Diplomás társkereső

Felsőfokú végzettségű, diplomás társat keresel? A legjobb helyen jársz. Legtöbbször a diplomával magasabb intelligencia és bizonyos szintű kulturáltság társul, így könnyebben találsz diplomás társkereső férfival vagy nővel közös témát, értékeket, és ezzel együtt egy komoly kapcsolatot is. Regisztrálj ingyen a diplomás társkereső oldalra, töltsd ki az adatlapod, tölts fel magadról fényképeket és találd meg diplomás társad egy életre.

Legújabb diplomás társkereső nők

Irina, társkereső Budapest
Fényképek1
Szia! Komoly élettársát keresek. Akivel őszintén mindent meg tudok beszélni. Ha van kedved és szimpatikus vagyok akkor írj bátran.
Irina, 29
Társkereső Budapest
Istvánne, társkereső Pécs
Fényképek1
Pécs környékén keresek társat. Szeretek beszélgetni, sétálni, romantikázni. Csendes, őszinte, érzelmes, néha spontán, de átgondoltan cselekszem, fontosak az emberi értékek. Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. Vidám gondoskodó normális társkereső vagyok. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Szeretek spontán, vidám, őszinte lenni. Független, egyedülálló társkereső vagyok, aki tartalmas, romantikus kapcsolatra vágyik. Nyitott személyiségnek...
Társkereső Pécs
Katalin, társkereső Debrecen
Fényképek1
Keresek egy nemdohányzó, özvegy vagy elvált egyedül élő debreceni urat a 60-70-es korosztályból akivel közös programokat lehet szervezni és a gondolatainkat egymással megosztani. Szívesen válaszolok a leveledre.
Társkereső Debrecen
Kata, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Szeretek kirándulni, sétálni, wellness pihenés, utazni, magamnak finanszírozom, nem várom el mástól. A pozitív gondolkodás, az ápoltság, az intelligencia fontosak számomra. A cél: tartós kapcsolat. Az életemet saját erkölcsi és morális értékrendem szerint élem. Vidám természetű vagyok. Magára és környezetére igényes, fiatalos, sportos, vidám, nyitott, nagyon őszinte vagyok. Ez az egy példány sikerült belőlem ezért egyedi vagyok! Találkozás fontos a számomra.
Kata, 68
Társkereső Nyíregyháza

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Isti, társkereső Sopron
Fényképek1
Állatbarát, komoly gondolkodású, nehezen barátkozó vagyok. Szeretem a természetet. Naponta sétálok a kutyámmal, így tartom a formám. Csendes életet élek mivel nehéz életem volt. Nehéz magamról írni, jobban megy a beszéd. Kőszeg Szombathely környékén keresek házat.
Isti, 73
Társkereső Sopron
Ávi, társkereső Budapest
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Szia, 38 éves vagyok, Budapesti, nem igazán az erősségem bemutatkozó szöveget írni, ha kíváncsi vagy rám, akkor bátran írj! Szívesen válaszolok mindenkinek, nehéz itt pár mondatban mindent leírni magamról
Ávi, 38Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
László, társkereső Budapest
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Független rendszeresen sportoló, optimista, humoros, egészséges életmódot kedvelő, kiegyensúlyozott magára igényes férfi vagyok. Szeretem a természetet, és az állatokat., Fontos számomra az értékes szabadidő eltöltése, utazás, új helyek felfedezése, más kultúrák megismerése, és minden ami jól esik, mert egyszer élünk, a lehetőségek végtelenek! Komoly Kapcsolatot keresek.
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
István, társkereső Bánréve
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Társat keresek Magyarországról. Komoly társkereső vagyok. A személyes találkozó híve vagyok. Nagyon tudok szeretni, ragaszkodni. Barátaim szerint kellemes, kitartó és jókedélyű vagyok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Testi és lelki társat keresek egy életre, aki úgy fogad el, ahogy vagyok, ugyanezt adom én is.
Társkereső Bánréve
Prémium tagság Prémium tag

