Szegedi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi szegedi társkeresőt is.
Ildikó, társkereső Szeged
Fényképek5
HA MEGISMERKEDSZ VELEM MEGTUDOD.
Társkereső Szeged
László, társkereső Szeged
Fényképek2
"Üres a sátor, a cirkusz bezár De a porond közepén egy bohóc megáll. Most nem nevet, nem bohóckodik Kifestett arcán egy könnycsepp folyik. Rájött, hogy nincs élete Bohócarca egyé vált vele. Felhúzta a sátorlapot,kilépett a napra, S egy pillanatra felvillant az igazi arca."
Társkereső Szeged
Senki, társkereső Szeged
Fényképek1
Köszönöm a lehetőséget.. most már tényleg végleg kilépek. Hála az oldalnak, megtaláltam a párom és köszönjük jól vagyunk!.ezt meg szerettem volna írni privát a moderátornak, csak nem tudom, hol lett volna erre lehetőség.
Senki, 68
Társkereső Szeged
Csilla, társkereső Szeged
Fényképek7
Még mielőtt megkérdeznéd...."miért 10 évvel ezelőtti fényképet tettél fel?" ....elárulom....nagyon is friss kép. :)
Csilla, 59
Társkereső Szeged
Anna, társkereső SzegedFotó csak belépve látható
51 éves, mások által fiatalosnak mondott, vállalkozó nő vagyok! Szeretek utazni, élvezni az élet adta lehetőségeket, örömöket! Felnőtt lányom saját életet él. Olyan férfit szeretnék magam mellett tudni, aki őszinte, becsületes, romantikus, káros szenvedélyektől mentes! Írhatnék még sok mindent, de ha sor kerül a beszélgetésre, akkor majd lehet kérdezni!
Anna, 52
Társkereső Szeged
Linda, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Határozott és kiegyensúlyozott személy vagyok. Barátságos, jó kedvű, pozitív ember vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni és a konyhában ügyeskedni. Humoros, szórakoztató, megbízható. Hűséges, becsületes. Vidám gondoskodó normális társkereső vagyok. Ha szimpatikus vagyok a számodra, írj. Munkámmal, életemmel elégedett vagyok, de a főszereplőmet még keresem életem filmjéhez. Mivel én is emberből vagyok nekem is vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Káros szenvedélyem,...
Linda, 57
Társkereső Szeged
Margit, társkereső SzegedFotó csak belépve látható
Fényképek1
Margit vagyok Szegeden kertes házban élek. 64 éves leszek 3 hónap múlva. Özvegyen egyedül élek. Kerti munkát szeretem, a jószágokat is szeretem. Van is. Egy hozzám illő társat keresek komoly kapcsolatra. Szeretve szeretnék szeretni.
Margit, 66
Társkereső Szeged
János, társkereső Szeged
Fényképek1
Kedves, őszinte, humoros fiatalember keresi párját, komoly kapcsolat céljából. 176 cm magasra nőttem. Nem szeretem a dohányzást. Imádok kirándulni és fotózni. Hobbim még a kerékpározás és a korcsolyázás.
János, 38
Társkereső Szeged
Feri, társkereső Szeged
Fényképek3
47éves özvegy vagyok .Keresem társamat egy életre aki elfogadja a lányomat is.
Feri, 57
Társkereső Szeged
Anna, társkereső Szeged
Fényképek3
Ha kíváncsi vagy akkor kérdezel. Bármit írhatnék, de senki nem ismeri önmagát igazán egyedül. Csak a másik által lesz egész.
Anna, 41
Társkereső Szeged
Emese, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Szeged környékén keresek társat. Jó lenne valakihez tartozni. Jobban, szeretem ha személyesen találkozunk. A személyes találkozó híve vagyok. Imádom megélni a pillanatot, hisz nagyon hamar elillan. Imádok utazni és új ételeket kipróbálni. Hosszútávra szeretném megtalálni a társam. Szeretek utazni, országon belül és kívül egyaránt. Nagyon tudok szeretni, ragaszkodni. Társasági ember vagyok, sokat jelent a család. Vidám gondoskodó normális társkereső vagyok. Őszintén szeretni, és szeretve...
