Várpalotai társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi várpalotai társkeresőt is.
Gabi, társkereső Várpalota
Fényképek1
Hello! őszinte és vidám kapcsolatot keresek. gitárzene előnyben"A Vége jobb lesz"☺
Gabi, 42
Társkereső Várpalota
Vilmos, társkereső Várpalota
Fényképek1
ISMERJ MEG
Vilmos, 61
Társkereső Várpalota
Dávid, társkereső Várpalota
Fényképek3
Szia! Én egy csupaszív srác vagyok akiben rengeteg a szeretet. Kapcsolat terén hűséges vagyok, szeretek horgászni, lovagolni, kerékpározni, sétálni, és még nagyon sok mindent. Ha tetszem kérlek üzenetet irj, mert a loveolást nem látom. Ha szimpatikus vagyok és szeretnél jobban megismerni írj.
Dávid, 30
Társkereső Várpalota
János, társkereső Várpalota
Fényképek5
Komoly kapcsolatot keresek hosszú távra.....
János, 45
Társkereső Várpalota
VICUKA, társkereső Várpalota
Fényképek5
Hát ide lehet sok mindent írni! ! ! De én a találkozás híve vagyok.. . Ha mégis érdekel valami kérdezz! ! Székesfehérváron dolgozom 3-műszakban, de megoldható a találkozás, ha találkozni szeretnél velem. Sokat nem írtam magamról. de a találkozásnál beszélgethetünk (olyan vagyok mint a képeken ))))! ! ! !
VICUKA, 62
Társkereső Várpalota
Polák, társkereső Várpalota
Fényképek2
Van egy 5 éves kislányom aki Fehérváron él! Egyedül álló vagyok keresem megbízható párom akit nagyon tudnék szeretni! :)
Polák, 46
Társkereső Várpalota
Marcsy, társkereső Várpalota
Fényképek3
no comment
Marcsy, 62
Társkereső Várpalota
Attila, társkereső Várpalota
Fényképek4
ha komolyan érdekellek akkor mindenképp megtudod ha nem akkor felesleges igazam van?
Attila, 58
Társkereső Várpalota
Tünde, társkereső Várpalota
Fényképek3
Üdv kedves látogató! Nem szeretném jellemezni magam, mert úgy gondolom nem az a lényeg, hogy én mit mondok. Ismerj meg, és te döntsd el milyen vagyok. Sok mindent szeretek csinálni, semmi jónak nem vagyok az elrontója. Ha szeretnél megismerni írj bátran! Puszi
Tünde, 52
Társkereső Várpalota
Ptibi, társkereső Várpalota
Fényképek8
szeretném megtalálni azt akit érdemes.
Ptibi, 67
Társkereső Várpalota
Petike, társkereső Várpalota
Fényképek3
határozott, kreatív, egyszerű és mégis nagyon összetett egyéniség. Győztes típus, merész és vállalkozó szellemű. Hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, ám szerencséjére ritkán marad alul valamiben a többiekkel szemben.
Petike, 34
Társkereső Várpalota
Hajni, társkereső Várpalota
Fényképek4
Kiismerhetetlen,de megismerhető...határozottan határozatlan...szétszórt,de összetett... örökké változó.. változatlanul álmodozó...önmagát kereső... szabad,de ragaszkodó... zárkózott, de emberszerető...kíváncsian türelmetlen... néha jó és néha rossz...az élethez komoly a vicchez bohóc..nyitottan gátlástalan... nem hibátlan, de így "tökéletes"... csak egy egyszerű lány ...se több, se kevesebb...-->Ez vok én...Miss Csajszyy
Társkereső Várpalota
Gábor, társkereső Várpalota
Fényképek3
Magamról néhány gondolat. Imádom a tudományokat, a technikát. Foglalkoztat a csillagászat, asztrológia, múlt kutatás. Két lábbal a földön járok, de nagyon magas szinteken elmélkedek. Építek autókat, motorokat, yachtokat. Szeretem az életet, barátaimat, kutyákat. Megtalálom hamar mindenkivel a hangot, jól szinkronizálódom. Felületes, látszat, lufi emberekről egyszerűen nem tudok tudomást venni. Nagyon jól főzök a környezetem szerint, szeretem a különleges elkészítési módokat. Szeretek...