Fényképes diplomás társkereső nők

Zsóka, társkereső Győr
Fényképek7
Egy Nő vagyok a sok közül, aki ebben a rohanó világban még nem találta meg párját. Korban hozzám illő páromat keresem komoly, tartalmas kapcsolatra. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, kirándulni, kertészkedni, de minden szépre-jóra nyitott vagyok, ha van hozzá megfelelő partner. Szeretetre, ölelésre, megbecsülésre vágyom, melyet viszonozni tudok.
Zsóka, 72
Társkereső Győr
Katalin, társkereső Budapest
Fényképek4
Prémium tagság Prémium tag
Komoly, megbízható, kedves és intelligens társam keresem hosszú távra. Budapesten lakom. Szeretek utazni, imádom a vizet, a tenger partot. Szeretek olvasni, zenét hallgatni emberekkel beszélgetni. Ez már a volt hivatásomból is adódik. Kalandorok ne írjanak, mert nem érdekelnek. A többit csak a személyes találkozáskor!
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Erika, társkereső Budapest
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek. Életvidám, nevetős monogám hölgy vagyok. Szeretek főzni, olvasni, színházba, moziba járni. Természetkedvelő vagyok, a tenger és a Balaton szerelmese. Nem jó egyedül, ezért szeretném megtalálni a hozzám illő káros szenvedélyektől mentes diplomás férfit életem utolsó szakaszára.
Erika, 63
Társkereső Budapest
Zsóka, társkereső Budapest
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Nagyon jó kedélyű vagyok, sokat tudok nevetni, mindennek a jó oldalát látom. Megbízható, őszinte és romantikus vagyok. Ismerj meg és majd eldöntöd milyennek gondolsz. Empatikus vagyok, magammal szemben pedig kritikus. Kedves, határozott, barátságos vagyok. Szívesen beszélgetek egy jó ital vagy egy kávé mellett. Humoros, hűséges, kedves, bújós páromat keresem. Romantikus lélek vagyok. Testi és lelki társat keresek egy életre, aki úgy fogad el, ahogy vagyok, ugyanezt adom én is. A barátaim...
Zsóka, 71Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag

Fényképes diplomás társkereső férfiak

Tamas, társkereső Nagykanizsa
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Mosolygos típusú vagyok. Szeretek humorizálni, viccelni, és jókat nevetni. Mindenáron optimista vagyok és mindenkiben a jót keresem. Szoktam is megjegyezni az illetőnek. Azonban realista vagyok. Nem jut eszembe különlegességem, viszont biztosan mindenkiben létezik legalább egy csepp különlegesség.
Tamas, 70Prémium tagság
Társkereső Nagykanizsa
Prémium tagság Prémium tag
Józsed, társkereső Győr
Fényképek1
Győrben élő egyedülálló férfi vagyok. Természetkedvelő, aki sokat sétál. Múzeum és színházlátogató. Sokat olvas. A szépirodalom mellett a történelmi és aq vallási irodalmat tanulmányozza. A többit neked mondom el.
Társkereső Győr
Attila, társkereső Tapolca
Fényképek2
Nyitott könyv vagyok, ismerj meg. Szerintem ennyi is elég, de 200 karakter a kötelező! A képen láthatod a külsőm, egyéb tulajdonságaim megismerésében pedig a személyes találkozásban hiszek. Ott dőlnek el a továbbiak.
Attila, 69
Társkereső Tapolca
András, társkereső Budapest
Fényképek2
Több idegen nyelvet beszélő közgazdász vagyok. Egy multinál dolgozom pénzügyi területen. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek utazni, beülni hangulatos helyekre, bringázni, olvasni, komolyabb társasjátékokkal játszani. Sportként úszni, kondizni, futni szoktam néha. Nagyjából hasonló - de legalábbis nem nagyon eltérő - érdeklődésű hölgyeket keresek, 40 éves korig.
Társkereső Budapest

50 feletti diplomás társkereső nők

Anita, társkereső Budapest
Fényképek2
Jó lenne valakihez tartozni. Független vagyok, tartós kapcsolatot szeretnék. A szívem nagy, de viharvert a lelkem, és a kelleténél mindig nagyobb a szám. Barátaim szerint kellemes, eszes és jókedélyű vagyok, szerintem is. Szeretném megtalálni páromat akivel közös élet buborékot fújhatok. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Jó beszélgetésekre mindig vevő vagyok. Szeretem az életet, szeretek nevetni, szebb az élet ha mosoly vesz körül. Jó kedélyű, tevékeny és szerény vagyok, némi humor is szorult...
Anita, 41
Társkereső Budapest
Zsuzsanna, társkereső Budapest
Fényképek4
Prémium tagság Prémium tag
Sok mindenről tudsz velem értekezni e világot átfonó és összetett problémák valójáról, Lehet velem beszélgetni komoly dolgokról, de a jókedélyű kikapcsolódást és a humort is értékelem, kis leki batyumban magammal hurcolászom vándorló utamon, s ha kell, megfűszerezem vele életemet - de letört barátaim kedvét is. Ám magányosan nehéz! Egyébként különösen értékelem az érzékeny és felsőbbrendű belső tulajdonságokat is. Különleges, szeretetteljes és gondoskodó ember vagyok, olyan társat keresek,...
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Ilonka, társkereső Miskolc
Fényképek5
Szeretek jó filmeket nézni, sétálni, zenét hallgatni, emberekkel beszélgetni, sütni, főzni. Már 4 éve nem dohányzom, abbahagytam több mint 42 év után!
Ilonka, 66
Társkereső Miskolc
Borbála, társkereső Budapest
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Szerintem a kalandok és a történések teszik színessé az életet, éppen ezért gyakran keresem a kihívásokat, a különlegeset. Nyitott, kíváncsi, érdeklődő ember vagyok. Tartós komoly kapcsolatot keresek. Keresem a párom, aki szeret szeretni, és szeret szerelmes lenni. Optimista vagyok, igyekszem mindig a dolgok jó oldalát nézni és a megoldásra koncentrálni. Beszélgetésből minden kiderül, csak esélyt kérek. Csendesnek, becsületesnek tartanak a barátaim. Kedves, vicces, romantikus vagyok....
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag

50 feletti diplomás társkereső férfiak

István, társkereső Karácsond
Fényképek2
Társam Karácsond környékéről keresem. De max 50 km belül. Lehet velem beszélgetni és értékelem a belső tulajdonságokat. Keresem a komoly párkapcsolatomhoz a másik felemet. Igyekszem úgy élni az életem, hogy ne ártsak senkinek. Igyekszem reálisan és leegyszerűsítve megoldani és levezetni a dolgokat. Vicces viszont kapcsolatban hűséges komoly vagyok. Temperamentumos, szókimondó, határozott. Szeretek kirándulni, szeretem az állatokat főleg a macskákat. Odaadó, kedves, barátságos, és őszinte...
Társkereső Karácsond
Gyula, társkereső Budapest
Fényképek4
Prémium tagság Prémium tag
Komoly kapcsolat céljából keresem azt a hölgyet aki magára és környezetére igényes, és hisz abban, hogy közeleg a boldogság egy intelligens a nőiességet tiszteletben tartó hűséges, őszinte férfi személyében aki megnevetteti, megszépíti, közös életüket. Aki rendezett körülmények között élve várja, hogy rátaláljon a boldogság!
Gyula, 66Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Gábor, társkereső Budapest
Fényképek10
Prémium tagság Prémium tag
Sziasztok.. egy éve özvegy és komoly társkereső vagyok. Fiatalos, energikus, kedves, életvidám vagyok. Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt. Talán, Csinos társat keresek aki elsősorban mosolygós a földön jár és romantikus, odabujós, zeneimádó, Ismerj meg és megtudod milyen ember vagyok. Pozitív beállítottságú és ismerkedni vagyok itt. Olyan társat keresek aki családcentrikus, kedves, megértő, odaadó, életem hátralevő részére. Egészséges életmódra törekszem. Alapvetően vidám és optimista...
Gábor, 80Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
István, társkereső Budapest
Fényképek1
Hiányzik már valaki az életemből, komoly kapcsolatot keresek. Aki meg szeretne ismerni, nincs semmi akadálya. Komoly kapcsolatfelvétel érdekel. Szeretek a természetben kirándulni, utazni és a szabadidőmet hasznosan tölteni, de egyensúlyban a pihenéssel Fontos, hogy szeress élni, mert én imádok. Vannak terveim de egyedül nehéz véghez vinni. Ismerkedni szeretnék korban hozzám illő társkeresővel. Káros szenvedélyektől mentes, sportot kedvelő ember vagyok, hasonló beállítottságú párom keresem...
Társkereső Budapest

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Fényképes társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Fényképes társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Fényképes társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Üdvözlünk a diplomás társkereső oldalon

Ha te is igényes egyedülállókkal szeretnél találkozni, a legjobb helyen jársz! A diplomás társkeresőn havonta több ezer hölgy és úr csatlakozik, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb partnert. Nem egy futó kalandot, hanem akire egy életen át szükség van! Mi tart vissza? A regisztráció ingyenes, új kapcsolatokat szerezhetsz már percek alatt, és ha szerencséd van, pár napon belül már a randevú helyszínén lehetsz jövendőbeli pároddal. Célunk, hogy innovatív módszerekkel ajánljunk neked diplomás társat, olyan valakit, aki már jelen van az oldalon, és talán pont téged keres. A diplomás társkereső valóban segít olyan társat találni, akivel igazán harmonikus és tartós párkapcsolatot alakíthatsz ki. A diplomás társkereső adatlapjain megjelenő képek és adatok a szerkesztők által egyenként ellenőrzöttek.

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső nők

Mónika, társkereső Budapest
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Szeretni, és szeretve lenni. Túlságosan is őszinte. Nem dohányzó ember vagyok és nem dohányzó társat keresek. Szeretek kirándulni, olvasni, zenét hallgatni. Barátaim szerint megbízható vagyok. Mindenképp korombeli társak jelentkezését várom. Ismerkedjünk, megmutatom neked, hogy milyen az értékrendem, milyen belső értékekkel rendelkezem és kellemesen meg fogsz lepődni. Néha azt szeretem, ha szól a zene, néha jó a csönd is. Szeretem a természetet. Kedves, őszinte családcentrikus vagyok,...
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Andrea, társkereső Budapest
Fényképek1
Keresem azt aki engem keres. Őszinte és egyenes vagyok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Egy olyan társ jelentkezését várom aki őszinte és megbízható. Páromat keresem egy káros szenvedélyektől mentes ember személyében. A távolság nem akadály.
Andrea, 41
Társkereső Budapest
Lara, társkereső Budapest
Fényképek6
Prémium tagság Prémium tag
Kedves Ismeretlen! Köszönöm, hogy megtisztelsz és elolvasod bemutatkozó levelem. Ha tudod mit jelent az egyedülálló anya kifejezésés és el tudod fogadni a tényt, hogy a gyerek az első mindenek előtt, csak akkor olvass tovább.. Kisfiam egyedül nevelem, így kevés szabadidővel rendelkezem. Eljutottam odáig, hogy túl vagyok a múlton és új lappal indulok a jövőbe. Ehhez keresem elsősorban Budapesten a társam.. aki talán pont te lehetsz ️. Komoly kapcsolatot keresek, ami nem csak a testiségre...
Lara, 41Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Annus, társkereső Pécs
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Egyetlen pillanat alatt elmúlhat az élet. Előjel nélkül, az esély nélkül, hogy valamit még el tudjunk intézni, ami fontos volna. Egyszerűen elmúlik. De ezt egészen addig elfojtjuk magunkban, amíg olyasvalakivel nem történik, akit szeretünk. Sokszor csak akkor tanuljuk meg az apróságokat megbecsülni. Az ember megérti mi az, ki az, ami és aki igazán fontos.
Annus, 59Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső férfiak

