Társkereső

274 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Irénke, társkereső Nyíregyháza
Rend tisztaság és a séta. utazás.
Irénke, 70 Elérhető
Társkereső Nyíregyháza
István, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Leendő Társam Nyíregyháza környékén keresem. Komoly kapcsolatot keresek, olyan Társat, aki szereti a természetközeli életet. Keresem őszinte, magára és környezetére igényes Társam. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Odafigyelek magamra, a környezetemre. Szeretem a természetet és az állatokat. Szeretném megtalálni páromat, akivel az előttünk álló éveket közösen élhetnénk. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ismerjük meg egymást.
István, 68 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Mária, társkereső Nyíregyháza
Fényképek6
Tanító néni vagyok. A hivatásom a hobbim is. Egyszerű nő vagyok, nem vágyom nagy dolgokra. Csak valakinek a mindene szeretnék lenni. Cserébe az a valaki is kap egy odaadó, gondoskodó, sok-sok törődést és szeretetet adni tudó partnert. A személyes találkozás híve vagyok. Megismerni egymást csak ilyen módon lehetséges. A mottóm: szeretni és szeretve lenni! Nincs ennél fontosabb!
Mária, 62
Társkereső Nyíregyháza
Géza, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek1
Egyedül élek 15 éve albérletben, családom és gyermekem nincsen. Keresem a hasonló körülmények között élő hölgy ismeretségét. Hobbim az Elektrotechnika, Számítástechnika, Híradástechnika, Internetes webszerkesztés, Gasztronómia!
Géza, 69Prémium tagság
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Kata, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek11
Ismerj meg és megtudod milyen ember vagyok. Kedvenc elfoglaltságaim a kirándulás, zenehallgatás, fürdő. Klasszikus értékrendekkel rendelkezem, de az új dolgoktól sem riadok vissza. Nem a tökéletest keresem, hanem a hozzám illőt. Romantikus típus vagyok. Nagyon szeretem a természetet, különösen a hegyvidéki tájat. Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Ami Boldogságot ad Szellemek - Léleknek - Testnek, mind kedvelem, igénylem. Tartalmas - Értelmes programokhoz, Kulturális események...
Kata, 69Prémium tagság
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Marcsi, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek3
Egy álom csak egy álom, egészen addig amig úgy nem döntesz. HOGY IGAZZÁ TESZED! Csak őszintén.! Én is igy teszek! Nyugodt, megbízható, őszinte, társam keresem! Ne hozd magaddal, a múlt árnyékát!
Marcsi, 63Prémium tagság
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Ella, társkereső Nyíregyháza
Fényképek11
Fiatalos vidám-békés természetű, otthonülő rend szerető vagyok.Rohan az idő de én hiszem,hogy szeretni sohasem késő.Ha többet szeretnél tudni kérdezz.
Ella, 75
Társkereső Nyíregyháza
Anikó, társkereső Nyíregyháza
Fényképek9
Hiszem, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Temperamentumos, szókimondó, határozott, magabiztos, önfejű, makacs, akaratos ember vagyok. Távolság nem akadály. Vidám természetű, gyengéd, de szenvedélyes. Sok mindent szeretek csak unatkozni nem. Olyan embert keresek, aki értékeli ha a kedvében járok. Nem jó az embernek egyedül lenni, ezért várok a társamra. Ismerkedés és hosszútávu kapcsolat céljából regisztráltam a társkereső oldalra. Gondoskodó, érdeklődő vagyok....
Anikó, 65
Társkereső Nyíregyháza
Ágnes, társkereső Nyíregyháza
Fényképek35
66 éves vagyok, de fiatalos alkat! Szeretek táncolni, nagyon szeretem a zenét, ( Horváth Tamás, Majka, Halott pénz, Lost Frequencies, Caro Emerald stb)Járok fürdőbe, színházba, jó kedélyű. vidám természetű nő vagyok, társaságbeli, pozitív gondolkodású! Nyíregyháza és-vagy környékéről keresek olyan ideális társat (lehetőleg magasat, 180 cm vagy a feletti! ), akivel színházba, moziba, túrázni, táncolni is el tudunk menni.
Ágnes, 69
Társkereső Nyíregyháza
Péter, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Párom Nyíregyháza környékéről keresem. Egy olyan társ jelentkezését várom aki őszinte, megbízható és szeretetre éhes mint én. Számomra a jelen fontos, keveset foglalkozok a múlttal és mértékkel tervezem a jövőt. Nem hiszek a távkapcsolatokban. A cél tartós kapcsolat lenne. Hűséges, őszinte kapcsolathoz keresem társamat. Milyen vagyok? Rajtad múlik, mit hozol ki belőlem. Őszinte vagyok és hűséges akire lehet számítani. Nagyon fontos az őszinteség, megbízhatóság, odafigyelés a másikra és persze...
Péter, 44Prémium tagság
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Marika, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek1
Egy társ életünk utolsó szakaszára. Milyen kritériumok, elvárások magammal és Veled? Felsorolni lehetne. Úgy gondolom, a szavak nem tükrözik azokat az emberi tulajdonságokat, érzelmet, értelmet, amivel igazán rendelkezünk - meg kell élni a valóságban.