Gábor, 37
Társkereső Várpalota
Zsuzsa, társkereső Várpalota
Fényképek1
59. évemet taposom. Nemsokára boldog nyugdíjas leszek. Egyedül élek. Szeretek néha egy színházba elmenni, TV-t nézni, nagyokat sétálni. Két felnőtt gyermekemmel és négy unokámmal nagyon jó a kapcsolatom. Nem szeretnék senkivel sem összeköltözni, csak barátkozni.
Zsuzsa, 68
Társkereső Várpalota
Gábor, társkereső Várpalota
Fényképek3
Egész életre szóló szerelmet párt keressek itt! De nagyon szívesen beszélgetek is bárátkozók Remélem lesz alkalmam megismerni itt valakik én szeretem az őszinteséget és én magam is őszintének tartom magam köszi hogy be néztél Szép napot :)
Gábor, 32
Társkereső Várpalota
Anikó, társkereső VárpalotaCsak belépve látható
Fényképek1
Sziasztok. Molett nő vagyok. Van egy lassan 5èves kisfiam. Imádok főzni. Nem szeretem ha ellentmondanak.
Anikó, 42
Társkereső Várpalota
Valéria, társkereső Várpalota
Fényképek9
Csinos ,fiatalos ,jó kedélyű, vidám ,vízöntő nő vagyok.
Társkereső Várpalota
István, társkereső Várpalota
Fényképek2
Szeretem két végén égetni a gyertyát,szeretem a házi pálinkát,dohányzom,szeretek autóval csavarogni akár cél nélkül is.A hátralevő 10-20 aktiv évem minden percét szeretném kihasználni.Csak vékony nők érdekelnek.
Társkereső Várpalota
Csilla, társkereső Várpalota
Fényképek1
Szia! Vidám temperamentumos csaj vagyok. Keresek egy olyan férfit aki jó humorú szeret beszélgetni kirándulni sétálni romantikus és pózitivan áll az élethez.
Csilla, 52
Társkereső Várpalota
Lala, társkereső Várpalota
Fényképek1
Nem érdekel, hogy miből élsz, azt akarom tudni, hogy mire vágysz, és hogy mersz-e találkozni szíved vágyakozásával. Nem érdekel, hogy hány éves vagy, azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy hülyének néznek a szerelmed miatt, az álmaidért vagy azért a kalandért, hogy igazán élj. Hogy vadul tudsz-e táncolni, és hagyni, hogy az eksztázis megtöltsön az ujjad hegyéig anélkül, hogy óvatosságra intenél, vagy arra, hogy legyünk realisták vagy emlékezzünk az emberilét korlátaira. Azt akarom tudni,...
Lala, 71
Társkereső Várpalota
Ildikó, társkereső Várpalota
Fényképek3
Élettársi kapcsolatot keresek.
Társkereső Várpalota
Irénke, társkereső Várpalota
Fényképek3
Egyedül élő fiatalos özvegyasszony vagyok. 2 gyerekem van, akik külön élnek. Szeretek kirándulni, kertészkedni, fürdőbe járni.
Társkereső Várpalota
CSABA, társkereső Várpalota
Fényképek2
Nagyon szeretek táncolni. Ha komolyan kell beszelni seperc alatt komoly vagyok. Vidám gondoskodó normális társkereső vagyok. Szókimondó vagyok. Szeretem a társaságot, a baráti beszélgetéseket. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat tanulni. Barátomat, páromat keresem. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. Szeretem a gyerekeket és az állatokat is. Szeretnék újból szerelmes lenni, szeretni és törődni, fontos lenni. Személyes találkozás után...
CSABA, 47
Társkereső Várpalota
Gabor, társkereső Várpalota
Fényképek2
Megtört egy èlet s vègetèr.Nem marad màs csak sötèt.Sötetmelybenn csak tèvejegsz s magad ùgy èrzed nem leled.A sötèt mely körbevesz,lassan elveszi a lelkedet.Lèlek nèlkūl az èlet mitsem èr,mert vègig uralja a sötèt.Bàr azt mondjàk .Hajnal elött a legnagyobb a sötètseg!Keresem vàgyom,de nem làtom a fènyt.Màr tudom az èlet fèny nèlkūl mitsem èr.Nèzem kèmlelem az eget,hàtha làtok egy csillagot mely elvezet.Elvezet egy helyre,hol megszūnik a sötèt ès szìvemet elkezdi uralni a fèny.Fèny nèlkūl...
Gabor, 42
Társkereső Várpalota