György, társkereső Szeged
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Komoly társkereső vagyok. Lehet egyedül is élni, de nem érdemes. Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Mindenkivel máshogyan viselkedem. Szeretek beszélgetni. Szeretem, ha szeretnek. Igyekszem úgy élni az életem, hogy ne ártsak senkinek. Nem kedvelem különösebben a zajt és a tömeget, így a bulizás nem jellemző rám. Csendesnek, becsületesnek tartanak a barátaim, bár egyre kevesebben vannak. Fiatalos, vidám beállítottságú ember vagyok. Kedves, odafigyelő, személyiség vagyok. Kiegészíteni...
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Richárd, társkereső Salgótarján
Fényképek1
Párom Salgótarján környékéről keresem. Keresek egy kedves, romantikus, őszinte társat, aki tud értékelni. Komoly kapcsolat céljából keresem párom. Konzervatív értékrendű, kreatív, következetes. Keresem jövendőbeli társam. Társam keresem akivel megoszthatom az élet boldog és kevésbé vidám pillanatait. Szeretek nevetni és jókat enni, túrázni, sétálni vagy egy pohár bor mellett beszélgetni. Fiatalos, vidám természetű vagyok. Szívesen beszélgetek bárkivel. Szeretem az elcsendesülést,...
Társkereső Salgótarján
Gergő, társkereső Budapest
Fényképek1
Szeretnék ismerkedni, beszélgetni. Nyitott, vidám ember vagyok. Ha bármi érdekel, tudsz kérdezni és szívesen válaszolok. A kétirányú kommunikáció híve vagyok, vagyis ha csak szórakoztató központot keresel, akkor nem én vagyok az embered.
Gergő, 34
Társkereső Budapest
Csaba, társkereső Sopron
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Rugalmas vagyok mindenre. Remélem találok egy olyan embert aki elfogad úgy ahogy vagyok. Barátomat, partneremet, társamat keresem. Megbízható vagyok. Vidám, őszinte, ember vagyok talán túlságosan is. Pontos, megbízható vagyok. Vidám természetű vagyok. Keresem a komoly párkapcsolatomhoz a másik felemet. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel erre a társkereső oldalra, nem kalandot keresek. Egyedülálló és intelligens vagyok. Szeretek kirándulni, imádom a természetet és a kutyákat....
Csaba, 64Prémium tagság
Társkereső Sopron
Prémium tagság Prémium tag

Online diplomás társkereső nők

Klára, társkereső Fót
Fényképek7
Prémium tagság Prémium tag
Dolgozó nő vagyok, szeretem a munkám. Szabadidőmben kertészkedem, szeretem a társaságot, vidámságot, ne múljon el nap nevetés nélkül. Színház, kiállítás, múzeum, kirándulás mindig jöhet. Szívesen sütök, főzők, ha hálás a közönség. Aki mindig ugyanazt a hibát követi el, és csodát vár, az őrült. Nem szeretnék már hibázni, alkalmazkodni tudok, de vagyok, aki vagyok.
Klára, 59Prémium tagság
Társkereső Fót
Prémium tagság Prémium tag
Erika, társkereső Budapest
Fényképek32
Prémium tagság Prémium tag
Üdvözöllek! Romantikus lélek vagyok. Keresem azt a káros szenvedélyektől mentes diplomás független férfit aki még szeretne a naplementében kézen fogva sétálni, hallgatni a tenger morajlását, csodálni az évszakok váltakozását. Fényképes megkeresést várok, hiszen én is ezt teszem.
Erika, 64ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Kata, társkereső Makó
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Egyszerű és őszinte férfit keresek. Nem fiút, nem srácot! Nem vagyok Cicuka, Cicababa és hasonlók. Nincs műkörmöm; bakancsban vagy szandiban járok, bicajjal. Nem, nem veszek fel miniszoknyát sem! Kétgyerekes elvált anyuka vagyok. Vagány, szókimondó, nem émelygősen kedves. Szeretek kertészkedni. Rockot hallgatok. Gyűlölöm a mellébeszélést, a megbélyegzést és a nyomulást. Azt látom, hogy végletekben gondolkodnak az emberek: vagy cicababa vagy férfias nő. Jelzem: vannak színárnyalatok! Ezek és...
Kata, 46Prémium tagság
Társkereső Makó
Prémium tagság Prémium tag
Brigitta, társkereső Eger
Fényképek3
Kedves nőnek tartom magam. Ember szerető, barát szerető, simulékony. de vannak határok. Szeretem az őszinteséget és a becsületességet. Szeretem a rendet. Szeretek főzni. Szeretem az új ízeket. Sétálni, a természetet és bicajozni. Kitartó és harcoló típus vagyok. Nem adom fel az almaimat.
Társkereső Eger

