Budapesti társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi budapesti társkeresőt is.
Márti, társkereső Budapest
Fényképek4
Szia, Márti vagyok.. Még mindig keresem az igazit..őszinte, hűséges társra vágyom. Ha kérhetem kalandorok kíméljenek..
Márti, 49
Társkereső Budapest
Lajos, társkereső Budapest
Fényképek1
Hölgyeim belefáradtam az irkálásba, ha valakinek bejövök majd keres, itt is sok hölgy nem tudja mit akar, vagy kit nem csak a férfiak, ahogy levettem sok a komolytalan hölgy, akinek nem inge nem veszi magára!
Lajos, 56
Társkereső Budapest
Lena, társkereső Budapest
Fényképek1
Budapest környékéről keresem a társam. A személyes találkozás híve vagyok. Szeretem az életet, szeretek nevetni, szebb az élet ha mosoly vesz körül. Célom az ismerkedés, kölcsönös szimpátia esetén személyes találkozás. Őszinte, szertelen, tele empátiával, ha kell komoly, de alapjába véve jókedvű vagyok. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. Nagyon céltudatos vagyok. Viszonozni fogom ha tetszünk egymásnak. Nem azt keresem akivel el tudok éldegélni, hanem azt aki Nélkül nem...
Lena, 35
Társkereső Budapest
Ferenc, társkereső Budapest
Fényképek2
Röviden??Jobb sorsra érdemes,haha!Határ a csillagos ég!Bármit elérhetsz,mert a tudás kódolva van benned,csak aktiválni kell!!
Ferenc, 55
Társkereső Budapest
Gábor, társkereső Budapest
Fényképek2
Jókedvű, elég abszurd humorú pasi vagyok. Szinte mindent szívesen csinálok, de csak, ha tudok lelkesedni érte. Olyan vagyok, mint a többiek, csak teljesen más.. Fontos nagyon sok minden, de az általánosságokat már ezerszer leírták mások. Persze én is szeretem a természetet, az őszinteséget, megbízhatóságot és a humort, főzni, korizni, túrázni, és általában minden olyan dolgot, ami az embereknek fontos. Persze rengeteg dolgot pedig nem, amit mások fontosnak tartanak. Hát röviden minden...
Gábor, 48
Társkereső Budapest
Márti, társkereső Budapest
Fényképek6
Budapest környékén tartós kapcsolatot keresek. A barátaim azt szeretik bennem, hogy rám bármikor számíthatnak, mindig ott vagyok, amikor kell. Szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. Szívesen elmondok mindent magamról, ha kölcsönösen szimpatikusnak találjuk egymást. Vidám, őszinte, ember vagyok talán túlságosan is. Szeretek kirándulni, imádom a természetet és a kutyákat. Csak komoly hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam. Hűséges, őszinte kapcsolathoz keresem társamat. Megbízható...
Márti, 62
Társkereső Budapest
Ilus, társkereső Budapest
Fényképek1
Szeretnék, viszont szeretni!
Ilus, 52
Társkereső Budapest
Andrásné, társkereső Budapest
Fényképek3
Téged kereslek, legyél ápolt, vidám, sportos. Szeretek táncolni, kirándulni, olvasni. Már csak te hiányzol.
Társkereső Budapest
Zalán, társkereső Budapest
Fényképek1
Szabadidőmben szeretek sportolni, kirándulni, barátaimmal lenni. Jelenleg utolsó éves egyetemi hallgató vagyok. Ha szeretnél többet meg tudni írj.
Zalán, 26
Társkereső Budapest
James, társkereső Budapest
Fényképek1
Barátaim kedvelik a jó humorérzékemet, intelligensek, figyelmesek, reflektívek, halk szavúak. Kalandosnak és romantikusnak, erősnek és szelídnek, játékosnak és érettnek, fittnek és nem dohányzónak mondom magam.
