Szegedi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi szegedi társkeresőt is.
Anna, társkereső Szeged
Fényképek2
Sziasztok! Özvegy, szókimondó becsületes odaadó és figyelmes asszony vagyok. Unokáim vannak akik az életet jelentik. Tanyasi vagyok, szegedtől nem messze. Jókedvre tudom deríteni az embereket. És vágyom a boldogságra.
Anna, 69
Társkereső Szeged
István, társkereső Szeged
Fényképek2
Szeretnék egy hozzám hasonlóan egyedül élő hölgyet találni ezen a társkerülgetőn, akivel megtaláljuk az élet szépségeit, amíg lehetőség van rá. Szegeden élek, távkapcsolatot nem szeretnék.
Társkereső Szeged
Böbe, társkereső Szeged
Fényképek5
Korban közelálló férfi ismeretségét keresem, aki Szeged, vagy környékén él. Külsőre a kölcsönös szimpátia, a kisugárzás a fontos. Nekem is, mint mindenkinek vannak pozitív és negatív tulajdonságaim. Szeretem a családom, a gyermekeim Hívatásként éltem meg óvónői munkám. Számomra fontos a vidámság, a pozitív életszemlélet. Tudok apró dolgoknak is örülni, főleg annak, ha valaki őszintén érdeklődik irántam. Ki tudom mutatni az érzéseim, ha valakit megszeretek. Érdekel a zene, tánc, a művészet....
Böbe, 63 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Klarissza, társkereső Szeged
Fényképek11
Szeged környékén keresem magamnak a szerelmet. Pozitív beállítottságú vagyok és ismerkedni vagyok itt. Szeretem a társaságot, a baráti beszélgetéseket. Ne légy tökéletes én sem vagyok az. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Mindenképp korombeli társak jelentkezését várom. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Szeretek sportolni, kerékpározni, kirándulni a hegyekbe! Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. A szívem nagy, de viharvert...
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
István, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Inkább maradjak szegény, semhogy a vagyon kiforgasson valómból, inkább maradj te is szegény, aki jó szívvel ad egy darab kenyeret a nálánál is szegényebbnek, semhogy dúskálván a földi javakban, szív nélkül, tüntetőleg, az egész világ szemeláttára dobj kalácsot az éhezőnek.”
Társkereső Szeged
Géza, társkereső Szeged
Fényképek3
Egyedül élek gyerekeimtől külön, minden zenét meg hallgatok de a rock van közel a szívemhez Hogy mit szeretek még?sok mindent igen és sok mindent nem. többet személyesen mondok el, ha kíváncsi vagy hogy milyen vagyok írj.
Géza, 45
Társkereső Szeged
Zoltán, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Személyes találkozás híve vagyok. Nemszeretem magam fényezni, lassan 2 éve elvált vagyok.
Társkereső Szeged
Márta, társkereső Szeged
Fényképek1
Olyan társat keresek aki igazán magányos, szeretetre vágyik és tud adni szeretetet.Őszinte, becsületes sem kaland sem anyagiak nem érdekelnek. Társam keresem lehetőleg ásó-kapáig.
Márta, 76
Társkereső Szeged
Narimaci, társkereső Szeged
Fényképek4
Szeretnék ismerkedni, komoly kapcsolatot.
Társkereső Szeged
Eszter, társkereső Szeged
Fényképek4
" Ne nézz a múltba vissza soha, mert a múlt mindig mostoha, bátran nézz előre, a bátornak van jövője"
Eszter, 48
Társkereső Szeged
Tímea, társkereső Szeged
Fényképek11
Aki megszeretne megismerni az megfog. 4 gyermekes anya vagyok. 43 éves, nem 20. Sok mindenen túl vagyok már az életben. Jópár megpróbáltatáson és pofonokon. A gyermekeim lassan felnőnek tinédzser korúak. Leginkább így én nem apukát keresek nekik a félreértések végett. Én egy normális párt keresek, aki azért gyermekszerető és család centrikus és hasonlóképpen túl van már az életben pár kihíváson. Nem szeretnék már gyereket így azok akinek nincs inkább hagyjuk egymást. Nem érdekel mennyi pénzed...