Emese, 45
Társkereső Szeged
Tilda, társkereső Szeged
Fényképek6
Szia ^^ Szeretem a hatágú csillagot, a kéket, a zöldet, a hosszú sétákat, beszélgetéseket, edzeni, zenét, olvasni, az éjszakát, sátorozni, utazni, a családomat, a barátaimat, a színházat :) Ha szeretnéd hogy válaszoljak légyszíves írj üzenetet, de ne azt, hogy "nagyon tetszel" vagy " mélyen a szemedbe nézek". Most erre mit válaszoljak? :) A Bika igen érdekes földjegy. Kötnek a földhöz érzelmeid, a karrier, az anyagi jólét, ugyanakkor nagyon kreatív vagy mind művészetek, mind vállalkozás...
Tilda, 30
Társkereső Szeged
Ibolya, társkereső Szeged
Fényképek1
Nyitott,jókedélyű,közvetlan ember vagyok.
Ibolya, 61
Társkereső Szeged
Szabina, társkereső Szeged
Fényképek4
Barátkozós, szeretek bulizni, pörögni.
Társkereső Szeged
András, társkereső Szeged
Fényképek4
Barátkozás céljából vagyok már ezen az oldalon úgy érzem megtaláltam azt akit kerestem! Mindenkinek további sok szerencsét, ismerkedést és barátkozást kivánok!
Társkereső Szeged
Névnapi ajándék Névnapja van
Edit, társkereső Szeged
Fényképek6
Edit(h) = Either die i their hero. (ajándékba kaptam valakitől. ) Építőiparban dolgozom. Miskolc jogi asszisztensi képzés - Covid-19. Éljen az online oktatás 🤟. Személyiség teszt: Kerek egy egész, sajna mindegyik személyiségteszt ezt dobja ki a végén. No comment. Nemtom, különlegességem talán a 22 év párkapcsolat. Tehát 22 év távlatából kicsit lemaradva benéztem a mások által "húspiacnak" csúfolt helyekre. (Abszolválom.Sajnos AZ!) Sport kérdése: sportolok eleget az építőiparban; azért került...
Edit, 41
Társkereső Szeged
Zoli, társkereső Szeged
Fényképek3
kérdezz
Zoli, 48
Társkereső Szeged
István, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
????????????,, Majd meglátod!
Társkereső Szeged
Szűcs, társkereső Szeged
Fényképek5
Én egy fiatalos magára sokat adó intim részeken borotvált tiszta ápolt mindig parfümillatú fickó vagyok. Sportos testalkatú jó kondiban levő nem egy 58 éves vén ember fajta, de a képeim gondolom visszaigazolják ezt. Szeretek élni, mások szerint jó humorú vidám természetű kedves toleráns egyéniség vagyok.
Szűcs, 59
Társkereső Szeged
László, társkereső Szeged
Fényképek6
Elvileg bárkit meg tudok nevettetni, szarkasztikus és célzott humorú ember vagyok. Imádok utazni és új ételeket kipróbálni. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat tanulni. Nem utolsó sorban, chef vagyok.
Társkereső Szeged
Krisztián, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek8
Akar itt bárki is szerelembe esni?
Társkereső Szeged
RáczAttilaZadar, társkereső Szeged
Fényképek10
Szia Kedves :)Szia Attila Rácz vagyok 52 eves, Szegeden és Zadarban élek, ismerkedni, és közös szimpátia esetén komoly kapcsolatot szeretnék egy kedves nővel. Őszinte, vidám, sportos férfi vagyok. Ha szeretnél változtatni az életedben, a Horvát tengerparti vállalkozásommal van rá lehetőség :) A kapcsolatban nekem a Szeretni és szeretve lenni, kölcsönös megbecsülés, összetartás fontos. Sport, Zene, Zenélés, Tenger, fontos számomra. Írj ha többet szeretnél tudni rólam? Látod őszinte vagyok,...
Társkereső Szeged
Ildiko, társkereső Szeged
Fényképek1
Szia! Ildikó vagyok 57 éves szegeden lakom! Többet nem írok magamról a személyes találkozás során minden kiderül!komoly kapcsolatot keresek! Röviden ennyit magamról.
