Miskolci társkereső

382 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Erika, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szeretnék még kicsit boldog lenni Szeretetet adni és kapni! Nem vagyok szép a külsőségek nem igazán döntőek.. Várom hogy rám találj
Erika, 57
Társkereső Miskolc
Jozef, társkereső Miskolc
Fényképek1
Komoly kapcsolat céljából lapoztam errefelé…. Lényeges az őszinteség és bizalom, egy vidám természetű, kellemes megjelenésű Hölggyel. Akivel, lehet közös célokat kitűzni és megvalósítani. Továbbá; szépen haladni, mint a Folyó meg a part.. Szabadidőben: fotó, informatika, könnyű - komoly zene, geofizika, színház, természet..
Jozef, 66
Társkereső Miskolc
György, társkereső Miskolc
Fényképek3
...arra gondoltam, hogy először felhívnám a figyelmet arra, hogy a kommunikáció akkor is fontos, ha nemleges választ ad valaki.. Ha nem szeretne szóbaállni velem.. Független vagyok. Viszonylag kevés szabadidővel rendelkezem. Ezért vágtam neki az online ismerkedés rögös, ám reményeim szerint egyszer csak sikeres útjának.
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Krisssz, társkereső Miskolc
Fényképek4
Ebből nem derül ki hogy milyen is vagyok valójában De néha beszédes vagyok néha meg szótlan szeretek társaságban lenni de olykor csak egyedül.Ha van párom csak vele akarok lenni. Elég álmodozó a stílusom de a céljaimért mindent meg teszek és meg mozgatok minden követ.De ezek mellett veszíteni is tudni kell. Szeretem az autókat mint minden pasi , sőt lehet kicsit jobban Bár jelenleg saját nincs :( nem szeretem a focit a F1 et és a moto GP sem! Sok mindent írhatnék de nem teszem ismerj meg.
Társkereső Miskolc
Tamás, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Szia! Kedves idegen... Mit is irhatnék magamról...? Ha komolyan érdekel hogy milyen is vagyok? Kérdez! Hiszen minden ember más.. Senki sem egyforma... Egy pár sor! Megtudok állni a saját lábamon! Jelenleg Több féle dologgal is foglalkozom... Vállalkozás jellegűen... Több szakmámból is adódóan szoktam szakirányú munkákat vállalni... PL: Festő Burkoló Ács Heggesztő és még sok minden más... De a KORONA VIRUS miatt jelenleg van némi vissza esés tapasztalható..De igy is feltalálom magam!...
Tamás, 37
Társkereső Miskolc
János, társkereső Miskolc
Fényképek1
Hűséges, őszinte kapcsolathoz keresem társamat. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet. Egyszerű, őszinte személy vagyok, társam keresem ha lehetséges egy életre. Keresem, vidám, természetet kedvelő nem dohányzó társam, akivel kellemesen eltölthetjük szabadidőnket. Egy kapcsolatban a legfontosabb értékek számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Jó kedélyű, tevékeny és szerény...
János, 48
Társkereső Miskolc
Eliza, társkereső Miskolc
Fényképek4
Néha be kell csuknod a szemed ahhoz, hogy láss.
Eliza, 59
Társkereső Miskolc
Attila, társkereső Miskolc
Fényképek1
Érdekesen összetett személyiség vagyok létszer elvált, Leszázalékolt, mert a lábaimat nem tudom úgy emelni, ahogy akarom, és két bottal kell közlekednem, de az agyam és a gondolataim úgy pörögnek, mintha huszonöt lennék, csak éppen negyvenöt év tapasztalatával. Nem szeretném magamat többnek beállítani, mint ami vagyok. Csak, mint egy egyszerű ember, aki eszik, iszik, alszik, beszél, érez, szeret.
Attila, 46
Társkereső Miskolc
Dániel, társkereső Miskolc
Fényképek1
Szia kedves látogató :) meg mindig az igazit keresem, azt az egyet aki szeret kapni és adni és igazi társra vágyik. Komoly és szórakozott is egyben. Lehessen jót beszélgetni de mozogni is. A kisugárzás az ami fontos. Szívesen ismerkednék lassan de biztosan semmit sem elkapkodva. Ha úgy érzed h szimpatikus vagyok írj bátran és beszélgessünk :)
Társkereső Miskolc
István, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Egyetlen lányt keresek, ezért van nehéz dolgom :-( Nem rohanok, nem hajt semmi, nem azért keresek, csak hogy ne legyek egyedül. Szeretnék már végre egy harmonikus, békés otthont, amihez azonban egyedül kevés vagyok. "Az öröm ott kezdődik,amikor abbahagyod saját boldogságod keresését azért,hogy megkísérelj másokat boldoggá tenni!"