James, 56
Társkereső Budapest
Corleone, társkereső Budapest
Fényképek5
Az élő találkozás híve vagyok,úgyis kiderül minden!Szimpátia,közös gondolkodás,harmónia stb.Köszönöm,hogy elolvastad!
Társkereső Budapest
András, társkereső Budapest
Fényképek3
Keresem ideális partnerem.
Társkereső Budapest
Születésnapi torta Születésnapja van
Roli, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek4
Figyelmes, empatikus úriember. Hétköznapjaimban IT felhőben dolgozom, szabadidőmben például a berekben bringázom. Kedves, megértő páromat keresem, életem hátralevő részére.
Roli, 43Prémium tagságSzületésnapi torta
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Szabolcs, társkereső Budapest
Fényképek1
Írj,ha szimpatikusnak találsz!!!
Társkereső Budapest
Klári, társkereső Budapest
Fényképek4
Egyenlőre nézelődöm,aztán meg látjuk.
Klári, 76
Társkereső Budapest
Péter, társkereső Budapest
Fényképek1
Budapest környékén keresem leendő párom. Elengedhetetlen a humor, hiszen szerintem az egy fokmérő egy kapcsolaton belül, hogy mennyit nevetünk a párunkkal. Párkapcsolatot, vagy barátot keresek, hosszú távra. Állat barát vagyok. Társasági emberként biztos vagyok benne, hogy a komolyabb kapcsolatteremtéshez előbb-utóbb személyes találkozás is szükséges. Társasági ember vagyok, sokat jelent a család. Szeretek kirándulni, utazni, wellness hotelekben pihenni. Barátság, Szeretet, Boldogság....
Péter, 36
Társkereső Budapest
Levente, társkereső Budapest
Fényképek1
Az élet szép.. tenéked magyarázzam? Egy társra vágyom, akivel megoszthatom életem. Komoly kapcsolatot keresek, szeretnék családot alapítani, ezért keresem társam. Önmagára és környezetére igényes férfi vagyok. Közgazdászként egy bankban dolgozom. A következő tulajdonságokkal jellemezném magam: humoros, megbízható, hűséges, családcentrikus, szenvedélyes és egyben gyengéd is. Sokszínű, normális, jó természetű férfi vagyok, aki az élet apró örömeit is értékeli. Lehetőségeimhez mérten próbálok...
Társkereső Budapest
Kriszta, társkereső Budapest
Fényképek6
40 éves, molett, 2 gyerekes anyuka vagyok. Szeretem az állatokat. Van macskám. Dohányzom, Budapesten élek. Csak komoly érdekel. Írj rám, ha szimpatikus vagyok.
Társkereső Budapest
Oksik, társkereső Budapest
Fényképek4
Nagyon pozitív, vidám és optimista ember vagyok, aki rendkívüli humorérzékkel rendelkezik. Általában minden problémámat vagy szomorúságot nevetek. Hiszek a csodákban és az emberekben. Szeretetet és boldogságot keresek.
Oksik, 29
Társkereső Budapest
Kiski, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek14
Budapesten élő, független férfi vagyok. Laza, tartósabb kapcsolatra keresek partnert, kölcsönösség alapján.
Kiski, 58 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Amorella, társkereső Budapest
Fényképek2
A legfőbb tulajdonságom, hogy nem nagyon tudok semmit csinálni. Mindig valamit kell tennem. Utazom belfóld külföld mindegy. Az összes jó és rossz tulajdonságomra nem elég ez a hely. De szívesen elmondom annak akit érdeklek.
Társkereső Budapest
András, társkereső Budapest
Fényképek3
Szeretem az extrém sportokat, amit csak tudok kipróbálok, emellett elég kíváncsi vagyok, és pár nehéz napot leszámítva vidámnak és viccesnek tartanak :-) Ha valakit egyszer közel engedek magamhoz -mert megérdemli- onnantól kezdve nyert ügye van és mindent megteszek érte. Őszinte, kommunikatív, empátiára képes ragaszkodó srác vagyok aki szereti a humoros optimista, odabújós - és valami furcsa oknál fogva olykor disznó és lusti lányokat.