Ildiko, 60
Társkereső Szeged
Eszter, társkereső Szeged
Fényképek5
Korban hozzám illő, okos intelligens féri társaságát keresem. Nálam nem az iskolai végzettség számít, hanem az emberi értékek.
Eszter, 82
Társkereső Szeged
István, társkereső Szeged
Fényképek1
Szeretem az élet minden napjait, mert soha nem tudhatjuk hogy egy újabb nap tartogat e meglepetéseket vagy akár nagy örörmöket.
Társkereső Szeged
Mária, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
69 éves özvegy vagyok, csak Szegedről keresek nyugdíjas élettársat, vagy beszélgető társat a korosztályomból. Remélem más is érzi a magányt, és szeretetre vágyik. Üdv. Kovács Nándorné.
Társkereső Szeged
Nelly, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Nyitott, nyíltszívű vagyok akit sokminden érdekel. Szeretem a társaságot, a jó filmeket, regényeket. Szeretem a zenét- mikor mihez van affinitásom . Imádok utazni, biciklizni - úton lenni.
Társkereső Szeged
Tímea, társkereső Szeged
Fényképek11
Aki megszeretne megismerni az megfog. 4 gyermekes anya vagyok. 43 éves, nem 20. Sok mindenen túl vagyok már az életben. Jópár megpróbáltatáson és pofonokon. A gyermekeim lassan felnőnek tinédzser korúak. Leginkább így én nem apukát keresek nekik a félreértések végett. Én egy normális párt keresek, aki azért gyermekszerető és család centrikus és hasonlóképpen túl van már az életben pár kihíváson. Nem szeretnék már gyereket így azok akinek nincs inkább hagyjuk egymást. Nem érdekel mennyi pénzed...
Tímea, 46
Társkereső Szeged
Noémi, társkereső Szeged
Fényképek1
“Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek."
Társkereső Szeged
Tamás, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
Sziasztok! Egy kis jellemzés magamról: - vidám, de nem bohóc - társasági, de nem a közepe - céltudatos, de nem gázol át - igényes, de nem pojáca - okos, de nem Einstein, és ami a legfontosabb: magányos, de nem farkas! Mint mindenkinek, nekem is vannak azért rossz tulajdonságaim is. Olyan embert keresek magam mellé, aki kalandvágyó, céltudatos, jó fej, megbízható, magabiztos és nem utolsó sorban számomra kihívás, és aki számára én is az vagyok.
Társkereső Szeged
Janos, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek5
elvalt dolgozó férfi vagyok
Janos, 71
Társkereső Szeged
Leila, társkereső Szeged
Fényképek1
Halihoo, pár gondolat rólam. Érettségin vagyok éppen de van egy cukrász szakmám, amit nem igazán szeretek. Érettségi után fotográfus van tervbe, mivel nagyon szeretek fotózni. Szabadidőmet általában a barátaimmal töltöm.
Leila, 19
Társkereső Szeged
Gyongyi, társkereső Szeged
Fényképek1
Szia mindenki!Szivesen ismerkedem .
Társkereső Szeged
Születésnapi torta Születésnapja volt
István, társkereső Szeged
Fényképek3
Bemutatkozásra nem vállalkozom - jót nem mondhatok, az dicsekvés lenne, rosszat pedig nem akarok, azt mások szokták megtenni helyettem. Összeköltözés nélküli, de tartalmas kapcsolatot keresek.
Társkereső Szeged
Erzsébet, társkereső Szeged
Fényképek2
Társam Szeged környékéről keresem. Fontos a család, barátok. Elvileg bárkit meg tudok nevettetni, szarkasztikus és célzott humorú ember vagyok. Fiatalos, vidám természetű vagyok. Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, Istenfélő társamat, akivel megoszthatom életemet, szeretetemet. Barátomat, partneremet, társamat keresem. Keresem a párom, akivel szeretnék boldog lenni még nagyon-nagyon sokáig. Vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Családcentrikusnak tartom magam. Barátságos, kedves,...
