Kisvárdai társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi kisvárdai társkeresőt is.
Attila, társkereső Kisvárda
Fényképek3
Te vagy a Nap, mely lenyugszik este, Te vagy a Hold, az éjszaka teste. Te vagy a csillag, mely szememben ragyog, elárulom neked, hogy szeretlek nagyon
Attila, 52
Társkereső Kisvárda
Tünde, társkereső KisvárdaCsak belépve látható
Fényképek1
Tünde vagyok. Kisvárdán élek.
Társkereső Kisvárda
László, társkereső Kisvárda
Fényképek1
ismerkedés kapcsolat
Társkereső Kisvárda
Nike.30, társkereső Kisvárda
Fényképek4
NEM VAGYOK EGY ÁLOMPASI VAGY EGY "BRAD PIT" ,MINT AKIRŐL AZ OLYAN VONZÓ ÉS SZÉP NŐK ÁLMODOZNAK,MINT AMILYEN TE IS VAGY.... DE SOK MÁS JÓ TULAJDONSÁGOM IS VAN. SZÁMOMRA NEM CSAK A KÜLSŐ,HANEM A BELSŐ ÉRTÉKEK IS FONTOSAK. SZERETEM A VIDÁMSÁGOT,AZ ŐSZINTESÉGET (NÁLAM EZ ALAP )ÉS A ROMANTIKÁT. LEHET FURCSA ILYET HALLANI EGY PASITÓL,DE EZ VAGYOK.
Társkereső Kisvárda
Krisztina, társkereső Kisvárda
Fényképek1
Alapjában véve életvidám személyiség vagyok. A páromban nagyot csalódtam, de szeretném hinni hogy vannak még férfiak akik tisztelik és boldoggá tudják tenni a nőket.
Társkereső Kisvárda
Éva, társkereső Kisvárda
Fényképek7
EGY JÓ KEDVŰ NŐ ..VAGYOK..KERESEM..TÁRSAM..KOMOLYAN GONDOLOM...KALANDOROK KÍMÉLJENEK..VÁRLAK!!!
Társkereső Kisvárda
Ddd, társkereső KisvárdaCsak belépve látható
Fényképek4
Magamról: vidám természetű, fiatalos gondolkodású és életvitelű, természetet kedvelő, a realitások talaján élő ember vagyok. A többit személyesen. Kizárólag komoly tartós kapcsolat érdekel egy kb 53-58 érett FÉRFI személyében, akinek elege van a játszmákból, kalandokból, nem hurcolja magával a múlt sérelmeit, teljesen független, rendezett körülmények között él, humoros és tulajdonában van minden „régi értéknek”, mint a hűség, őszinteség, erkölcsösség, becsület. Legyen ápolt, igényes magára...
Ddd, 58
Társkereső Kisvárda
Zoltán, társkereső Kisvárda
Fényképek1
Komoly kapcsolatott keresek lehetőleg Szabolcs megyei hölgyek társaságában
Társkereső Kisvárda
Rozália, társkereső Kisvárda
Fényképek1
Ismerkedni szeretnék, normális kapcsolatot szeretnék ebben a rohanó világban remélem még meg adatik normális nő és férfi kapcsolat, ami idővel szerelem és bizalomra alapul.
Társkereső Kisvárda
Magdi, társkereső KisvárdaCsak belépve látható
Fényképek6
Vidám, optimista, nő vagyok. " Szeretni és szeretve lenni olyan, mintha kétfelől sütne rád a nap! " Keresem Társam, aki nem dohányzik, magas, átlagos testalkatú. A barátot, lelkitársat akivel tudunk beszélgetni és még a kémia is működik közöttünk. A többit személyesen megbeszéljük.
Magdi, 61 ElérhetőPrémium tagságElső a keresésben
Társkereső Kisvárda
Első a keresésben Kiemelt profil
Ferenc, társkereső KisvárdaCsak belépve látható
Fényképek2
NEM LEVELEZő TÁRSAT KERESEK! Egyszerű, hétköznapi, egyedül élő két lábbal a földön járó empatikus pasi vagyok. Az otthon nyugalmát, harmóniáját kedvelő. Nem királyfi fehér lovon nagy igényekkel, magas elvárásokkal. Fontos: jellembeli egyezőség, értékrendünk hasonlósága, egymás elfogadása és az a pici szikra nyitó kulcs.
Ferenc, 69
Társkereső Kisvárda
Imre, társkereső Kisvárda
Fényképek3
Szeretek mindent amit lehet röviden ennyi
Imre, 40
Társkereső Kisvárda
Ákos, társkereső Kisvárda
Fényképek1
Sziasztok. Párom keresem gyermektelen független hölgy személyében. Kaland no. Csak komoly. Ha szimpatikusnak találsz irj tetszikelj találjunk egymásra. Előny közeli lakhely rendezett életvitel. Puszi
Ákos, 38
Társkereső Kisvárda
György, társkereső Kisvárda
Fényképek3
Gyuri vagyok. Kisvardán rendezetten élek. Komoly kapcsolat céljából keresem a társam.
Társkereső Kisvárda
Zoltán, társkereső Kisvárda
Fényképek3
Minden káros szenvedélytől mentes férfi vagyok szeretnék megismerkedni egy kedves hölggyel.
Társkereső Kisvárda
István, társkereső Kisvárda
Fényképek3
szia romantikus tipus vagyok szeretem mindazt ami szép szeretek dolgozni autót vezetni szeretnék egy rendes hölgyet megismerni
Társkereső Kisvárda
Ördög, társkereső KisvárdaCsak belépve látható
Fényképek6
Ez a reklám helye? =D. értem! Nem fogom magam fényezni, de főnyeremény vagyok, bár van akinek rémálom! p. l. nem szeretem a meccset tehát nyugodtan nézheted azt vagy a kedvenc sorozatodat, addig én porszívózok maxi gázon. Kompromisszum képp elküldhetsz a haverokkal horgászni vagy sörözni a "francba" helyett. Szeretek őszinte lenni a magánéletben és ezt viszont elvárom. Eme tulajdonságomnak nagy előnye, hogy nem kell törni a fejem mikor-kinek-mit hazudtam. Egy dolgot viszont garantálhatok:ha...
Társkereső Kisvárda
Varga, társkereső Kisvárda
Fényképek3
* * 1 * 2 * 3 * 4 * 5 A csók Nemdenem egészen picinyke vagy tág szobád térségiben hol mint lüktető-begyű cinke, normann lábacskád úgy pihen? És nem csupa gyönyörűség-e fehéren a kereveten tested árnyékos pőresége te párizsi parisienne? S nem a tiéd-e, te csupa lélek, s mint illik, nem szilaj-szabad, mezítlen-áldott női szíved, s nem francia, akár magad?
Varga, 37
Társkereső Kisvárda
Ilona, társkereső Kisvárda
Fényképek5
Sziasztok! Én egy életvidám lány vagyok! Szeretek mosolyogni. A szüleimmel élek. Szeretném megtalálni a hozzám megfelelő társat! :))
Ilona, 49
Társkereső Kisvárda
Ariel, társkereső Kisvárda
Fényképek1
néhány semmit mondo szo ide bármit lehet irni-
Ariel, 61
Társkereső Kisvárda
Gizella, társkereső Kisvárda
Fényképek8
Szeretem a gyerekeket szeretek vidám es jókedvű leni. nem vagyoknagyra vagyo es van egy 13 eéves lanyom. aki elfogat a lanyomal jelenkezen es a. tobi eelvalik.
Társkereső Kisvárda