Online diplomás társkereső férfiak

Csabi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Aki keres, talál. Sziasztok! Keresem leendő feleségem. Aki képes gyereket szülni, és szeretne is. El tudja fogadni a hiányosságaimat. Például a férfiak döntő többségéhez hasonlóan nem tudom kitalálni mások gondolatait, még akkor sem, ha vannak apró jelek, amiből ki lehetne. A nők sokkal nagyobb arányban képesek erre, de Én férfinak születtem, ezért alkalmatlan vagyok rá. A kölcsönös korrektséget nagyon fontosnak tartom. Nagyon fontosnak tartom még a hűséget, és a toleranciát. Nem politikus...
Csabi, 64Prémium tagság
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Cséky, társkereső Győr
Fényképek3
Normális érték rendel bírok, hasonló gondolkodású hölgyet keresek.
Cséky, 44
Társkereső Győr
Krisztián, társkereső Budapest
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Szeretnék megismerkedni egy 35 és 45 év közötti hölggyel.
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Tantra, társkereső Solymár
Fényképek7
BÚÉK minden kiralyfit kereső nőnek A tantra nemcsak a stresszt oldja, hanem növeli nőiességedet, magabiztossá és kiegyensúlyozottá tesz. Szabadulj meg attól a tévhittől, hogy a szex bűnös dolog. Szexuális élményed ezen energiák és dimenziók közös megélése lehet, a legszentebb rítus, amit emberrel megoszthatsz. A tantra azt mondja, a szerelem ott kezdődik, ahol nincs külön én és ő. Amikor szeretkezel, olyan áramkört hozol létre, amelyben kiegészítitek egymás testi-lelki polaritását. A nők a...
Tantra, 59
Társkereső Solymár

Elit diplomás társkereső nők

Ági, társkereső Ózd
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Független, /özvegy/, nyugdíjas nő vagyok. Szellemi foglalkozásúként dolgoztam. Házias vagyok, szeretek főzni-sütni, szeretem a rendet, tisztaságot. Kedves, barátságos embernek tartom magam. Hobbim a természetjárás, túrázás.
Ági, 74Prémium tagság
Társkereső Ózd
Prémium tagság Prémium tag
Mária, társkereső Budapest
Fényképek3
Szép napot! Fiatalos, önmagára, és környezetére igényes, káros szenvedélyektől mentes, középvégzettségű nyugdíjas hölgy vagyok, aki komolyan gondolja a kapcsolatot. Kalandorok, beszélgető partnerek, költözni vágyók kíméljenek a társaságuktól. Minden szépre jóra nyitott embernek érzem magam. Fontos számomra a békés kiegyensúlyozott kapcsolat. Kedvelem a kirándulást, az úszást, a népzenét, néptáncot. Bár nekem nincs kutyám, de csak állatszeretők írjanak. Szeretnék Budapesten, vagy Pest...
Mária, 66
Társkereső Budapest
Adrienn, társkereső Debrecen
Fényképek1
Fő a pozitív gondolkozás! Vállakozó, üzleti életben jártas csinos okos dekoratív nő vagyok! Keresem azt a társat akivel lehet építeni a közös jövőnket! Aki társ és megértő, szerethető! Ismerj meg nem fogsz csalódni!
Társkereső Debrecen
Ira, társkereső Budapest
Fényképek1
Természetemnél fogva nagyon nőies, szelíd, bájos, kifinomult, karcsú vagyok, nevelésemnél fogva könnyű, rugalmas karakterem van (a könnyedség, az alkalmazkodási képesség és a kompromisszum), intelligens, jó modor és jó ízlés.. Szeretnék találkozni egy emberrel a kölcsönös szeretet, kellemes találkozók, család létrehozása érdekében. Remélem, nincs komoly lakhatási és anyagi gondja. A kapcsolatokban értékelem a megbízhatóságot, az őszinteséget, a megértést, a törődést és a szeretetet.
Ira, 41
Társkereső Budapest