Társkereső Szeged
Kata, társkereső Szeged
Fényképek1
Imádom az állatokat, jókat enni.
Kata, 33
Társkereső Szeged
János, társkereső Szeged
Fényképek5
Köszönöm, hogy meglátogatott. 2009 óta özvegy vagyok, két felnőtt gyermekem van, a lányom Anglia és Pest között ingázik, én a fiammal Szegeden élek. Nemdohányzó, és nem "rendmániás" hölgy ismeretségét keresném.
János, 61 Elérhető
Társkereső Szeged
Csaba, társkereső Szeged
Fényképek3
Átlagos férfiember vagyok. ;)
Csaba, 28
Társkereső Szeged
Tom, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Írhatnék egy egész regényt, de ha valaki kíváncsi, akkor majd kérdezzen. :):)
Társkereső Szeged
Kimcic, társkereső Szeged
Fényképek1
Legyél jókedvű, és nyitott, utána bármi jöhet.
Kimcic, 38
Társkereső Szeged
Gábor, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Sokat nem akarok írni ide, mert nem marad későbbre. Ha szeretnél jobban megismerni, írj!
Gábor, 33Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Timea, társkereső Szeged
Fényképek4
Életvidám, kedves, duci hölgyként, keresem a párom, aki káros szenvedélyektől mentes, és képes nagyon szeretni. 20 év óta újra Szegeden élek a szüleimmel, komoly kapcsolatot szeretnék. Két éve újraszülettem, most jól szeretném folytatni az életem.
Timea, 46
Társkereső Szeged
Zoltán, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Nem keresek senkit! Találj meg.
Társkereső Szeged
Anna, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Alapvetően vidám, pozitív személy vagyok, hasonló beállítottságú férfi társaságát keresem.
Anna, 51
Társkereső Szeged
Erzsike, társkereső Szeged
Fényképek1
Rendezett körülmények között élő,magamra és környezetemre igényes,aktív,utazást,zenét,fotózást kedvelő nő vagyok.Hasonló adottságokkal rendelkező úr ismerkedését keresem tisztességen alapuló tartós kapcsolat reményében.
Társkereső Szeged
Enisa, társkereső Szeged
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek.
Enisa, 26
Társkereső Szeged
Attichu, társkereső Szeged
Fényképek5
Tartós kapcsolatot keresek hosszú távra. Nem eltartót keresek! Van munkám, lakásom és autóm is! :-) Csak rossz így egyedül! Szeretném valakivel megosztani a napjaimat. Szeretném ha végre hazavárna valaki vagy valakik. Talán nem nagy kérés ez.. :-) Átlagos pasi vagyok, egyedül élek, szeretek kirándulni, kerékpározni és nem ijedek meg a gyerekektől sem!
Társkereső Szeged
Norbert, társkereső Szeged
Fényképek3
társat keresek....a többit majd megtudod ha megkérdezed:)
Társkereső Szeged
Ádám, társkereső Szeged
Fényképek4
A paraszt bácsit elviszik az állatkertbe. Sétál körbe, nézi az állatokat, egyszer aztán megáll a zsiráf ketrece előtt. Bámul felfelé, nézi, gondolkodik. Már egy órája nézi, mire megkérdezik tőle, hogy mi olyan érdekes a zsiráfon, erre annyit felel: Hát, ilyen állat mán pedig nincsen. Engem nagyjából ebbe a zsiráf kategóriába sorolnak. Nagyon sok érdekes, nem hétköznapi dolgom, és szokásom van. Elhiszem a tündérmeséket az őszinteségről, meg az igaz szerelemről, meg ilyen hasonló, romantikus...
Ádám, 34Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Vonzalom57, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
"Az igazi kincset nem keresni, hanem észrevenni kell, és akkor lesz a te igazi kincsed, ha vigyázol rá, és méltó helyet tudsz neki biztosítani a szívedben". ************** A feleségükkel, élettársukkal együtt élő, úgymond "független" ,társas magányban élő férfiak , NEM AZ ÉN JELÖLTJEIM!!!! Csak lapozzanak tovább...! Köszönöm!
Társkereső Szeged