapcsolat érdekel, de szívesen ismerekedek és barátkozok is. Kedvenc hobbim a horgászat és a rendszeres testmozgás. A korom ellenére fiatalosnak és fittnek tartom magamat. Ha felkeltettem az érdeklődésedet csak jelezz nyugodtan.
Társkereső Orosháza
László, társkereső Orosháza
Fényképek6
Megismerkednék 25 és 60 év közötti sportos, vékony vagy átlagos testalkatú hölggyel.
Társkereső Orosháza
Timi, társkereső Orosháza
Fényképek6
Barátságos, ember barát, megértő, aki a másik felét keresi.
Timi, 36
Társkereső Orosháza
Ferenc, társkereső Orosháza
Fényképek1
Őszinte, nyitott mindenre, modern, jó beszélgető partner, mivel minden érdekel. Szeretem a természetet kirándulást. Majd nem minden zenét és filmet befogadok. Többet magamról, majd ha megismertél.
Ferenc, 56
Társkereső Orosháza
Csabi, társkereső Orosháza
Fényképek5
FONTOS! AZÉRT ÍROM LE LEGELSŐKÉNT KÖSZÖNÉS NÉLKÜL CSUPA NAGYBETŰVEL: HA MÁR IDE TÉVEDTÉL, ÉS VALAMI MIATT ELSŐRE SZIMPATIKUSNAK TARTASZ, AKKOR LÉGYSZÍVES OLVASD VÉGIG AZ ITT LEÍRTAKAT/NÉZD ÁT ALAPOSAN AZ EGÉSZ PROFILOM ÉS NE CSAK FELÜLETESEN! MERT SOKAN EZT TESZIK, HISZEN "KISSÉ" HOSSZÚ, VISZONT MINDEN RÉSZLET FONTOS INFORMÁCIÓT REJT, ÍGY SOKAN CSAK ÁTSIKLANAK FELETTÜK. A FELESLEGES KÖRÖK ELKERÜLÉSE VÉGETT! ÉS MÁR ITT A LEGELEJÉN SZERETNÉM LESZÖGEZNI, HOGY KÖSZÖNÖM, DE NINCS SZÜKSÉGEM SENKI...
Csabi, 38
Társkereső Orosháza
Teca, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek1
Reménytelenül romantikus, őszinte és egyenes vagyok. A személyes találkozás híve vagyok. Egy őszinte, hűséges, normális társkereső vagyok. Szeretnék még szeretni, és szeretve lenni. Arra van szükségem, hogy valakivel megértsük egymást és legalább az alap dolgokban egyezzen az életszemléletünk. Spirituális beállítottságom miatt nem az átlag ember fejével gondolkodom. Társaságkedvelő vagyok. Egyszerű, őszinte személy vagyok, társam keresem ha lehetséges egy életre. Temperamentumos, szókimondó,...
Teca, 68
Társkereső Orosháza
Ágnes, társkereső Orosháza
Fényképek4
Egy szeretetre vágyó, és adni tudó független, kirándulást kedvelő, hasonló korú férfi ismeretségét keresem a közelből! A világ végéről ne írjatok legyetek szívesek! Teljesen értelmetlen. Mivel, hogy az idő pénz, nem de?
Ágnes, 52
Társkereső Orosháza
Gyöngyi, társkereső Orosháza
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresek, ugye nem kell ahhoz feltétlenül összeköltözni. Szeretni és szeretve lenni, ez az egyik legcsodálatosabb dolog, megtalálni egymást, akivel úgy fogadjuk el egymást, ahogy vagyunk. Nem dohányzom, nagyon ritkán fogyasztok alkoholt de megvagyok nélküle, őszinteség, hűség, egymás tisztelete, bizalom nagyon fontosak számomra, hasonló életfelfogású, nem dohányzó, józan életű társat szeretnék.
Társkereső Orosháza
József, társkereső Orosháza
Fényképek1
Komolyan gondolom a társkeresést. Ragaszkodó, hűséges, érzéseit kimutató, jó kedvű vagyok, de amikor kell akkor komoly. Nincs ideálom. Energikus és nyitott vagyok, komoly társat keresek. Kicsit karcos a humorom, de nem bántó. Csendes, őszinte, érzelmes, néha spontán, de átgondoltan cselekszem, fontosak az emberi értékek. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Tartós komoly kapcsolatot keresek. Érzékeny szívű és hűséges vagyok. Hűség, őszinteség az alap elvem és azt viszont elvárom. Szeretném...
Társkereső Orosháza
Mariann, társkereső Orosháza
Fényképek1
Fontos, hogy őszinte légy. Szeretem a napfényt, a vizeket, a gyógyfürdőket és a kirándulásokat, az utazásokat. Nagyon sok érdekes, nem hétköznapi dolgom, és szokásom van. A pozitív gondolkodás, az ápoltság, az intelligencia fontosak számomra. Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet tudhat meg rólam. Nyugodt életet, hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretnék. Szeretem a nyugodtságot és a természetességet. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy...
Társkereső Orosháza
Tamás, társkereső Orosháza
Fényképek1
Ide valami igazán frappáns, figyelemfelkeltő irományt kellene írnom... :) Nagyon szeretek zenét hallgatni, filmeket nézni, sportolni, utazni, fotózni... Kérdezz bátran! Igyekszem válaszolni. :)
Tamás, 38
Társkereső Orosháza
Misi, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek4
"Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi leszek. És annyira vagyok férfi, amennyire, nő az, aki bejött a szobába. " (Karinthy Frigyes)
Misi, 53
Társkereső Orosháza
Zoltán, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek4
Párom Orosháza környékéről keresem. Nagyon szeretem a természetet, sétálni, beszélgetni csak úgy egyszerűen élni. Szeretek kirándulni, utazni, wellness hotelekben pihenni. Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet tudhat meg rólam. Én egy vicces, őszinte, hűséges ember vagyok. Nem egyszerű pár mondatban bemutatkozni. Őszinteség és a kölcsönös tisztelet híve vagyok. Koromhoz és lakóhelyemhez közelebb keresem a társam. Szókimondó vagyok. Kölcsönös szimpátia alapján keresem...
Társkereső Orosháza