Társkereső

5 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Lívia, társkereső Steyr
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek. Nem azt keresem akivel el tudok éldegélni, hanem azt aki Nélkül nem tudok élni. Szeretek sétálni, táncolni, kirándulni. Személyes találkozót részesítem előnyben. Steyr városában élek, dolgozom!
Lívia, 58
Társkereső Steyr
Tünde, társkereső Steyr
Fényképek1
Szeretem a természetet. Nem őrjítem meg a barátaim, de hiszek a nő és férfi között lévő őszinte barátságban. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Én a jelenben kívánok boldog lenni. Korban hozzám illő társam keresem. ( nem sex kapcsolatott)
Tünde, 47
Társkereső Steyr
Péter, társkereső Steyr
Fényképek1
Tartós kapcsolatot Steyr környékén keresek. Egyszerű embernek tartom magam, de lehet te nem annak látsz. Életvidám vagyok. Komoly kapcsolatot szeretnék, talán még megtalálhatom a társam, akivel mindenben kiegészítjük egymást. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Tudom mit szeretnék és milyen életre vágyom. Szeretek utazni. Egy meghitt, őszinte és normális kapcsolatot szeretnék. Személyes találkozás után többet is megtudhatsz. Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Nagyon vágyom már egy...
Péter, 58
Társkereső Steyr
Csabi, társkereső Steyr
Fényképek5
Ki vagyok... Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj... Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam... Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról... Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát... Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni, de...
Csabi, 38
Társkereső Steyr
Jeno, társkereső Steyr
Fényképek20
Sziasztok! Pár éve regisztráltam. Úgy látom, mindenki keres, de csak herceg jöhet szóba metal BMV-vel. Mindenki túlképzett, de egy üzenetre sem válaszol! Természetesen nem kötelező, de legalább annyit, hogy nem vagy az esetem, vagy öreg vagy mint az ország út! Szép napot, az idő gyorsan el száll, és fiatalabbak már nem leszünk! Bocsi!
Jeno, 58
Társkereső Steyr