Tímea, 47
Társkereső Szeged
Rozália, társkereső Szeged
Fényképek1
Őszinte, érzékeny szeretetre vágyó, és szeretetet adni tudó párkereső vagyok. Keresem azt, akivel le tudnám élni az életem hátralevő részét.
Társkereső Szeged
Antal, társkereső Szeged
Fényképek3
Spontán,kreatív,laza,és nyugodtan végig lehet velem sétálni bárhol kézen fogva.-))))
Társkereső Szeged
Attila, társkereső Szeged
Fényképek1
Kedves őszinte rendes vicces srác vagyok jó szándékú hobbim a foci buli haverok zene hallgatás kirándulás az ati vizígnél dolgozom közfoglalkoztatotként lassan 9 éve szabadföldi dísznövénytermesztő pargondozó a végzettségem édesanyámmal és a kishúgommal élek.
Attila, 32
Társkereső Szeged
Sándor, társkereső Szeged
Fényképek3
168/60/60 éves, de aktivitásban (! ) mint a 35-40 évesek, mindig vidám, mindig aktív (munkában és szerelemben), nagyon fiatalos, nagyon mozgékony, füst és italmentes, független, sikeres szegedi kereskedő vagyok, de emellett ezermester vagyok hobbiból (autót és minden más műszaki dolgot is meg tudok javítani). Már mindenem meg van, csak igaz társamat, egy szegedi (vagy környéki), vékony, vagy átlagos testalkatú (nem duci) nőt (40-68 év között) keresek, akivel boldog kapcsolatban élhetek...
Társkereső Szeged
Zsu, társkereső Szeged
Fényképek1
Szeged környékéről keresem a társam. Komoly társkereső vagyok. Szeretem a társaságot, beszélgetéseket. Romantikus alkat vagyok. Odaadó, kedves és őszinte vagyok. Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. Vidám természetű vagyok, szeretek sokat nevetni. Nagyon szeretem a természetet, sétálni, beszélgetni csak úgy egyszerűen élni. Örökmozgó vagyok, Segítőkész vagyok és jószívű. Szeretem az életet, megélni a pillanatokat, és emlékeket gyűjteni majd a későbbi éveimre. Kedves, romantikus vagyok....
Zsu, 71Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Szilárd, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Szeretek viccelődni. egy empatikus, őszinte embernek tartom magam. Várom hogy megismerjem kedves mosolygós lány páromat, akivel jól megértjük egymást ;)
Társkereső Szeged
Edit, társkereső Szeged
Fényképek10
Edit(h) = Either die i their hero. (ajándékba kaptam valakitől. ) Építőiparban dolgozom, ott nincs ekkora fokú tiszteletlenség, mint ezeken a csevegő site-okon. Miskolc jogi asszisztensi képzés - Covid-19. Éljen az online oktatás 🤟. Személyiség teszt: Kerek egy egész, sajna mindegyik személyiségteszt ezt dobja ki a végén. No comment. Nemtom, különlegességem talán a 22 év párkapcsolat. Tehát 22 év távlatából kicsit lemaradva benéztem a mások által "húspiacnak" csúfolt helyekre. (Abszolválom....
Edit, 42
Társkereső Szeged
János, társkereső Szeged
Fényképek1
Kedves, őszinte, humoros fiatalember keresi párját, komoly kapcsolat céljából. 176 cm magasra nőttem. Nem szeretem a dohányzást. Imádok kirándulni és fotózni. Hobbim még a kerékpározás és a korcsolyázás.
János, 39
Társkereső Szeged
Zsolti, társkereső Szeged
Fényképek1
Megtalálni az „Álomnőt”. Olyan nőt keresek, aki számomra tökéletes és én is tökéletes vagyok számára. Még nem találtam meg, de az életemnek az egyik legfontosabb eleme, hogy megtaláljam ezt a nőt – ugyanis Ő fog boldoggá tenni, én meg Őt. Nos hölgyeim! Kit is keresek? Milyen is az ideálom? Legyen : - bújós - az a tipus aki szeret megküzdeni egy férfiért - romantikus - kihívásokat kedvelő - hűséges - életvidám - bolondozós - ragaszkodó - szeretethiányos - nem szégyellős - elfogadóan...