Elit diplomás társkereső férfiak

Péter, társkereső Kerepes
Fényképek1
A Mátrix foglyaként életemnek abban a fejezetében tartok, amikor időnként még betemetnek a könyvek egy-egy ZH előtt, és aminek a végén egy idétlen talárban feszítve, diplomát szorongatva kell majd mosolyogni egy hatalmas épület aulájában. Emellett marketingesként dolgozom, de anyám a mai napig a fejemhez vágja, hogy akkor voltaképp mivel is foglalkozol? Inkább mentél volna ügyvédnek vagy orvosnak. Imádok futni, csak nem akkor, amikor épp csinálom. Szívesen járok moziba, mert ott jobban esik...
Péter, 32
Társkereső Kerepes
Györke, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Nyíregyháza környékén tartós kapcsolatot keresek. Ápolt, fiatalos, sportos őszintevagyok, aki tudja mi kell a másiknak. Szeretem a gyerekeket és az állatokat is. Szeretném megtalálni a párom aki szereti a gyerekeket. Hiányzik már valaki az életemből, komoly kapcsolatot keresek. Szeretek meglepetéseket okozni, szóval ne akarj mindig mindent tudni, hisz úgy oda lesz a meglepetés. Társasági ember vagyok, sokat jelent a család. Túlságosan is őszinte. Vidám, őszinte, ember vagyok talán túlságosan...
Társkereső Nyíregyháza
Roland, társkereső Budapest
Fényképek2
Anime/gaming Imádok lustálkodni, aludni és lehozni az életről mindenkit a fáradt poénjaimmal. I like dogs and cats as well. I'm an Electrical Engineer student, and if everything goes well, in Dec. 2022 I'll have the diploma. Bilingual: Hungarian, English
Roland, 23
Társkereső Budapest
István, társkereső Kecskemét
Fényképek1
Sziasztok! István vagyok. Kecskemét környékén keresek társat magamnak. 23 éves vagyok. Engem leginkább a számítógépek közelében lehet felismerni, de inkább a videójátékok terén nem programozás szintjén. Mondhatni jó a nyelvérzékem, gyorsan tanulok meg új szavakat és mondatokat egyaránt más nyelveken például törökül. Nem vagyok török csak szeretem azt a nyelvet. Jó a humorérzékem is, szóval könnyen meg tudok nevettetni bárkit a vicceimmel. Szabadidőmben olvasni, számítógépezni és zenét...
Társkereső Kecskemét

Diplomás társkereső nők

Kati, társkereső Budapest
Fényképek5
Értelem, érzelem, humor, lazán-könnyeden konzervatív életszemlélet, pozitív attitűd, nőies külső és erős belső tulajdonságok, harmonikus személyiség, tüzes temperamentum. Credo: Az élet egy játék, de játszunk tisztességesen. Néhány szóban ez vagyok én. Bővebben: egy főnyeremény 🤣 Aki most felhördül és önteltnek tart - nem engem keres és én sem őt. Aki érti, azzal egy húron pendülünk, úgyhogy beszélgessünk
Kati, 51
Társkereső Budapest
Éva, társkereső Budapest
Fényképek3
Romantikus típus vagyok. Párkapcsolatot, vagy barátot keresek, hosszú távra. Vígkedélyű, nem vitatkozós vagyok. Az élet értelme az élet maga. Komoly kapcsolatot keresek. Remélem találok egy olyan embert aki elfogad úgy ahogy vagyok. Komoly társra, partnerre vágyom, kalandorok kíméljenek. Szeretek utazni, országon belül és kívül egyaránt, de szívesen töltöm otthon is az időt. Komoly kapcsolatot keresek, rendezett körülmények között élek. Vidám, őszinte és optimista vagyok. Hiányzik már valaki...
Éva, 59
Társkereső Budapest
Kata, társkereső Miskolc
Fényképek1
158 cm magas, filigrán testalkatú, csinos nő vagyok. Nem vagyok fegyelmezett arcú, mindenkinek jut a mosolyomból. Többnyire elégedett vagyok az életemmel, csupán a lelkem másik fele hiányzik. Ha nyitott vagy egy szép, izgalmas kalandra velem, kérlek mielőbb jelentkezz.
Kata, 63
Társkereső Miskolc
Krisztina, társkereső Budapest
Fényképek8
Prémium tagság Prémium tag
Sziasztok. Vagyok, aki vagyok. Idő kell hozzám (mint egy jó borhoz) hogy teljesen megismerj, de melyik nőhöz nem kell ez. És ugye sokhoz egy élet is kevés. Na annyira azért nem vagyok bonyolult. Jó lenne valakivel közösen eltölteni a napokat és persze este se csak unatkozni. Jó lenne izgalommal várni a közös estét vagy hétvégét. Éleseszünek mondanám magam, igy nehéz dolgod lesz ha csak kamuzni akarsz. Légy őszinte azzal többre mész. Bár néha egyszerűbb tudom bocsánatot kérni mint engedélyt....
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag

Diplomás társkereső férfiak

Nortek, társkereső Szentlőrinckáta
Fényképek3
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Szívesen elmondok mindent magamról, ha kölcsönösen szimpatikusnak találjuk egymást. Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, Istenfélő társamat, akivel megoszthatom életemet, szeretetemet. Mondhatni mindenevő vagyok. Imádok utazni és új ételeket kipróbálni. Szeretem a jó ízeket, a hosszú sétákat kéz a kézben, az esti beszélgetéseket. Aranyosnak normálisnak viccesnek barátságosnak tartanak. Komoly kapcsolat reményében ismerkednék. Szeretek sétálni...
Nortek, 33
Társkereső Szentlőrinckáta
Csaby, társkereső Debrecen
Fényképek1
Debrecen környékéről keresem a szerelmet. Barátaim szerint megbízható vagyok. Társasági emberként biztos vagyok benne, hogy a komolyabb kapcsolatteremtéshez előbb-utóbb személyes találkozás is szükséges. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. Megbízható, őszinte és romantikus vagyok. Ismerkednék, beszélgetnék a többi majd kialakul. Szeretve szeretnék lenni minden téren egy társ mellett. Pozitív beállítottságú, megfontolt, megbízható, fontosak számomra az emberi értékek,...
Csaby, 42
Társkereső Debrecen
Gábor, társkereső Szarvas
Fényképek2
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Későbbiekben bármi kialakulhat. Csendesnek, becsületesnek tartanak a barátaim. Imádom a zenét és a táncot. Hiszem, hogy van még a közelemben élő, kedves, rendezett körülmények között egyedül élő társkereső, aki szintén keresi hasonló adottságokkal rendelkező másik felét. Szeretem az elcsendesülést, megtapasztalni a világ rezdüléseit. Mellettem mindent lehet csak unatkozni nem. Független vagyok, korban hozzám illő társkeresővel ismerkednék. Egy kapcsolatban a legfontosabb értékek számomra az...
Gábor, 66Születésnapi torta
Társkereső Szarvas
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Lacko, társkereső Gyöngyös
Fényképek6
Magára és környezetére igényes, nyitott, őszinte jó humorú pasi vagyok. Hátralévő életemhez - hűséges, őszinte egymást szeretni és megbecsülni képes kapcsolathoz keresem társamat. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, nem kívánok senkinek csak a szórakoztató és költségviselő partnere lenni. Határozott, nyitott, optimista, vagyok és hiszem, hogy az őszinte kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem mellébeszélni. A nyugdij mellett még - vállalkozóként - aktívan...
Lacko, 72
Társkereső Gyöngyös

Diplomás társkereső nők és férfiak leírásai

Vidám természetű.optimista tipus vagyok.Szőrös.sörpocis.Dohányzok,szeretem a jó kajákat/tudok főzni/Szeretem a sört,a finom borokat,a jó házipálinkát,persze csak módjával.Van,munkahelyem,lakásom,kocsim.Nem kell eltartani,de én se tartok el senkit...Itt mindenki,komoly kapcsolatot,keres,de hogy találkozzanak, is,az már nem megy!!!Hol a gyerek jön,hol az unoka.hol ez,hol az..áááá..nehéz dió....és ne tagadd le ha cigizel..és néha megiszol,egy-két pohár valamit,ami jól esik..én is szeretem ami jó....Egyszer élünk!!!

Budapesti társkereső férfi, Sanyi (63)

Szia! Magamat jellemezni? Hát ez a legnehezebb… Röviden annyit, hogy egy 27 éves, jó humorérzékű (néha kicsit bolond), életvidám, kedves, udvarias, intelligens, romantikus, és legfőképp társra vágyó emberke vagyok. Olyan társat keresek akivel tudok együtt nevetni, jól érezni magam, aki törődik velem és hagyja, hogy törődjek vele. Annyit elszeretnék árulni még magamról,hogy van egy 5 éves kisfiamat akit egyedül nevelek már fél éve./ne nagyon értsetek félre nem anyát keresek, hanem nekem tárasat aki elfogad a kisfiammal!/ Szeretek kimozdulni otthonról, elmenni sétálni, kirándulni, moziba, koncertre, beülni egy kávézóba vagy étterembe stb. Ha többre is kíváncsi vagy, írj bátran! Ezzel a szép verssel szeretnék bemutatkozni: Kiss László György:Teszem amit tudok Egyszerűen, ember vagyok. Nem méregetem magam mással, a nagyok szavával. Csak teszem a dolgomat, hogy rendben álljon köröttem minden pillanat. Nem kívánok utánozni, lelkendezni, sem behódolni másnak, és nem hiszek semmiféle életemelő varázsnak. Csak megyek előre, végére a mának. Teszem amit tudok. - S ha néha elbukok, saját káromból okulok. Egyszerűen ember vagyok! - Tudásom legjavát életem kútjából merítem, és megértem a nagyok szavát, még ha nem is mérem magam mással, mint az emberi méltósággal!

Kocsi társkereső férfi, fubu (40)

Hello! Tamás vagyok.Megismerkednék egy kedves, aranyos lánnyal.én is kedves és aranyos vagyok:). Szeretem a trance zenét,de meghallgatok mindent ami jó.Nem szeretek csendben lenni. Filmekböl is megnézek mindent csak jó története legyen.bár egy jó kis horror sose árt:) Szeretek főzni ,még eddig nem halt bele senki a főztömbe,korházba se került :) Terminátor fan vagyok ,ja és nem szeretem ha irás közben romlik el a billenytűzet, de hát azt ki szereti?