Társkereső Budapest
Szilvia, társkereső Budapest
Fényképek7
Sziasztok! Szerintem egy egészen normális nő vagyok. Normális értékrenddel és vágyakkal. Nem a tökéletes férfit keresem, hanem a hozzám illőt.
Társkereső Budapest
Mónika, társkereső Budapest
Fényképek8
Szabadidőmben szívesen biciklizem, úszom, sétálok a kutyusommal. Ha lenne több időm teniszezni is járnék egy kicsit. Megpróbálom a sporteseményeket is követni (Olimpia, Világbajnokság, Európa bajnokság). Különösen szeretem még a kajak-kenut, az úszást, vízilabdát és focit(nem magyart) nézni. Kipróbáltam már a sárkányhajózást is, ami nagyon tetszett. Télen pedig korcsolyázni szeretek. Nagy természet és állatkedvelő vagyok. Nagyon szeretek fényképezni, mert szeretnék mindent megörökíteni....
Társkereső Budapest
Imre, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek6
Nyugodt és megértő vagyok. Műszaki és humán területeken is hatalmas az érdeklődésem. Már megszoktam az egyedülléte minden téren ,de sokszor hiányzik valakinek az igaz szeretete. Szeretek intelligens,empatikus,optimista,vidám, őszinte emberek társaságában lenni.
Imre, 67
Társkereső Budapest
Ger, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek1
Boldog párkapcsolatban élek kedves párommal, így jelenleg legfeljebb jó beszélgetőpartnert keresek, aki értelmes, tartalmas beszélgetésekre képes :)
Ger, 31
Társkereső Budapest
Attila, társkereső Budapest
Fényképek1
Ennyi... dióhéjban! (-:
Attila, 50
Társkereső Budapest
Gábor, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Eladó a képeken latható 1981-es gyártású iMan. Alig használt új állapotú, függetlenített. Nincs rajta a szokásos törés. ., Garancia: örökélet plusz 2 év. Némítógomb nem működik. Komolyabban. ., Szeretek a családomal barátaimmal lenni, koncertekre járni, utazni, akár belföldön is. ., és sportolni. Az életben fontos számomra az elfogadás, és nyitottság. Szeretek új dolgokat kipróbálni. A párkapcsolatban fontosnak tartom az őszinteséget, a beszélgetéseket egy pohár bor mellett, öszzebújást,...
Gábor, 37
Társkereső Budapest
Viki, társkereső Budapest
Fényképek1
Kedves, könnyen barátkozó lány vagyok, az igazit azonban mégsem találtam még meg. Komoly kapcsolatot vagy barátokat keresek. Ha jobban meg szeretnél ismerni, mindenképp írj nekem. :)
Viki, 31
Társkereső Budapest
Csaba, társkereső Budapest
Fényképek13
43 éves, szeretni tudó, budapesti, kopasz, vékony testalkatú, férfi, kinek hogy tetszik keresi párját-barátnőjét-társát, hosszú távra, komoly kapcsolat reményében. Legyen kivel megosztani, a szerelmet, érzéseket, megélni a szépet a jót, a hideget a meleget, a nehéz helyzeteket, amiket az élet hozhat sajnos stb. /teljesség igénye nélkül, millió dolgot kihagytam/ Magamól még elmondhatom, hogy szeretem megcsinálni dolgokat, ha valami elromlik, és látok rá esélyt, hogy megoldható általam, akkor...
Csaba, 46
Társkereső Budapest
Csaba, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek egy független nő személyében! Ott fent a 70-en csak 51. Sport, zene meg természet kedvelő vagyok vegyítve egy kis humorral, dohányzom és néha alkoholt is fogyasztok, ha még nem riadtál vissza bátran írj rám! pusszi nektek Cs.