Társkereső Miskolc
Eta, társkereső Miskolc
Fényképek8
Értelmes, komoly, érzékeny, kedves, jó humorú, szeretni tudó, magányos férfivel ismerkednék. Cigi, tetkó, súlyfelesleg, macsó típus, sportőrület és macska kizáró ok. 45-től fiatalabbak és 60-tól idősebbek ne írjanak.
Eta, 49
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek2
Az ember akkor lesz bölcs, ha egy kis sikere is van, anélkül nem megy.
Csaba, 49
Társkereső Miskolc
Kovács, társkereső Miskolc
Fényképek3
Zsákbamacska :)
Társkereső Miskolc
Kevin, társkereső Miskolc
Fényképek5
"nem vagyok gazdag és nem vagyok szegény, angyalnak túl csúnya, ördögnek túl szerény" /mng/
Kevin, 41
Társkereső Miskolc
Erzsébet, társkereső Miskolc
Fényképek16
Lassan 8 éve özvegy vagyok, 34 éves boldog házasság után. Három lányom van, három csodálatos unokám. Szeretem a romantikát, humort. Úgy gondolom még én is tudnék szeretni és olyat keresek aki engem is tudna. Nem vagyok hibátlan, tehát nem is ilyen férfit keresek. Ha esetleg te is így gondolkodsz várom a jelentkezésedet.
Társkereső Miskolc
Angelika, társkereső Miskolc
Fényképek2
Egy laza, kötelezettségektől mentes kapcsolatot szeretnék kialakítani egy férfivel. Vidám, optimista nő vagyok.
Társkereső Miskolc
Laci, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok,azt szeretnem kernni hogy jelojetek be feszen es ot tarsalogjuk ha nem nagy keres koszonom,nevem liber laszlo,lehet hogy tobb feszem is van de csak az 1ket hasznalom,koszike
Laci, 31
Társkereső Miskolc
Jani, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok! Párom keresem egy életre, aki eltudná magát képzelni Hollandiában igényes körülmények között. lakhatás megoldott!
Jani, 48
Társkereső Miskolc
Zoltán, társkereső Miskolc
Fényképek5
Életvidám, elvált, független férfi vagyok. Őszinte, becsületes és szeretni tudó hölgy ismeretségét keresem.
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Andrea, társkereső Miskolc
Fényképek3
Egy rosszul megfogalmazott bemutatkozás sok mindent eldönthet, ezért nehéz ide írni. Szeretek szabadban lenni. Barátaim szerint őszinte és szókimondó vagyok, ugyan ezt várom a páromtól is, nyitott vagyok az élet minden területén. Szeretem az állatokat. Fontosak számomra az emberi értékek, mint pl. a bizalom, a figyelem, az őszinteség. Mivel nem szeretek hazudozó, így elmondom azt is, hogy van párom, aki mellé előbb szabadidős partnert keresek de később akár komoly kapcsolat is Kialakulhat. Ha...
Andrea, 28
Társkereső Miskolc
Szabolcs, társkereső Miskolc
Fényképek3
Van egy bmw-m. Szerelmem Miskolc környékéről keresem. Szabadidőmben sportolok, olvasok, rajzolok, írok. Őszinte, realista. Szeretek kirándulni, utazni, wellness hotelekben pihenni. Hagyományos értékrendet követem, de az új dolgoktól sem riadok vissza. Szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. Nyugodt természetű, vidám, vicces ember vagyok, aki szereti a kerti munkát, kirándulást, fürdőbe járást. Csinos...
Társkereső Miskolc
Erzsébet, társkereső Miskolc
Fényképek1
Kedves ,házias,víg kedélyű,utazást kedvelő,szórakozni vágyó,szolid nő vagyok,szeretem a meghitt egyben romantikus perceket,elvarázsolhatsz bizonyos határokon belül!!!!!!!!!!!!
Társkereső Miskolc
Attila, társkereső Miskolc
Fényképek8
Szeretek adni és szeretek kapni! A régi világ erkölcsös egymás iránti tiszteletét szem előtt tartó egyén vagyok. A hűség kiemelkedően fontos része egy meglévő kapcsolatban számomra.
Attila, 52
Társkereső Miskolc
Magasles, társkereső Miskolc
Fényképek1
Keresek hátha találok.