Nyíregyházai társkereső férfi, gydon (38)

Tipikus Kos vagyok : Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval.. Node ennyi elég is bemutatkozásként Sablon levelekkel nem foglak bombázni, annak nem sok értelme. Szokásos társkeresős bemutatkozást én is tudnék írni, szeretem a verseket, meg a kis méhecskéket a réten, fetrengeni a fűben és egy szalmaszálat rágcsálni. Na ilyet nem írok Úgyis ha szimpatikus a képem, vagy a stílus ahogy írok v amit írok megtetszik mosolyogj vissza, így könnyebb mindkettőnk dolga. Szóval mosolyogj, puszilj, csókolj, és élőben folytatjuk

Budapesti társkereső férfi, András (41)

Magamról mit is írhatnák ..Talán bármit is...Szerintem nem az a lényeg hogy mit írok ide, inkább az hogy mit tudok nyújtani a lelkemből, mert az vagyok én, nem csupán egy iromány vagy egy kép.Erre van egy régi közmondás ami így szól :Messziről jött ember azt mond amit akar. Az én véleményem az hogy ismerj meg és majd te eldöntöd hogy milyen is vagyok valójában.Ha valakinek felkeltetem az érdeklődését, várom a leveleket. Minden levélre őszintén válaszolni fogok.

Jászágói társkereső férfi, Tamás (56)

love and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caringlove and caring

Csolnoki társkereső nő, queenet2k (37)

Ami fontos: A szerelem, a szeretet, átölelni egymás testét-lelkét és persze a "mosoly" ami belőle fakad. A hagyományos párkapcsolati értékek. És a természet minden csodája, sportok a szabadban:kerékpározás-túrázás-tenisz-úszás-futás... és minden igényes zene, és az ezoterika. És fontos lesz majd minden, amiben MINDKETTEN örömünket leljük, hogy közös dolgaink által életre szóló élményekben részesülhessünk. De gondolj arra, hogy az, hogy én ki vagyok, attól is függ, hogy TE minek akarsz látni engem.

Budapesti társkereső férfi, Oti (65)

nem szépitem a dolgokat ismerj meg ,csak igy tudhatod mi lakozik bennem....... A nő barátait elfelejti, szerelmeit soha. A férfi szerelmeit elfelejti, barátait soha. Némely szívhez csak úgy tudnak hozzáférni, ha sebet ütnek rajta. Stendhal Csak az kedves nekünk igazán, amit féltünk elveszíteni. Anatole France Megtanultam, hogy várni a legnehezebb, és szeretnék hozzászokni, tudni, hogy velem vagy akkor is, ha nem vagy mellettem. Paulo Coelho Hiszem, hogy egymást szeretve, egymást megértve, könnyebb lesz élni, s bármi sors állna is elénkbe, a boldogságot el fogjuk érni. (Ady Endre) Amikor megszólal az orgona zenéje, Elhangzik mindkettőnk ajkán az igen, Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze. Szeretni akarlak és megtartani, mindörökre, Kezem feléd nyújtom, szívem neked adom, Melyet vissza soha nem kérek. Szeress egy életen át, úgy, mint én téged, Akkor is ha megöregszünk, És akkor is, ha már nem élek. (Ady Endre)

Budapesti társkereső nő, barbika_22 (36)

Rólam csak annyit írok, hogy egy egyéniség vagyok...belöllem nincs több és nem is lesz:D még hasonló sem...nagyon nem vagyok divatos ember, viszont meg van a sajátos stílusom, amit nagyon nem is tudok leírni, csak avval, hogy az elegancia és a nőies, kicsit vad öltözet egyvele. Szeretem ha valakiben van egy kis különlegesség, egy kis humor...mindez bennem is megtalálható...Rajzolok és festek, de mást is tudok és kipróbálok bármit szinte. Őszinte ember vagyok, ami a szivemen az a számon, nem hagyom magam elsodorni...főleg más álltal...és nem megyek bele a tömegbe...remélem ez valamilyen szinten érthető volt...önfejű vagyok és szeretek gondolatokat cserélni másokkal, ezért is beszélgetek, ismerkedek...ha többmindent szeretnél megtudni...akkor rajta, írj UI.: az MSN címemet ne kérjétek! Levelezni jobban szeretek, főleg ismerkedni jobb is így

Szarvasi társkereső nő, Zsada (33)

Ide mindenki azt ír amit akar!Én már kezdem feladni a reményt,hogy találok komoly kapcsolatot,de azért teszek még egy utolsó próbát ezen az oldalon!! Magamról csak annyit,hogy egyedül nevelem 2 gyermekemet,és nagyon hiányzik mellőlem egy igazi kedves,megértő,hűséges és őszintén szeretni tudó társ! Aki jóban,rosszban velem van! Nagyon szeretek táncolni,szeretem a jó közös programokat,társaságot!! Szeretnék szeretni és szeretve lenni!!!!!!!!!!

Budapesti társkereső nő, angel-42 (55)