Társkereső Budapest
Ferenc, társkereső Budapest
Fényképek4
Özvegy vagyok, van egy gyönyörű 20-éves lányom. Nem szoktam ismerkedni neten, most ki próbálom..
Ferenc, 50
Társkereső Budapest
Péter, társkereső Budapest
Fényképek1
Sziasztok magamrol csak annyit szeretek beszèlgetni huncutkodni ès ha valaki kèpet szeretne rolam irjon ès kap.. .. .. valaki esetleg skypolni? Ott beszèlgetni?
Péter, 26
Társkereső Budapest
Mari, társkereső Budapest
Fényképek4
Szeretnék egy társat, mert nagyon régen egyedül vagyok. Szeretem az életet minden szépségével és fájdalmával. Szeretnék szeretni és szeretve lenni.
Társkereső Budapest
Gabi, társkereső Budapest
Fényképek1
Csak személyesen. Nem vagyok pr. tag tehát írni nem tudok..
Gabi, 61
Társkereső Budapest
Zozo, társkereső Budapest
Fényképek5
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::..
Zozo, 51
Társkereső Budapest
Bea, társkereső Budapest
Fényképek3
Humán, humoros,értelmes értelmiségi. Minden ami művészet. Reneszánsz,barbizontól napjainkig,Art Deco,szecesszió, cseh,francia,magyar új hullám,könyvek minden mennyiségben.MÜPA,MNG,Uffizi,koncertek. A tettes :) társam keresem jó csavargásokhoz,programokhoz,nevetéshez,bolondozáshoz ésatöbbi :) Ne legyél akciós, lelakott, szétesett pasi! (sörhas, cigaretta, nájlon ing, zokni szandál kombinációval, tetoválás kizáró ok és pacázni sem megyek) FÉRFIT szeretnék, és a mosolyát ( egy/sok gyerekesek...
Bea, 52
Társkereső Budapest
Imre, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek1
Nem harsány, nem bulizós, nem távoli utazást szerető, bakácsolást, kertet, természetet, várost is kedvelő vagyok, hasonló életvitelben gondolkodó hölgy érdekel.
Imre, 69Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Imre, társkereső Budapest
Fényképek3
Minden találkozás értékes. Az, hogy 3 perc, 3 óra, 3 nap, hét, év, vagy évtized lesz belőle az a feleken múlik. Sok dologban kezdeményező vagyok. Több projektben voltam az első, vagy az elsők között. Olyan vagyok, aki tesz. Érdekel az ember-ember kapcsolat, az Isten-ember kapcsolat. A hagyomány, a Teremtés, a történelem. Sokat olvasok, miközben társasági ember is vagyok. szeretek táncolni, szeretem a zenét. Nem szeretem a függőségeket. Azt el tudom fogadni, ha valami nem megy még, miközben...
Imre, 48
Társkereső Budapest
Fanni, társkereső Budapest
Fényképek1
Fanni vagyok egy 20 éves transznemű nő. Idősebb nőkkel ismerkednék csak is komoly kapcsolat érdekel🥰 (Fiúként szexelő transznemű nő vagyok)
Fanni, 21
Társkereső Budapest
Tamás, társkereső Budapest
Fényképek17
Sziasztok! Keresem korban hozzám illő társamat, aki elfogad olyannak amilyen vagyok! Legyen őszinte, megbízható, hűséges! Tulajdonságaimról szerintem ,,nem érdemes,, írni, majd aki akar az megismer. Szeretek vezetni, motorozni, jókat enni inni(na de ki nem ( ), internetezni, zenét hallgatni(szomszédok nagy örömére ), filmet nézni. A többi a jövő zenéje.....