Társkereső Miskolc
Dinna, társkereső Miskolc
Fényképek3
Házias családcentrikus lány vagyok! gyere fel facéra ott megtalálsz :)
Dinna, 59
Társkereső Miskolc
Marika, társkereső Miskolc
Fényképek4
Szeretnék egy kedves jóképű férfival megismerkedni aki egy kis boldogságot tud még nyújtani az életben. A boldogság "kék madarát"keresem, de mindig elrepül.
Marika, 72
Társkereső Miskolc
Zsuzsa, társkereső Miskolc
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresek. Ide nem igazán tudok mit írni, hisz minden a személyes beszélgetés után dől el. Talán ennyit: Szeretek kirándulni, természetkedvelő vagyok.
Zsuzsa, 48
Társkereső Miskolc
Ari, társkereső Miskolc
Fényképek3
Addig nem tudhatod a választ, amíg fel nem teszed a kérdést.
Ari, 69
Társkereső Miskolc
Tamas, társkereső Miskolc
Fényképek1
Miskolc környékén keresem magamnak a párom. Szeretek harmóniában élni a többi érző lélekkel a természettel. Szeretem a természetet és az állatokat. Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, cicákat, állatbarát vagyok. Őszintén szeretni, és szeretve lenni. Egyedülálló és intelligens vagyok. Kölcsönös szimpátia alapján keresem természetkedvelő, egyedül élő társam. A szerelem a legfontosabb az életemben, mert ha az van onnantól kezdve bármi van, tudjunk beszélgetni, együtt időt eltölteni,...
Tamas, 50
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szeretek jönni-menni, intézkedni, tevékenykedni a szabadban. Vidám, őszinte, szenvedélyes emberke vagyok. Konzervatív értékrendű vagyok. Elvileg bárkit meg tudok nevettetni, szarkasztikus és célzott humorú ember vagyok. Egyenlőre csak beszélgetni vagyok itt, ismerkedni és kiderül, hogy lesz-e ennél több. Szeretem, ha szeretnek. Szeretem a családommal töltött időt. Szeretem a természetet, állatokat, mindent ami jó : film, zene, könyv. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében....
Társkereső Miskolc
Tibi, társkereső Miskolc
Fényképek1
VIDÁM, VÁLLALKOZÓ-SPORTOT KULTÚRÁT UTAZÁST KEDVELŐ HOMO SAPIENS VAGYOK. FÖLDÖN JÁROK,DE SZERETEK REPŰLNI....
Tibi, 68
Társkereső Miskolc
Zita, társkereső Miskolc
Fényképek3
Használati útmutató hozzám: Állítólag nincs velem baj, mint "emberfia" csak valahol elveszett a garancia. Ígértem már annyit, mit nem tudtam tartani. Pedig e "termék"nem gagyi kínai. Magyar gyártmány, cégéres jó firma, de mi belül van, nincs a címkére írva. Szavatosságom fentről keltezett, kódolt jelekből lényem leledzett. Még nem vagyok leértékelve, kidobva, csak én érzem, takarékra vagyok fogva. Jó még a motor, jó a szövet rajtam, a nyomás a szikra gyengül: Én nem ilyen lovat akartam!...
Zita, 57
Társkereső Miskolc
Icus, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Energikus és nyitott vagyok, komoly társat keresek. Szeretem és tisztelem a természetet. Állat barát vagyok. Remélem találok egy olyan embert aki elfogad úgy ahogy vagyok. Elgondolkodó, intelligens, vidám és aktív társat keresek. Szívesen töltöm az időmet a családom körében, ilyenkor szeretem elkészíteni a kedvenc ételeiket. Szeretem a romantikát. Komoly kapcsolat céljából keresem párom. Komoly kapcsolatot keresek, szeretek kirándulni, szabadban sütés-főzés. Őszinte vagyok és hűséges akire...
Icus, 45
Társkereső Miskolc
Tonimontana, társkereső Miskolc
Fényképek1
Család centrikus férfi vagyok .Szeretem a Zenét a szórakozást, olvasást, természetet...Keresek egy életvidám csinos nőt hosszútávú kapcsolatra.
Társkereső Miskolc
Krisztián, társkereső Miskolc
Fényképek3
Keresek egy kedves, szeretetre, kényeztetésre vágyó hölgyet.
Társkereső Miskolc
Dénes, társkereső Miskolc
Fényképek1
Nem vagyok túl érzelmes típus, és nem szeretem azt aki túl csendes hozzám képest. Gyakran járok elég sok féle helyre. Nem vagyok csendes visszahúzódó típus ennek inkább az ellentéte jellemző rám. Ha valahol megjelenek mindig igényesen ápoltan.