Zsolti, 56
Társkereső Szeged
RáczZadar, társkereső Szeged
Fényképek2
Szia Komoly kapcsolatot szeretnék egy kedves novel, de barátokat is gyűjtők akik szeretik a Tengert. Őszinte, vidám, sportos egyedülálló férfi vagyok. A kapcsolatban Szeretni és szeretve lenni, kölcsönös megbecsülés, összetartás fontos. Sport, Zenélés, /zongorazom/ Tenger, fontos számomra, Anyagiak rendben. Én Szegeden és Zadarban lakom, szeretném a páromat boldoggá tenni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj :)
Társkereső Szeged
Márti, társkereső Szeged
Fényképek2
Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.A szeretet lángjaiban a legkeményebb vasnak is meg kell olvadnia.A szerelem olyan, mint a fa: magától növekszik, mély gyökeret ereszt egész valónkba és gyakran tovább zöldül a szív romjain.Mindig van egy kis őrültség a szerelemben. De mindig van egy...
Márti, 74
Társkereső Szeged
Méry, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
Sziasztok! Igényes, vidám, pozitív embernek tartom magam! Beszélgess velem, megtudod milyen vagyok!
Társkereső Szeged
Katalin, társkereső Szeged
Fényképek9
Koromnál fogva jóval fiatalabbnak látnak. /63/175/75/! Agilis ,határozott,racionalista szemléletű.Céltudatos ,toleráns,romantikus,pozitív gondolkodású személyiség vagyok. Aktívan, csinosan, élem az életem.Szabadidőmet szívesen töltöm társaságban,természetben..Szeretem a zene minden műfaját. Lehetőség szerint táncolni járok,utazom, kerékpározom. Mindent szeretek ami szebbé teszi az életem.Ha találnék hasonló hullámhosszon lévő társat, nyitott vagyok az együttélés boldog folytatására.
Társkereső Szeged
Tamás, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
írhatsz ha akarsz :)
Tamás, 28
Társkereső Szeged
Péter, társkereső Szeged
Fényképek1
Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam.. Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról.. Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát.. Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni.
Péter, 35
Társkereső Szeged
Norbert, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
Realista, türelmes, érdeklődő ember vagyok, igyekszem mindig megtalálni a dolgok pozitív oldalát.
Társkereső Szeged
Janos, társkereső Szeged
Fényképek3
SZEGEDI SRÁC VAGYOK 30 187 76 KG BARNA HAJ SZEM TARTOS KAPCSOLATOT KERESEM SZEGED KÖRNYÉKEN 30 35 HÖLGYET IRJ
Janos, 42
Társkereső Szeged
Anaszti, társkereső Szeged
Fényképek2
Nyitott személyiségű vagyok. Könnyen ismerkedek.
Társkereső Szeged
Tibort, társkereső Szeged
Fényképek4
56/188/90, jó megjelenésű, jó alakú, toleráns, pozitív beállítottságú, káros szenvedélyektől mentes, rendezett anyagi helyzetű, független és gyermektelen, szegedi, diplomás férfiként keresem : telt keblű, 44-60 év közötti, csinos, formás, kb. 150-172 magas, finom lelkű, romantikus, talán elsősorban szegedi barátnőmet, páromat. Szeretetre, megbecsülésre, szerelemre, akit lelkileg és testileg kényeztethetek, kevében járhatok és úgy szerethetek, ahogy neki a legjobb. Szeretek mindent ami szép,...
Tibort, 59
Társkereső Szeged
Tamás, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Jó bölcsészként grafomán alkat vagyok, így a megadott kereteken belül nehéz lenne bemutatkozni. Na jó, ez költői túlzás. :) Írok néhány gondolatot, de alapvetően a személyes beszélgetés híve vagyok. Türelmes, udvarias, intelligens, barátságos személyiségnek tartom magam. Állítólag a humorommal sincs gond, ha találkozunk, és nem sikerül az első 10 percben megnevettetni, akkor visszakérheted a jegy árát! :) Szeretek olvasni, filmeket nézni, utóbbit lehetőség szerint többedmagammal. Ezen kívül...