Tamás, 37
Társkereső Budapest
Kata, társkereső Budapest
Fényképek1
Társat Budapest környékén keresek. Ha szimpatikus vagyok a számodra, írj. Értelmes személyekkel szívesen beszélgetek. Nagyon vágyom már az igazi oda adó szeretetre cserébe nem a legszebb de igazi család centrikus figyelmes és oda adó párod lehetek. Vidám, őszinte és optimista vagyok. Csak komoly hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam. Szeretem a nyüzsgést, az utazást, a társaságot, a baráti összejöveteleket, de a csendes sétákat is. Életvidám, pozitív, türelmes ember vagyok....
Kata, 61
Társkereső Budapest
Gyula, társkereső Budapest
Fényképek1
Én egyedülálló vagyok keresem a párom egyedül álló nő személyében.
Gyula, 61
Társkereső Budapest
László, társkereső Budapest
Fényképek1
Budapest környékén komoly társat keresek. Nagyon vidám természetű vagyok. Ami a mai világban nagyon ritka, lelkem ott van a helyén. Kedves, vicces, romantikus vagyok. Barátság, Szeretet, Boldogság. Igyekszem megfelelni, alkalmazkodni a másikhoz. Nem azt keresem akivel el tudok éldegélni, hanem azt aki Nélkül nem tudok élni. A sok beszéddel megőrjítem a barátaimat. Támogassuk egymást, a másik és a közös célokban is. Szabadidőmben szeretek túrázni és utazni. Fontos, hogy szeress élni, mert én...
Társkereső Budapest
Feri, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek2
Nyugíijas mérnökként aktív életet élek. Társat keresek kiegyensúlyozott kapcsolathoz, amelyben mndketten jó dolgokat kaphatunk az élettől. A személyes beszélgetések alapozzák meg lehetőségeinket. Bátran kérdezzetek!
Társkereső Budapest
Emese, társkereső Budapest
Fényképek5
Egy adventista, keresztény lány vagyok, akinek nagyon fontosak az emberi értékek, és a hit. Megértő, őszinte, megbízható, párom, párom , férjem keresem egy életre, aki tud szeretni. A legfontosabb számomra a belső emberi értékek, de természetesen fontos a külső, mert addig a belsőt meg sem ismered. Családcentrikus vagyok. Kedvenc időtöltésem: jégtánc, műkorcsolya, zenés színház, olvasás, kirándulás, utazás, zenehallgatás, üvegfestés, pihenés.
Emese, 42
Társkereső Budapest
Arpad, társkereső Budapest
Fényképek1
Rendkívüli vidám természetű, jó humorú és konfliktuskerülő vagyok. Mindenben az élet humorát keresem. Érdeklődési köröm a tudomány és a sport. Házimunkában gyerek korom óta ki veszem a részem.
Arpad, 68
Társkereső Budapest
Tamás, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek6
NORMÁLIS ÉRTÉKRENDDEL keresem páromat, komoly kapcsolat a céljából - vagy, hogy ne egyedül legyek a képeken. :) Tájképet / virágokat nem tudok jobbra húzni. A képeim ideiek. Ha Neked 2 évnél régebbiek, kérlek jelezd. Kódocskák az életemhez: #ESTP #egészség, #pingpong, #edzés, #filmek, #utazás, #barátok, #kripto
Tamás, 45Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Zsuzsanna, társkereső Budapest
Fényképek1
Szeretnék olyan férfival meg ismerkedni aki udvarias és hosszú távu kapcsolatban gondolkodik
Társkereső Budapest
Vicca, társkereső Budapest
Fényképek1
Komoly kapcsolatot szeretnék, talán még megtalálhatom a társam, akivel mindenben kiegészítjük egymást. Sok mindent szeretek csak unatkozni nem. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Szeretek sétálni túrázni, ha van alkalmam akkor utazni is. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Olyan embert keresek, aki értékeli ha a kedvében járok. Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Független vagyok, tartós kapcsolatot szeretnék....
Vicca, 45
Társkereső Budapest