Dénes, 18
Társkereső Miskolc
Lajos, társkereső Miskolc
Fényképek1
sziasztok Lajos vagyok őszinte becsületes megállom a helyem ere a szavamat adom és őszinte komoly kapcsolatra vágyok gondolataimmal nem játszom
Lajos, 39
Társkereső Miskolc
Gergő, társkereső Miskolc
Fényképek1
Vidám jó kedélyű ember vagyok.
Gergő, 36
Társkereső Miskolc
László, társkereső Miskolc
Fényképek1
Miskolc környékén keresek magamnak társat. Fiatal, független komoly társkereső vagyok, és komoly kapcsolatot keresek. Érzékeny, kocka, szeretek beszélgetni, társasjátékozni, filmet nézni. Szeretek sétálni nagyokat, filmet nézni, nagyokat beszélgetni. Családcentrikusnak tartom magam. Kizárólag komoly kapcsolatban gondolkodom. Ismerkedni szeretnék korban hozzám illő társkeresővel. Pozitív ember vagyok. Komoly társkereső vagyok. Szeretek utazni. Szeretek moziba járni, kirándulni, de imádom az...
Társkereső Miskolc
Jolán, társkereső Miskolc
Fényképek2
Görög katolikus vallásgyakorló vagyok.Két gyermekem,6 unokám van,7 éve özvegy.Gyermekein,unokáim szeretete mellé keresem olyan társamat akivel örömömet,bánatomat,szeretetemet megosztanám hitem -közös-gyakorlásával,illetve vallásom elfogadásával.Külön /közel/élek gyermekeimtől. Szeretek kirándulni,sütni ,főzni,kézimunkázni,mozi színház/ha van kivel/ Szerettem kertészkedni,de nincs már hol.Optimista és romantikus vagyok."Az élet szép!Néked magyarázzam!"Egyenlőre ennyit, a többit személyesen.
Jolán, 71
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek2
István vagyok,magánzó.
Társkereső Miskolc
Vivien, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok. Szeretnék csak kizárólag lányokkal ismerkedni. Komoly kapcsolatot alakítani.
Vivien, 22
Társkereső Miskolc
Enikő, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szia normális partnert keresek magamhoz.
Enikő, 26
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Elegem van a buta hazudós kislányos nőkből. 25 körüli érett normális gondolkodású hölgyet keresek, akár hosszú távra. Legyen olyan mint én, átlagos, esetleg vékony, sportos, őszinte kedves, gyűlöljön civakodni, és persze kölcsönös szimpátia ill. Vonzalom fotóink alapján.
Társkereső Miskolc
Silently, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Ne mutasd Magad többnek, mint ami vagy, mert nevetségessé válhatsz... Mind a magas-,mint a populáris kultúra világában gyakori jelenség az éles eszű hülye.Ők azok,akik mindent frivol módon kezelnek,minden érdekes gondolatot banalizálnak,és nem feledkeznek meg különleges helyzetük demonstrálásáról sem.
Társkereső Miskolc
Ilike, társkereső Miskolc
Fényképek6
Vidám,pörgös nő vagyok akivel mindig történik valami,de semmiesetre sem unalmas.Szociális otthonban dolgozom mint gondozónő.Szeretek olvasni,zenét hallgatni,rendezvényekre járni.Számomra fontos,hogy aki társam lesz,legyen kisugárzása,ápolt,intelligens szeretetreméltó jó humorú legyen.Ezek fontosabbak mint a külsőségek.
Ilike, 66
Társkereső Miskolc
Erzsike, társkereső Miskolc
Fényképek9
Elvált nő vagyok Miskolcon lakom keresem őszinte társam.
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek3
"Szeretném ha szeretnének s lennék valakié" Ady.
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
István, társkereső Miskolc
Fényképek8
Magamról röviden egy életvidám srác aki aranyos, kedves, őszinte, intelligens, komoly gondolkozású, arany szívű, jó humorú, segítőkész, odaadó. És aki már a jó szíve véget sokat csalódott mert én szeretek adni meg kapni is de legtöbbször én adtam. És a komoly kapcsolat híve vagyok. Baráti Üdv István
Társkereső Miskolc
Gergő, társkereső Miskolc
Fényképek2
Vicces, kedves srác vagyok. De ismerj meg jobban!:P
Gergő, 32
Társkereső Miskolc