Társkereső

12 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Szendi, társkereső BrassóCsak belépve látható
Fényképek3
A világ nem tökéletes, a mi dolgunk, hogy megpróbáljunk úgy élni benne, ahogyan az nekünk a legjobb. Christian Rosenkrautz
Szendi, 52
Társkereső Brassó
ARPAD, társkereső Brassó
Fényképek4
Barátságos, vidám, a szabad időmben szeretek sétálni, zenét hallgatni, filmet nézni.
ARPAD, 39
Társkereső Brassó
Magdaléna, társkereső Brassó
Elsősorban nő vagyok🥰 Spirituális, egészséges életmódot gyakorló, természetszerető, állatbarát férfiakkal ismerkednék szívesen, akikkel fejlődni tudunk rezgésszintben és tudatszinten Számomra fontos az önismeret, az önfejlesztés, az együttérző képesség és az intuíció. Az E.Q. szintem jóval fejlettebb, mint a többi intelligenciám. Gyerekszerető és természetimádó nő vagyok.
Társkereső Brassó
Laci, társkereső Brassó
Fényképek1
A nevem Laci, 36 éves vagyok és Brassó megyében lakom. Szeretek a természetben lenni, biciklizni, úszni, néha fitnessezni. Nagyra tartom a becsületes, tisztességes, emberséges és őszinte, környezetkímélő személyt; ellenben megvetem a kétszínű, a rosszindulatú, a kizárólag a saját érdekeit szem előtt tartó, rosszakaró, cinikus embert. Szeretek zenés előadásokra, majálisokra, kultúrestekre és színházba járni. Imádom a retro zenét, népzenét. Nem szoktam külföldre utazni; nem akarok világjáró...
Laci, 37
Társkereső Brassó
Attila, társkereső Brassó
Fényképek9
Szia. Egy 34 éves aktív srác vagyok, szeretnék megismerni egy optimista és határozott lányt aki szeret kirándulni, sportolni, bulizni de komoly és célszerű tervek mellett is kiállni.
Attila, 37
Társkereső Brassó
Robert, társkereső Brassó
Fényképek1
Szia, megszeretnék ismerni 32 és 41 között egy hölgyet.
Robert, 43
Társkereső Brassó
Robert, társkereső Brassó
Fényképek5
Egy hosszú házasság után most találhatok egy megfelelőbb partnert, akivel egészséges életmódban éljünk, világot járjunk, és segítsük egymást a személyes fejlődésben. Egyetem után folyamatosan az IT területén dolgoztam, 6 évig Londonban is. Sok órát ülök komolyan a képernyők előtt, de különben viccelődöm, optimista és aktív vagyok. Minden héten teniszezek, squashozok és edzőterembe járok. További részletekért küldjél egy postagalambot a kérdéseiddel :)
Robert, 51
Társkereső Brassó
Eszter, társkereső Brassó
Fényképek3
Oroszlán vagyok :)
Eszter, 50
Társkereső Brassó
Andr, társkereső Brassó
Fényképek1
kerdez meg!
Andr, 44
Társkereső Brassó
Zoli, társkereső Brassó
Fényképek4
Ne azt nézd, milyen vonzó, a lelkét vizsgáld meg! De azt jól!.. Nézd meg reggel, délben és éjszaka is! Ha minden napszakban világít a lelke, akkor ő a te embered!
Zoli, 47
Társkereső Brassó
Anna, társkereső Brassó
Fényképek4
Jómagam rendezett háttérrel rendelkezem, dolgozom, gyerekeim önállóak. Szeretnék ismerkedni olyan 55-60 év közötti férfival akivel laza és komoly kapcsolat is kialakitható és a helyzete hasonlóan rendezett mint az enyém.
Anna, 66
Társkereső Brassó
Rosali, társkereső Brassó
Fényképek12
EGYEDUL ELEK DE NEM VAGYOK KETSEGBEN ESVEL EZERT CSAK NEM ARTANA MEG OSZTANI VALAKIVEL A MINDENAPI OROMET SZERETETET EGY BEKES CSENDES BOLDOG OTTHONT . MINDENBEN SZERETEM A SZEPET A JOTT ES SOKK ERZELMET ES KULSO BELSO TISZTASAGOT OSZINTESEGET MERJEL ADNI ES KAPNI SZERETETET MERT AHOL SZERETET VAN OTT SEMI NEM HIANYZIK ! MINDEN FELE EGYEDULI LET ROSZ DE LEGROSZAB AZ OZVEGYSEG MERT AKARATOD ELENERE TORTENIK ;DE MIKOR SZO SZOROS ERTELMEBEN EGYEDUL MARADSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rosali, 80
Társkereső Brassó