Tamás, 34
Társkereső Szeged
Emese, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Szeged környékén keresek társat. Jó lenne valakihez tartozni. Jobban, szeretem ha személyesen találkozunk. A személyes találkozó híve vagyok. Imádom megélni a pillanatot, hisz nagyon hamar elillan. Imádok utazni és új ételeket kipróbálni. Hosszútávra szeretném megtalálni a társam. Szeretek utazni, országon belül és kívül egyaránt. Nagyon tudok szeretni, ragaszkodni. Társasági ember vagyok, sokat jelent a család. Vidám gondoskodó normális társkereső vagyok. Őszintén szeretni, és szeretve...
Emese, 46
Társkereső Szeged
Hulio, társkereső Szeged
Fényképek3
Bolondos hangulat ember vagyok aki keresi hozzá illő nőt :) ha megismernel irj
Hulio, 23
Társkereső Szeged
Ferenc, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Szerettem volna egy jópofa bemutatkozást írni magamról, de nem sikerült. Gondoltam megíratom másokkal, ami nem azt jelenti, hogy lemásolom, amit ők írnak nekem, hanem csak azt, hogy keresem a megfelelőt. Sajnos nem jött össze. Így ha valamit meg szeretnél tudni rólam, akkor írj :)
Ferenc, 48
Társkereső Szeged
Ferenc, társkereső Szeged
Fényképek5
Kedves, megbízható nőt keresek ismerkedés céljából, esetleg komoly kapcsolatra. Fiatal korosztály előny, de nem feltétel!
Ferenc, 39
Társkereső Szeged
Norbert, társkereső Szeged
Fényképek1
Szeretem megélni az élet apró pillanatait. A személyes találkozás híve vagyok. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Fiatalos, vidám termeszetű vagyok. Szeretve szeretnék lenni minden téren egy társ mellett. Nagyon vágyom már az igazi oda adó szeretetre cserébe nem a legszebb de igazi család centrikus figyelmes és oda adó párod lehetek. Ha szimpatikusnak találsz és szeretnél rólam többet megtudni, akkor ismerj meg, hiszen...
Társkereső Szeged
Róbert, társkereső Szeged
Fényképek2
Nyugis otthonülő fiú vagyok. Megbízható és kitartó. Ha izgulók, nagyon dadogok. Angolul jól beszélek. Nem vagyok egy zseni, masszőrként és betegápolóként dolgozom. Szeretek sütni cukrász végzettségem is van. Hobbim az úszás és a futás, és tévézés. Nem vagyok vallásos, de tisztelem mindenkinek a hitét. Szegeden lakom szüleimmel.
Társkereső Szeged
Peti, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek13
Szia Nahát, hol is lehetne, egy bemutatkozo szöveget elkezdeni? Nem is tudom.. Talán. Az elején. :P Akkor bele is kezdenék Szegeden születtem, és ott is lakom! Pillanatnyilag egyedül élek. Szeretem a zenét, a sportokat, a barátaimmal eltöltött időt. Volt olyan korszakom, amikor állatokkal akartam foglalkozni, jelenleg sokat vagyok Ausztriában. Egyelőre talán ennyi, most szia!
Peti, 37
Társkereső Szeged
Kata, társkereső Szeged
Fényképek1
Ha valóban kíváncsi vagy rám, akkor úgyis megtalálod a módját, hogy megtudd milyen vagyok. Ha nem írsz, akkor nem engem kerestél, tehát felesleges itt bármit leírni...
Kata, 58
Társkereső Szeged
Vali, társkereső Szeged
Fényképek1
Nálam az őszinteség alap. Igényes vagyok munkámra, a saját és környezetem tisztaságára. Ha segítségre van szüksége valakinek, azonnal ott vagyok. Gondolom, ezért szeretnek a munkatársaim. Nem vagyok anyagias. Annyi legyen, hogy a számláim tudjam rendezni, és ne éhezzek. Imádom a gyerekeim, és az unokáimat. Környezetvédő, és állatbarát vagyok.
Vali, 60
Társkereső Szeged
Erzsike, társkereső Szeged
Fényképek1
Rendezett körülmények között élő,magamra és környezetemre igényes,aktív,utazást,zenét,fotózást kedvelő nő vagyok.Hasonló adottságokkal rendelkező úr ismerkedését keresem tisztességen alapuló tartós kapcsolat reményében.
Társkereső Szeged
Feri, társkereső Szeged
Fényképek3
47éves özvegy vagyok .Keresem társamat egy életre aki elfogadja a lányomat is.
Feri, 58
Társkereső Szeged
Gedy, társkereső Szeged
Fényképek3
Csak beszélgetni vagyok itt!
Gedy, 43
Társkereső Szeged
Kata, társkereső Szeged
Fényképek1
Ottvannak a képek. Kukk azokat és meglátod. :D Amúgy 13 évig táncoltam,és műsorvezető vagyok egy internetes rádióban. Dilis vagyok,szeretek beszélni és nevetni. :D
Kata, 30
Társkereső Szeged
Léna, társkereső Szeged
Fényképek8
Egy vidám, nagyon fiatalos, sportos alakú, természetkedvelő, kirándulást kedvelő, nem begyöpesedett csaj vagyok. Egyedül élek, gyerekek messze vannak Szegedtől. Hobbim a vízimádat! Télen termálfürdők, nyáron a szabad vizek. Tisza, Maros, Duna, Sugovica... Sokat kerékpározom is. Szeretek a természetben barangolni.
Léna, 65
Társkereső Szeged
RáczAttilaZadar, társkereső Szeged
Fényképek10
Szia Kedves :)Szia Attila Rácz vagyok 52 eves, Szegeden és Zadarban élek, ismerkedni, és közös szimpátia esetén komoly kapcsolatot szeretnék egy kedves nővel. Őszinte, vidám, sportos férfi vagyok. Ha szeretnél változtatni az életedben, a Horvát tengerparti vállalkozásommal van rá lehetőség :) A kapcsolatban nekem a Szeretni és szeretve lenni, kölcsönös megbecsülés, összetartás fontos. Sport, Zene, Zenélés, Tenger, fontos számomra. Írj ha többet szeretnél tudni rólam? Látod őszinte vagyok,...
Társkereső Szeged
Julianna, társkereső Szeged
Fényképek1
60 éves hölgy szegeden élek megismerkednék korban hozzám illő férfival keresem társamat kirándulás főzés sütés nézelődés iránt érdeklődik.
Társkereső Szeged
Zoli, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Őszinte, segítőkész, lojális, család centrikus vagyok.
Zoli, 54
Társkereső Szeged
Weszelovszky, társkereső Szeged
Fényképek3
Mit is írjak magamról.. Szeretem a reggeli kávé illatát, szeretem mikor futás közben azon kapom magam, hogy élvezem. Szeretem, mikor valaki tisztel és megbecsül. Szeretek szeretni és szeretem, ha van akit szerethetek. Nem szeretem a gombát, az alkalmi lustaságom és más egyebeket is. Nem szőke herceg vagyok, vannak hibáim, de ha valaki kiérdemli, minden tőlem telhetőt megteszek érte. Végül is ez a lehető legtöbb amit kínálhatok.
Társkereső Szeged
Amy, társkereső Szeged
Fényképek2
Társam Szeged környékéről keresem. Szeretném megtalálni a párom. Hűség, tisztelet, bizalom, szeretet, szerelem. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. Világ életemben egyenes voltam most sem lesz másképp. Elengedhetetlen a humor, hiszen szerintem az egy fokmérő egy kapcsolaton belül, hogy mennyit nevetünk a párunkkal. Barátaim szerint őszinte és szókimondó vagyok, ugyan ezt várom a páromtól is, nyitott vagyok az élet minden területén. Nagyon vágyom már egy stabil...
Amy, 28
Társkereső Szeged