Marika, 66Prémium tagság
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Marika, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Humor nélkül nem létezem. Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik. Keresek egy kedves, romantikus, őszinte társat, aki tud értékelni. Keresem a hozzám illő személyt akivel komoly kapcsolatot alakíthatunk ki. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. Szeretek utazni, olvasni, kerékpározni, úszni. Barátság, Szeretet, Boldogság. Sziasztok páromat keresem egy káros szenvedélyektől mentes ember személyében....
Marika, 69
Társkereső Nyíregyháza
Ferenc, társkereső Nyíregyháza
Fényképek4
Új barátokat keresek : 69 -74 év között, vidám természetű vagyok a humort szeretem, de csak a komoly szándékkal rendelkezők érdekelnek, akik legalább annyi tiszteletet adnak, amennyit én tudok nyújtani! Vidámság az élet, ki kell használni.
Ferenc, 77
Társkereső Nyíregyháza
Ancsa, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Leendő társam keresem. Szabad, egyedülálló, aktív vagyok. Tudom mit szeretnék és milyen életre vágyom. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat kipróbálni. Egyszerű embernek tartom magamat, de lehet te másként látsz. Fiatalos, jó kedélyű, tevékeny és szerény vagyok, némi humor is szorult belém, így a stresszt jól tűröm. Hogy milyen vagyok? Rajtad múlik, mit hozol ki belőlem. Optimista természetem van, igyekszem mindig a dolgok jó oldalát nézni és a megoldásra koncentrálni. Szeretek...
Ancsa, 66
Társkereső Nyíregyháza
Andus, társkereső Nyíregyháza
Fényképek17
Komoly társat Nyíregyháza környékén keresek. Komoly társkereső vagyok. Fiatalos, vidám természetű vagyok. Ismerkedjünk, megmutatom neked, hogy milyen az értékrendem, milyen belső értékekkel rendelkezem és kellemesen meg fogsz lepődni. Kicsit karcos a humorom, de nem bántó. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Sok minden érdekel és sok mindent szeretek. Megbízható és nyugodt vagyok. Szép az élet csak tudni kell megélni, értékelni és jól kihasználni a szabadidőt. Szereteten, őszinteségen,...
Andus, 45
Társkereső Nyíregyháza
Andrea, társkereső Nyíregyháza
Fényképek13
Kék szemű. vöröses haj szeretek kirándulni sétálni zenét hallgatni. Nyíregyházán élek de Miskolcon dolgozom. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Sex kalandorok kíméljenek. Nem vagyok VIP tag. így nem látom ki nézte meg és kinek tetszem. ha valakit érdeklem írjon rám. Köszönöm
Andrea, 47
Társkereső Nyíregyháza
Anna, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Sziasztok. Anna vagyok 25 éves lány aki Nyíregyházán él még szülőkkel de persze nem fogok egész életemben ott lakni. Még tanulok kihasználom amíg tanulhatok de utána rögtön elkezdek dolgozni. Ha többet akartok tudni írjatok.
Anna, 26
Társkereső Nyíregyháza
Ferenc, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
43 éves Nyíregyházi férfi vagyok. Magabiztos, kitartó, kicsit önfejű, néha nyers őszinte, ami a szívemen az a számon. Vidám humoros természetem van, de távolság tartó nem mindenkinek nyitok. Mozgalmas és különleges élettapasztalattal rendelkezem. Szeretek főzni, kerékpározni, sétálni, kirándulni, a jó filmeket, beszélgetni stb Sok mindent szeretek csak időm nem mindent enged. Van két kicsi gyermekem akiket egyedül nevelek. Ezért számomra az ismerkedés nem játék. Tudom nem lessz könnyű.
Ferenc, 43
Társkereső Nyíregyháza
Sándor, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Ha őszintén végig gondolom, mi a munkám, fogalmam sincs mit csinálok. Szeretem a zenét es szeretek tancolni. Szeretek kirándulni. Jókedvű vagyok és humoros. Szeretném ha vidámságot és jókedvet hoznál az életembe. Ha te is szimpatikusnak találsz, akkor írj. Komoly kapcsolatra vágyom. Ha tobbet akarsz tudni rolam akkor irj nyugodtan! Koszonom, hogy megnéztél! Szia
Társkereső Nyíregyháza
Kata, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Ismerkedés céljából regisztráltam az oldalra. Ismerkednék komoly kapcsolat céljából. Én egy családcentrikus, nyugodt, szerethető, barátságos, társaságkedvelő ember vagyok. Imádom a természetet, a tartalmas beszélgetéseket, jó humort és az élet apró örömeit. Szeretni, és szeretve lenni. Őszinte, megbízható, magára környezetére igényes nő vagyok. Szeretném megtalálni páromat. Képes vagyok hosszú távon elköteleződni. Nem a tökéletest keresem, hanem a hozzám illőt.
Kata, 68Prémium tagság
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag